Amplificator Stereo Denon PMA-600NE

Conceput pentru pasionatii de muzica, Denon PMA-600NE este alegerea superioara pentru cei care dores sa-si construiasca primul sistem Hi-Fi cu 2 canale. PMA-600NE ofera o reproducere plina de viata si emotionanta a vinilurilor si continutul hi-res cu intrarile digitale si egalizatorul phono incorporat. Ascultati muzica preferata prin Bluetooth precum si prin streaming. De la basul profund la inaltele detaliate, bucurati-va de continutul audio preferat de inalta rezolutie cu convertorul D/A 192kHz/24bit. Cu o putere de 70W per canal (4ohm, 1kHz, THD:0.7%), PMA-600NE ofera suficienta putere pentru a conduce boxele pentru un sunet optim. Conectati PMA-600NE la componentele preferate prin doua intrari optice si una coaxiala.

Solicita oferta

Dispunand de circuitul amplificatorului de putere single-push-pull Denon Advanced High Current (AHC), PMA-600NE ofera o calitate exceptionala a sunetului ce echilibreaza puterea cu detalii muzicale delicate.

Amplificator integrat de inalta putere
 

Alimentati boxele cu amplificatorul integrat Denon PMA-600NE. Proiectat cu tehnologia de amplificare remarcabila Denon, PMA-600NE livreaza o putere de 70W per canal (4ohm, 1kHz, THD 0.7%). Acest amplificator integrat este compatibil cu o gama larga de tipuri de boxe si impedante pentru stabilitate operationala. 
Circuit avansat de mare curent single-push-pull
 

Bucurati-va de un sunet puternic cu o precizie muzicala detaliata.  PMA-600NE incorporeaza tranzistorii AHC cu o capacitate de alimentare cu curent electric de doua, trei ori mai mare decat cea a tranzistorilor conventionali de putere. Circuitul aclamat Denon AHC single-push-pull permite acum amplificarea discreta din PMA-600NE, producand un sunet puternic cu fidelitate muzicala. 
Componente audio de calitate superioara
 

Denon proiecteaza cu grija circuitul de amplificare din PMA-600NE pentru a asigura un raspuns in frecventa de pana la 100kHz. Circuitul de volum suprima zgomotul din amplificator, obtinand o rezolutie sonica ridicata. PMA-600NE manipuleaza o gama dinamica larga a surselor audio cu controlul de ton.


 
Suport Bluetooth si conectivitate digitala
 

Extindeti experienta audio cu un numar aproape nelimitat de surse audio. Imperecheati PMA-600NE cu dispozitivul inteligent sau cu computerul prin Bluetooth, si ascultati muzica preferata, wireless. Conectati TV-ul, media player-ul, computerul sau orice alta sursa digitala prin intrarile optice sau coaxiale pentru o performanta audio exceptionala cu DAC-ul incorporat.


 
Intrari optice si coaxiala
 

PMA-600NE dispune de doua intrari optice si una coaxiala si sporta semnal PCM de pana la 192kHz/24bit. Aceste intrari digitale ajuta la imbunatatirea sunetului si calitatii vizuale TV-ului, Blu-ray-ului, media playerelor si multe altele. De asemenea, le puteti utiliza pentru a transmite sunet de inalta rezolutie dintr-o sursa audio de pe computer. 
Modul Analog

Analog Mode permite operarea PMA-600NE ca un amplificator pur analog, dezactivand intrarile digitale, precum si Bluetooth-ul in timp ce ascultati muzica dintr-o sursa analogica. Porniti Analog Mode pentru a inchide puterea sursei de putere digitale dedicate si pentru a opri operarea intrari digitale si a circuitului Bluetooth, evitand orice influenta de inalta frecventa sin sectiunea analogica a lui PMA-600NE.


 
Egalizator Phono MM
 

PMA-600NE include un egalizator phono ce suporta redarea din surse cu doza MM. Acest egalizator phono are un gain ridicat, iar designul simplu imbunatateste sunetul semnificativ.


 
Micro-Processor Stop Mode
 

Micro-procesorul din PMA-600NE dispune de Stop Mode ce opreste automat toate operatiunile micro-procesorului atunci cand nu este necesar la redare.

3 Produse

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(7 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password