Amplificator stereo Argon SA1

1.848,99 RON
cu TVA

ARGON SA1 este un amplificator puternic ce va optimiza chiar si cele mai bune boxe conectate la el. In interior gasim componente de o calitate inalta, iar la exterior se remarca designul modern scandinav.

Culoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

FA-TI BOXELE SA CANTE DIN NOU - SI SA SI ARATE BINE!

Argon SA1

PUTERE

Nu judecati SA1 dupa dimensiunile sale mici, deoarece acesta este constituit din amplificatoare digitale hibride care confera 40 W efectivi pe fiecare canal.

Aceasta inseamna ca la SA1 pot fi conectate aproape orice boxe. Boxele noastre din seria ALTO ar fi una dintre cele mai buna solutie.

Argon SA1

CONEXIUNILE POTRIVITE

Ai Bluetooth? Atunci inseamna ca stii sa folosesti SA1. Trebuie doar sa-l conectezi la smartphone, tablet sau alt echipament si esti gata de actiune. Amplificatorul are intrari pentru pickup, TV sau alt echipament pe care vrei sa-l conectezi. Daca alegi sa conectezi un televizor (ceea ce ar si trebui sa faci), volumul poate fi ajustat cu ajutorul telecomenzii standard cu IR. De asemenea, este dotat si cu o iesire preamplificata, in cazul in care doresti sa folosesti SA1 ca pe un preamplificator complet digital. In mod obisnuit acesta poate fi folosit pentru a conecta un subwoofer.

Argon SA1

UN AMPLIFICATOR PRIETENOS

Sa fim realisti inca o data. Amplificatoarele pot fi de-a dreptul descurajatoare. Cele mai multe sunt niste cutii metalice uriase cu un text de interfata imposibil de descifrat. Daca le intorci vei privi la o mie de porturi, fiecare cu o abreviere ciudata deasupra. SA1 este diferit. SA1 intelege.

Aceasta cutie mica contine doar lucrurile de care ai nevoie – nimic mai mult. Conecteaza boxele, porneste amplificatorul, imperecheaza-le prin Bluetooth si esti gata de actiune.

1 Produse

Fisa tehnica

Raspuns in frecventa
3-60.000 Hz
Putere
2 x 40 Watt Class D amplifier in a custom design.
Alte caracteristici
Digital inputs supporting High-res audio up to 24-bit/192kHz
High-end Bluetooth aptX HD and AAC for the best possible streaming from your phone or PC
Separate power supplies for analogue and digital circuits (6 in total)

Descarca

Amplificator SA1

Amplificator SA1 Argon Audio

Descarca (493.44k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(8 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password