Amplificator stereo integrat Onkyo A-9000R

Onkyo A-9000R este un amplificator stereo intergrat cu tehnologie AWRAT (Advanced Wide Range Amplifier Technology) care este un concept avansat de design al circuitelor pentru amplificatoarele de putere al companiei ONKYO.

ONKYO il recomanda ca un amplificator Hi End pentru pretentiosi pentru ca are acel tip de versatilitate, imbinata cu o calitate excelenta, care face din A-9000R o alegere extrem de atragatoare pentru audiofil. Pe panoul din spate al AWRAT se gaseste un port USB care va permite sa conectati un PC si sa redati in mod uimitor formate audio HD de 192 kHz/24 biți

Solicita oferta

In plus faca de tehnologiile incluse in DIDRC tehnologia AWRAT cuprinde:

  • Low Negative-Feedback Design - Prea mult NFB face un sistem susceptibil de a forta difuzoarele, ducand la o scadere a calitatii percepute a sunetului. Pentru a evita acest lucru, Onkyo se concentreaza pe imbunatatirea raspunsului la frecventa si reducerea denaturarii, fara a se baza atat de mult pe NFB.
  • Closed Ground-Loop Circuits - Se utilizeaza un design sofisticat cu circuit inchis in care fiecare circuit are o legatura separata cu sursa de alimentare. Acest lucru ajuta la anularea zgomotului individual al circuitului si la mentinerea potentialului de impamantare fara distorsiuni.
  • HICC (High Instantaneous-Current Capability) - Manipularea incarcarilor curente de pana la 150 de amperi, HICC permite unui amplificator sa anuleze imediat energia reflexa a difuzoarelor si sa trimita instantaneu semnalul urmator. Acelasi curent inalt necesar pentru a realiza acest lucru sustine de asemenea capacitatea amplificatorului de a gestiona fluctuatiile impedantei difuzoarelor.
  • Symmetrical Twin-Monaural Construction - Dispozitivele de alimentare pentru canalele stanga si dreapta ale modelului acestui model sunt aliniate simetric. Fiecare canal are acelasi design electric si structural, iar caile de semnal sunt uniforme in lungime. Acest lucru ajuta la minimizarea erorilor in redarea stereofonica.
  • Three-Stage Inverted Darlington Circuitry - Circuitul Darlington inversat in trei etape aduce o eficienta mai mare amplificatorului de putere M-5000R prin utilizarea unui design low-NFB pentru a mentine stabilitatea tensiunii si pentru a spori raspunsul tranzitoriu. Este extrem de sensibil la oscilatii, aceasta circuite necesita o tehnologie avansata de control pentru a fi incorporata in amplificator. Spre deosebire de alte modele, A-9000R utilizeaza doua tranzistoare suplimentare pentru fiecare canal intr-un design "quad push-pull" care imbunatateste in mod semnificativ puterea de amplificare.
  • contine cate un DAC de inalta performanta de la Wofson pentru fiecare canal. Acesta are capabilitati de pana la 24bit / 192kHz. A-9000R dispune de multiple capabilitati de conectare: optice, coaxiale, AES / EBU și USB. Pentru cea optica este valabila urmatoarea caracteristica a DAC-ului 24 biți / 96 kHz

Conexiunea USB a A-9000R utilizeaza metoda de transfer asincron care se sincronizeaza cu ceasul de inalta precizie din interiorul receptorului care este partea receptoare. S-a reușit sa se reduca la minimum aparitia bruiajului la transmiterea si primirea semnalelor. Mai mult, influența zgomotului digital este suprimata de caracteristica DIDRC, care elimina influenta zgomotului de inalta frecventa.

A-9000R prezinta panouri separate din aluminiu pentru partea superioara, laterala si frontala pentru a reduce vibratiile nedorite cauzate de rezonanta interna. In comparatie cu designul sasiului dintr-o singura piesa, aceasta metoda de constructie ofera o rigiditate mai mare si o reducere imbunatatita a zgomotului. S-a optat pentru o montare in punte pentru a se reduce la maxim vibratiile dinspre partea inferioara a carcasei spre partea interna.

Pe langa modurile „NORMAL” folosit ca amplificator pre-principal normal, modul „MAIN” utilizat ca amplificator de putere, modul „PRE” utilizat ca preamplificator, este instalat modul „SPLIT”. Astfel devine posibil sa se utilizeze separat sectiunea preamplificatoare si secțiunea amplificatorului de putere, semnalul prelucrat de sectiunea preamplificatorului este transmis o dată la exterior, iar apoi semnalul este reintrodus dupa trecerea lui printr-un dispozitiv extern, cum ar fi un egalizator grafic, si poate fi amplificat si transmis catre boxe.

Display-ul lui A-9000R utilizeaza un sistem de iluminare statica care realizează un zgomot ultra-scazut. Nu exista zgomotul produs prin metoda dinamica care afiseaza lumina pornind si oprit display-ul in mod repetat la viteza mare.

Fisa tehnica

Greutate
18.5 kg
Dimensiuni produs
435 x 175 x 435 mm
Raspuns in frecventa
10Hz - 100kHz
Impedanta
4Ω - 16Ω
Putere
140 W/Ch la 4 Ω, 75W/Ch la 8Ω
Iesiri preamplificate
x 1
Bluetooth
Nu
Preamplificator Phono
Da MM si MC
Alte caracteristici
AWRAT (Advanced Wide Range Amplifier Technology)
DAC Wolfson® 192 kHz/24-Bit (WM8742) /ch
DIDRC (Dynamic Intermodulation Distortion Reduction Circuitry)
Darlington Circuitry
Quad Push-Pull Amplification Design with Three-Stage Inverted
LAN (RJ45)
Nu

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(11 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password