Amplificator integrat Denon PMA-A110

Noul DENON PMA-A110 a fost conceput sa va depaseasca asteptarile. Culoarea Silver Graphite, picioarele din aluminiu, placa transformatorului din otel cu doua straturi si noul panou posterior premium fac parte din seria aniversara editie limitata, fiind special conceput pentru cei mai pretentiosi audiofili. Proiectat cu precizie si rafinament, PMA-A110 ofera o experienta audio bine definita.

Solicita oferta

Denon sarbatoreste 110 ani in definirea excelentei audio

Inca din 1919, Denon a imbunatatit specificatiile AV si sunt mandri sa sarbatoreasca realizarea exceptionala cu editia limitata Denon Anniversary Series PMA-A110.

Amplificator integrat de mare putere

Oferiti boxelor dvs. puterea pe care o merita cu amplificatorul integrat Denon PMA-A110. Proiectat sa va depaseasca asteptarile, PMA-A110 ofera 160W per canal pentru a livra intotdeauna un sunet precis si puternic. Acest amplificator integrat ofera compatibilitate cu o gama larga de tipuri de boxe si impedante pentru stabilitate operationala exceptioanal.

Certificat de autenticitate si garantie de 5 ani

Cu achizitia editiei limitate Denon PMA-A110, veti primi un certificat de autenticitate semnat de inginerul sef. Veti primi o garantie speciala de 5 ani.

A 7-a generatie a circuitului Advanced Ultra High Current MOS Single Push-Pull 

PMA-A110 dispune de o noua generatie a designului de circuit Advanced UHC MOS Single Push-Pull, ce se imbina cu un circuit de amplificare diferential pe 2 sectiuni pentru a conduce aproape orice configuratie de boxe cu o calitate imbunatatita a sunetului. Pentru a obtine echilibrul impecabil intre detaliile reproducerii muzicale si energia sunetului frecventelor joase, PMA-A110 este capabil sa livreze un nivel de curent masiv intr-o singura configuratie push-pull pentru a conduce chiar si cele mai pretentioase boxe si pentru a asigura o liniaritate superioara pe sectiunea de iesire.

Controale electrice de inalta precizie

PMA-A110 utilizeaza controale electrice pentru volum, balans si ton in timp ce conserva senzatia de operare analogica. Ingineria isteata ofera senzatia unui potentiometru analogic de volum in timp ce MCU masoara pozitia potentiometrului si converteste aceas pozitie pentru a controla volumul general digital. Acest mecnism unic ofera un control mai fluid, mai liniar al volumului general prin reglarea curbei controlului de volum analogic in lumea digitala. Aceeasi configuratie este utilizata si pe controalele de Balance si Tone.

Componente audio de calitate superioara

Inginerii Denon au construit atent circuitul de amplificare din PMA-A110 pentru a garanta un raspuns in frecventa de pana la 100kHz in timpul utilizarii. Circuitul volumului suprima zgomotul din amplificator, obtinand o rezolutie sonica ridicata. PMA-A110 permite conectarea unei game largi de surse audio Hi-Res. In plus, convertorul D/A Quad ce utilizeaza cipul Burr Brown PCM1795 opereaza intr-o configuratie cvadripla pentru un sunet optim. Fiecare canal are doua cipuri PCM1795 lucrand intr-un mod diferit pentru a obtine cea mai ridicata precizie si cel mai bun raport semnal/zgomot.

USB-DAC

Pentru a sincroniza precis circuitele digitale, PMA-A110 ofera o intrare USB-DAC pentru functii audio Hi-Res ce suporta semnale de intrare Hi-Res pana la 11.2-Mhz DSD si 384-kHz/32-bit PCM. Fabricat pentru o claritate exceptionala, DAC-ul suprima interferentele si asigura o precizie optima in conversia D/A. In plus, Metodele de transmitere DSD suporta Wasapi, redare nativa ASIO si SDS Audio over PCm Frames (DoP). Convertorul D/A utilizat pe PMA-A110 este acelai DAC premium capabil de 384-kHz/32-bit si DSD utilizat pe DCD-A110 pentru a livra un sunet curat de inalta calitate.

Design DAC Master Clock

Pentru a sincroniza circuitele digitale si cele patru DAC-uri, designul Master Clock adopta un oscilator Dual Low Phase Noise Oscilator ce pozitioneaza master clock-ul in imediata apropiere a convertoarelor D/A, suprimand interferentele si asigurand o precizie optima in conversia D/A

Modurile Digital Isolator si Pure Analog

Imbinand ce este mai bun din partile analogice si digitale, PMA-A110 este echipat cu circuitul digital izolator de inalta viteza intre ambele sectiuni pentru a evita orice interferenta din lumea digitala in domeniul analogic. PMA-A110 dispune de trei surse de alimentare independente pentru a asigura o izolare completa pentru fiecare sectiune si pentru a evita orice interferenta. Cand PMA-A110 este setat pe modul Pure Analog, opreste toate circuitele digitale pentru reproducerea clara a sunetului unui semnal de intrare analogic. Modul Pure Analog opreste si ecranul fluorescent, permitand sa opereze ca un amplificator pur analogic (in timpul modului Pure Analog, intrarile USB-B, coaxial digital si optical sunt dezactivate) si elimina orice tulburari ce pot avea un efect advers in experienta de ascultare.

Circuit de alimentare robust

PMA-A110 este echipat cu doua transformatoare ce au fost montate in directii opuse intr-un sistem de montare "leakage cancelling" (LC) pentru a anula influentele comune ale fluxlului magnetic - o sursa de zgomot ce scapa din transformatoare. Condensatorii electrolitici puternici de mare capacitate au fost utilizati pentru rectificare, si diode de mare viteza Schottky Barier au fost utilizate in circuit. Acest lucru asigura o rezerva suficienta de curent curat. Pentru a obtine o configuratie de circuit simpla, conexiunea dintre dioda si condensator a fost eliminata pentru a scurta drastic linia sursei de curent catre amplificatorul de putere. Un material OFC extrem de gros a fost utilizat in cablarea liniei de alimentare pentru a reduce impedanta.

Ultra AL32 Processing cu suport 384-kHz/32-bit

PMA-A110 este echipat cu Ultra AL32 Processing, cea mai recenta tehnologie de la Denon pentru reproducerea undelor analogice. Ultra AL32 Processing utilizeaza algoritmi de interpolare si sporta semnale de intrare Hi-Res 192-kHz/24-bit PCM. Acesti algoritmi interpoleaza punctele ce ar trebui sa existe inainte si dupa ce punctele in cantitati mari de date obtin o unda fluida ce este apropiata de semnalul original.

Acesti algoritmi supra-sampleaza latimea de banda din continutul original, fluidizand forma de unda si imbunatatind reproducerea sunetului. Ultra AL32 Processing dubleaza procesarea latimei de banda de la generatiile precedente. Prin restaurarea atenta a datelor ce au fost pierdute in timpul inregistrarii digitale, sunetul din redarea rezultata este foarte detaliat, fara interferente, precis localizat, foarte bogat in gama de frecvente joase si fidel sunetului original.

Egalizator Phono MM si MC

PMA-A110 include o intrare phono ce suporta doze MM si MC pentru a va bucura pe deplin de colectia de viniluri. Egalizatorul phono de pe PMA-A110 este de tip CR, fiind superior din punct de vedere sonic fata de egalizatorul phono de tip NF. Este extrem de stabil in gama de frecvente inalte si este capabil sa reproduca un sunet superior in special cu o doza de inalta calitate precum DL-A110.

Intrari pre-amplificate

PMA-A110 ofera terminale de intrare "EXT.PRE" - intrari cu gain fix - ce pot fi utilizate pentru conectarea pre-amplificatoarelor externe si utilizand astfel PMA-A110 ca un amplificator de putere. Acest lucru este convenabil cand conectati un amplificator A/V prin iesirile pre-amplificate pentru ca spatiul de ascultare cu aceleasi boxe fata poate fi utilizat ca un home theater.

Terminale placate cu aur

Bornele pentru boxe de pe PMA-A110 sunt placate cu aur pentru a preveni coroziunile si pentru a mentine conexiuni fiabile de lunga durata. Sunt suportate mufe spada si banana.

Fisa tehnica

Consum de energie
400 W
Greutate
25 kg
Dimensiuni produs
434x450x182 mm
Putere
4 Ohm (1 kHz, T.H.D. 0.7%): 160 W
8 Ohm (20 Hz - 20 kHz, T.H.D. 0.07%): 80 W
Numar canale amplificate
2
Alte caracteristici
Circuit cu UHC-MOS single push pull: Generatia 7
Redare audio de pe PC
Sample Rate digital In 192 kHz / 24 biti
Raport Semnal/zgomot
89 dB / 74 dB
Sensibilitatea de intrare
MC: 200 uV-100 ohmi
MM: 2.5 mV / 47 kohmi
THD
0.01%
DAC chip
4x PCM1795, Burr Brown Mono-Mode
Intrari digitale
USB-B (1) / optical (3) / coaxial (1)
Transformator
LC mounted twin transformer
Intrari audio
5
Intrare phono
MM / MC
Numar terminale
4
iesire pentru casti
Da
Consum de energie in stand-by
0.5 W
Iesiri audio
1
Procesare AL 32
ULTRA AL32
Sampling rate
Digital in: 192 kHz / 24 biti

Descarca

Amplificator Denon PMA-A110

Amplificator Denon PMA-A110_Manual

Descarca (1.24M)

Amplificator Denon PMA-A110

Amplificator Denon PMA-A110_White_paper

Descarca (4.05M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(11 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password