Receiver multicanal Denon 13.2 AVC-X8500H

AVC-X8500H ne aduce vârful tehnologiei din zona home theater, beneficiază de amplificare pe 13 canale ce asigură redarea sunetului surround 3D într-un format de boxe de până la 7.2.6, fără a fi necesar un amplificator extern, și bineînțeles, specificațiile de sunet sunt completate cu cele mai recente standarde video ce asigură suport 4K Ultra HD.

Solicita oferta

SUNET CA ÎN CINEMATOGRAF

Ai sunet surround exact ca în cinematograf. Ești inconjurat de sunet din orice direcție.

 
SIMȚI PUTEREA SUNETULUI AUTENTIC

Auro-3D oferă un sunet surrpund ce te învăluie la propriu din toate direcțiile într-o configurație de boxe pe 13.2 canale. Decodarea identifică suentele produse de obiecte și le proiectează în spațiu, exact cum se întâmplă în viața reală. Codecul Auro-3D va fi disponibil prin update de firmware, fără niciun cost suplimentar.


EȘTI ÎN MIJLOCUL ACȚIUNII

DTS:X™ este o codec audio bazat pe obiecte și oferă un sunet surround 3D ce se adaptează în timp real la boxele din sistem, plasând precis sunetele redate în jurul sau deasupra ta, așa cum se întâmplă în realitate. În plus, codecul DTS Neural:X™ oferă aceleași senzații audio chiar și pentru coloane sonore necodate în acest standard.


SIMȚI PUTEREA SUNETULUI AUTENTIC

Auro-3D oferă un sunet surrpund ce te învăluie la propriu din toate direcțiile într-o configurație de boxe pe 13.2 canale. Decodarea identifică suentele produse de obiecte și le proiectează în spațiu, exact cum se întâmplă în viața reală. Codecul Auro-3D va fi disponibil prin update de firmware, fără niciun cost suplimentar.

Nava amiral a celor de la Denon, modelul AVC-X8500H, conduce noua generatie a receiverelor pentru Home Theater cu primul AV Receiver 13.2 canale ce accepta cele mai noi formate audio, inclusiv Dolby Atmos, DTS:X si Auro-3D si suporta ultimele formate video 4K Ultra HD. Tehnologia de streaming / aplicatia HEOS este built-in si include si noul standard Amazon Alexa pentru comenzi vocale. Cele 13 canale sunt amplificate cu module dedicate, astfel receiverul poate reda formate multi-canal de pana la 7.2.6 fara a fi nevoie de alte amplificatoare externe.
   
   
Amplificator Audio pe 13 Canale

X8500H include 13 canale amplificate, clasa A/B aranjate intr-o topologie mono power ce poate furniza 210W per canal (un singur canal in sarcina) sau 2 x 150W (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.05%). Modulele de amplificare sunt alimentate de un urias transformator customizat special proiectat pentru acest receiver, ce livreaza curent si putere pe masura pretentiilor. Radiatoarele de caldura sunt special calculate si marite pentru cele 13 canale amplificate si sunt ajutate de un ventilator extra-silentios.
Compatibil formate sunet

Abilitatea de a procesa 13.2 canale este obtinuta cu ajutorul a doua procesoare dual-core ADI Griffin Lite DSP ce includ decodoarele dar si sistemul de calibrare automata a sunetului Audyssey Dynamic EQ si permit receiverului sa proceseze un maxim de 9.2.4 sau 7.2.6 canale audio, in acord cu ultimele standarde Dolby Atmos, DTS:X si Auro-3D.
   
HDMI - 4K, HDR, HDCP 2.2

Toate cele 8 intrari HDMI (din care una frontala) dar si cele 3 iesiri HDMI sunt compatibile cu cele mai noi formate video HDCP 2.2, 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Colour sub-sampling, High Dynamic Range (HDR) si 21:9 video, 3D si BT.2020 pass-through suport, dar si Enhanced Audio Return Channel (eARC).
   
   
Conectivitate complexa

Receiverul este echipat cu doua antene si are integrata atat conexiunea Bluetooth cat si cea la reteaua locala prin LAN sau Wi-Fi. Puteti sa va conectati prin AirPlay, sa faceti streaming prin DLNA sau sa ascultati orice post de radio online. Prin intermediul aplicatiei multi-room / streaming HEOS este disponibila si compatibilitatea cu sistemul vocal de comenzi Amazon Alexa.
Setup facil

Functia de AutoCalibrare Audyssey MultiEQ XT32 integrata in receiver foloseste un microfon ( inclus ) pentru a efectua masuratori complexe si precise ale acusticii incaperii dumneavoastra. Sunt detectate automat boxele instalate si sunt optimizati diversi parametri audio. Mufele de conectare ale echipamentului au etichete colorate diferit pentru a usura identificarea lor ( puteti vedea pe ecran exact ce trebuie sa conectati in configuratia aleasa ).
   
   
Usurinta in Utilizare

Cele patru butoane Quick Select de pe fata aparatului permit selectia rapida a celor mai folosite surse, iar receiverul memoreaza setarile audio preferate pentru fiecare dintre acestea. Butoanele Quick Select sunt disponibile si pe telecomanda.
Aplicatie de control

Puteti instala aplicatia de control "Denon 2016 AVR Remote" pe un telefon sau tableta si puteti controla receiverul. Puteti face streaming de muzica local sau multi-room cu aplicatia HEOS.
   

   
Procesare DSP Audio puternica

AVC-X8500H este echipat cu un sofisticat sistem de procesare audio DSP ce include doua procesoare de ultima generatie SHARC DSP Griffin Lite.
HiRes Audio - 24/196 si DSD

Receiverul Denon decodeaza fisiere HiRes Audio ( PCM pana la 24-bit / 196 kHz si DSD 2.8 / 5.6 MHz ) prin intermediul a opt DAC-uri reference-class 32-bit AKM AK4490EQ.
   
   
Multiroom

Puteti avea sunet surround in living-room si stereo in alte 1, 2 sau chiar 3 zone (functie de canalele consumate in surround).
Denon HEOS

Aplicatia Denon HEOS este integrata in acest receiver. Puteti reda muzica din propria retea locala, radio internet sau streaming online ( Tidal, Deezer, Sound Cloud, Napster, Spotify, TuneIn, Mood:Mix ). Muzica poate fi redata prin acest receiver sincronizat sau nu cu alte dispozitive compatibile HEOS - control deplin prin intermediul aplicatiei pe telefonul mobil sau tableta.

AMP123117101

No customer reviews for the moment.

Related products

(12 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password