Amplificator Stereo Denon PMA-600NE

Conceput pentru pasionatii de muzica, Denon PMA-600NE este alegerea superioara pentru cei care dores sa-si construiasca primul sistem Hi-Fi cu 2 canale. PMA-600NE ofera o reproducere plina de viata si emotionanta a vinilurilor si continutul hi-res cu intrarile digitale si egalizatorul phono incorporat. Ascultati muzica preferata prin Bluetooth precum si prin streaming. De la basul profund la inaltele detaliate, bucurati-va de continutul audio preferat de inalta rezolutie cu convertorul D/A 192kHz/24bit. Cu o putere de 70W per canal (4ohm, 1kHz, THD:0.7%), PMA-600NE ofera suficienta putere pentru a conduce boxele pentru un sunet optim. Conectati PMA-600NE la componentele preferate prin doua intrari optice si una coaxiala.

Solicita oferta

Dispunand de circuitul amplificatorului de putere single-push-pull Denon Advanced High Current (AHC), PMA-600NE ofera o calitate exceptionala a sunetului ce echilibreaza puterea cu detalii muzicale delicate.

Amplificator integrat de inalta putere
 

Alimentati boxele cu amplificatorul integrat Denon PMA-600NE. Proiectat cu tehnologia de amplificare remarcabila Denon, PMA-600NE livreaza o putere de 70W per canal (4ohm, 1kHz, THD 0.7%). Acest amplificator integrat este compatibil cu o gama larga de tipuri de boxe si impedante pentru stabilitate operationala. 
Circuit avansat de mare curent single-push-pull
 

Bucurati-va de un sunet puternic cu o precizie muzicala detaliata.  PMA-600NE incorporeaza tranzistorii AHC cu o capacitate de alimentare cu curent electric de doua, trei ori mai mare decat cea a tranzistorilor conventionali de putere. Circuitul aclamat Denon AHC single-push-pull permite acum amplificarea discreta din PMA-600NE, producand un sunet puternic cu fidelitate muzicala. 
Componente audio de calitate superioara
 

Denon proiecteaza cu grija circuitul de amplificare din PMA-600NE pentru a asigura un raspuns in frecventa de pana la 100kHz. Circuitul de volum suprima zgomotul din amplificator, obtinand o rezolutie sonica ridicata. PMA-600NE manipuleaza o gama dinamica larga a surselor audio cu controlul de ton.


 
Suport Bluetooth si conectivitate digitala
 

Extindeti experienta audio cu un numar aproape nelimitat de surse audio. Imperecheati PMA-600NE cu dispozitivul inteligent sau cu computerul prin Bluetooth, si ascultati muzica preferata, wireless. Conectati TV-ul, media player-ul, computerul sau orice alta sursa digitala prin intrarile optice sau coaxiale pentru o performanta audio exceptionala cu DAC-ul incorporat.


 
Intrari optice si coaxiala
 

PMA-600NE dispune de doua intrari optice si una coaxiala si sporta semnal PCM de pana la 192kHz/24bit. Aceste intrari digitale ajuta la imbunatatirea sunetului si calitatii vizuale TV-ului, Blu-ray-ului, media playerelor si multe altele. De asemenea, le puteti utiliza pentru a transmite sunet de inalta rezolutie dintr-o sursa audio de pe computer. 
Modul Analog

Analog Mode permite operarea PMA-600NE ca un amplificator pur analog, dezactivand intrarile digitale, precum si Bluetooth-ul in timp ce ascultati muzica dintr-o sursa analogica. Porniti Analog Mode pentru a inchide puterea sursei de putere digitale dedicate si pentru a opri operarea intrari digitale si a circuitului Bluetooth, evitand orice influenta de inalta frecventa sin sectiunea analogica a lui PMA-600NE.


 
Egalizator Phono MM
 

PMA-600NE include un egalizator phono ce suporta redarea din surse cu doza MM. Acest egalizator phono are un gain ridicat, iar designul simplu imbunatateste sunetul semnificativ.


 
Micro-Processor Stop Mode
 

Micro-procesorul din PMA-600NE dispune de Stop Mode ce opreste automat toate operatiunile micro-procesorului atunci cand nu este necesar la redare.

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(11 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password