Amplificator Stereo Marantz PM8006

PM8006 este un amplificator integrat perfect pentru audiofilii ce isi doresc o calitate excelenta a suntului si o operare flexibila. Ofera o putere de 2 x 70W in 8 ohm, cu circuite simetrice pe ambele canale pentru un balans perfect si un circuit amplificare cu reactie in curent. Pentru a asigura cea mai placuta experienta muzicala, amplificatorul este dotat cu noi dezvoltari tehnologice Marantz: controlul electronic al volumului sonor si circuitul de preamplificare pentru pick-up, Marantz Musical Phono EQ, proiectat sa asigure cel mai curat sunet cand asculti discuri de vinil. Pentru a elimina si mai bine interferentele nedorite, PM8006 este construit pe un soclu solid, prevazut cu picioruse de suport ce izoleaza foarte bine.

Solicita oferta

PM8006 dispune de iesiri pre-amp si intrare directa pentru amplificare de putere. Astfel il poti conecta ca si final de putere intr-un sistem home cinema multicanal. Sunetul poate fi reglat prin controlul de tonuri ce permite ajustari separate pe joase, medii si inalte. Are o telecomanda eleganta si ergonomica, ce asigura o operare usoara si prin care poti controla functiile CD player-ului din aceeasi gama.


Specificatii principale

    Amplificator integrat cu 2 x 70W/ 8 ohm rms
    Un nou circuit electronic pentru controlul volumului
    Preamp exceptional Marantz Musical Phono EQ
    Circuite HDAM-SA3 proprietare Marantz
    Baza carcasei in trei straturi
    Intrari si iesiri aurite, inclusiv intrarea Phono (MM)
    Transformator toroidal dublu ecranat si componente de inalta calitate
    Terminale pentru boxe originale Marantz –SPKT+ (iesiri comutabile A/B)
    Disponibil in negru sau argintiu-auriuCurrent Feedback

Circuitul de amplificare cu reactie in curent este o tehnologie des utilizata de Marantz si satisface perfect cerintele tehnice ale redarii audio Hi-Res, gama larga de frecvente si reproducere instantanee a sunetelor. Impedanta este scazuta in punctul de reactie negativa in curent, printr-o schimbare la un nivel scazut al fazei. Acest lucru inseamana ca amplificatoarele Marantz cu reactie in curent, reduc la minimum necesarul de compensare al fazei prin tehnololgia Negative FeedBack (NFB). Astfel este simplificat circuitul de semnal, rezultand a rata ridicata de transfer, un raspuns excelent in tranzitie si o transparenta superba, desfasurate pe intreaga banda de frecvente. Spre deosebire de schemele obisnuite folosite la amplificatoarele cu reactie in tensiune, cele cu reactie in curent asigura necesarul de putere chiar si pentru difuzoare mai dificil de condus.


Tehnologia Marantz HDAM

Marantz a dezvoltat propria schema de amplificare bazata pe circuite discrete, sub denumirea Hyper-Dynamic Amplifier Modules sau HDAM, pentru a inlocui schemele comune de amplificare utilizate pretudindeni. Aceasta schema foloseste componente discrete cu trasee de semnal stanga-dreapta, in oglinda si foarte scurte. Modulele HDMA depasesc dramatic in performante circuitele integrate Op-Amp la viteza de crestere (slew rate) si nivel de zgomot, rezultand astfel un sunet mult mai dinamic, detaliat si precis. De-a lungul anilor, Marantz a dezvoltat diferite module HDAM, potrivite cerintelor particulare solicitate de playere si amplificatoare: PM8006 foloseste versiunea superioara SA3.


Marantz Musical Phono EQ

Marantz echipeaza de multa vreme amplificatoarele integrate cu circuite performante de preamplificare pentru pick-up. Acum insa, doreste sa aduca un nou standard de redare de pe discurile de vinil si dezvolta circuitul Marantz Musica Phono EQ, integrat in PM8006. O tehnologie noua prin care traseul semnalului audio prin circuitul de preamplificare este simplificat si se obtine acea calitate optima a sunetului. Astfel este evidentiat angajamentul Marantz de a asigura cea mai buna redare a sunetului din orice sursa de muzica, fie ele digitale sau analogice.
Circuitul Marantz Musical Phono EQ utilizeaza doua etaje de amplificare, permitand astfel un gain mai mic per etaj pentru a asigura distoriuni minime. Bineinteles fiind o dezvoltare Marantz sunt folosite propriile componente HDAM, dar in acest caz sunt combinate cu tranzistori JFET in etajul de intrare, oferind un nivel inalt de impedanta la intrare. Astfel sunt eliminati condensatorii AC de cuplare, utilizati in trecut in circuitele phono, asigurand un traseu mai simplu si mai curat semnalului audio, chiar de la iesirea din doza.

Cu acest circuit de preamplificare phono, Marantz a regandit si procesul de re-egalizare al semnalului audio primit de la pick-up. Prin Marantz Musical Phono EQ aceasta re-egalizare este impartita in sectiuni active si pasive, pentru o egalizare mult mai precisa: corectiile RIAA sunt realizate printr-un modul HDAM, iar de amplificare se ocupa un modul op-amp in Clasa A. de foarte buna calitate, si cu distorsiuni minime,asigurand un sunet curat si deschis. Echipat cu acest dircuit de preamplificare pentru pick-up, PM8006 nu mai are nevoie de un preamp dedicat phono separat. Si asa cum si-a propus Marantz sa optimizeze redarea audio in orice format, fie digital sau anlaog, si acest amplificator dispunere de un circuit phono in clasa premium.


Transformator Toroidal

Transformatorul toroidal prezinta mai multe avantaje fata de un transformator normal EI. Are o eficienta foarte buna si astfel livreaza mai multa putere comparativ cu un transformator EI cu aceleasi dimensiuni. Suplimentar, datorita formeii sale, campul electromagnetic si vibratiile mecanice sunt extrem de mici, rezultand astfel un sunet mai bun.


Adesea subestimat: un control de volum de inalta calitate

Un circuit nou dezvoltat pentru contolul electronic al volumui realizeaza o mai buna separatie intre canale, ofera o dinamica mai buna si reduce distorisiunile, pastrand in acelasi timp senzatia operarii unui buton de volum analogic. Pentru a asigura o experienta muzicala placuta, amplificatorul utilizeaza noul circuit de control electronic al volumului sonor dezvoltat de Marantz, prin care se obtine o linearitate buna a sunetului si o extraordinara separare a canalelor.


Terminale de inalta calitate pentru boxe, originale Marantz

Terminalele pentru conectarea cablurilor de boxe sunt realizate din cupru masiv, cu un placaj subtire din argint, prin care este asigurat un contact perfect. Principalele iesiri pentru boxe sunt montate in partea inferioara, aproape de placa de baza, pentru a reduce cat mai mult traseul semnalului audio. O caracteristica incadrata in nota generala ce sta la baza contructiei acestui amplificator, utilizand cele mai scurte trasee posibile, pentru transferul semnalului audio. Impreuna cu tehnologia de amplificare cu reactie in curent este imbunatatita viteza si dinamica.

3 Produse

Fisa tehnica

Consum de energie
220 W / stand-by 0.2 W
Greutate
12 kg
Dimensiuni produs
440 x 379 x 128 mm
Raspuns in frecventa
5 Hz-100 kHz
Putere
(8 / 4 Ohm RMS) 70 W / 100 W
Iesiri preamplificate
1
Preamplificator Phono
Da

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(10 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password