Amplificator de putere Lyngdorf SDA 2400

12.999,00 RON
cu TVA

Amplificatorul de putere stereo digital Lyngdorf SDA-2400 versatil are atat intrari analogice, cat si digitale, precum si o serie de caracteristici noi pentru a oferi performante remarcabile intr-o gamă larga de aplicatii.

Culoare
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Perfect pentru orice configuratie

Include atat intrari digitale optice, cat si coaxiale, in plus fata de intrarile analogice traditionale balansate, pentru a se potrivi cu orice configuratie posibila. Acest amplificator de putere poate funcționa intr-o configuratie stereo traditională sau multicanal, dar si ca o completare puternica pentru playerele media si dispozitivele de streaming cu control integrat al volumului. Folosind conexiunile digitale, nu vor exista interferente sau zgomot din surse externe. Intrarile digitale se bazează pe transceiver-ul Wolfson WM8804 PLL pentru o performanta dinamica excelenta si o toleranta imbunatatita la  clock jitter.

Putere inteligenta

SDA-2400 va intra automat in modul stand-by cand nu este utilizat. Cand amplificatorul detecteaza un semnal, acesta se va porni automat. il puteti seta sa fie mereu pornit – iar daca dispozitivul dumneavoastra conectat are o iesire de declanșare de 12 V, aceasta poate controla starea de alimentare a SDA-2400 si chiar poate conecta in lant mai multe amplificatoare SDA-2400.

 

Fisa tehnica

Greutate
6.5 kg
Dimensiuni produs
45 x 7.3 x 36 cm
Putere
2 x 400 W @ 4Ohm, 2 x 200 W @ 8Ohm
Alte caracteristici
1 x Input, 1 x Output for daisy chain
Input detection, Always on
Intrari analogice
1 x Analog Single Ended RCA, 1 x Analog Balanced XLR, 1 x Coaxial Digital (≤192kHz / 24 bit), 1 x Optical Digital (≤96kHz / 24 bit), * All inputs has signal detection

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(8 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password