Receiver multicanal Onkyo TX-RZ740

TX-RZ740 nu imbunatateste doar sunetul, ci si acel sentiment de satisfactie de fiecare data cand il porniti. Greutatea suplimentara a transformatorului, condensatorii si radiatorul din aluminiu sunt construite pentru o putere de mare curent, permitand sunetului 3D sa expuna spatialitatea plina de viata.

Solicita oferta

Experimentati IMAX Enhanced

Receiverele A/V cu IMAX Enhanced dispun de tehnologia DTS:X optimizata pentru experienta emblematica IMAX, ce reproduce intreaga gama dinamica a mixurilor de teatru IMAX cu continut remasterizat IMAX Enhanced. Un mod presetat IMAX reproduce sunetul la cele mai inalte niveluri si livreaza continutul IMAX Enhanced asa cum au intentionat producatorii.

Image result for imax enhanced

Image result for THX

Sunetul de referinta THX® Certified Select™

THX Certified Select garanteaza acelasi nivel al volumului de referinta al unui cinematograf comercial in camere in care pozitia de vizionare este la aproximativ 3.5m fata de ecran. Pentru a obtine certificarea pentru sunetul de referinta in parametrii de calitate audio stricti THX, receiverele trebuie sa treaca 2000 bench-tests in 75 de categorii acoperint 14000 data points.

Dolby Atmos® and DTS:X®

Formatele Dolby Atmos si DTS:X plaseaza sunetele untr-un spatiu 3D, permitandu-le sa se miste in jurul camerei. Cu 11.2-ch pre-out-uri si procesare 11-ch, va puteti bucura de un sunet 3D printr-o amplasare 7.2.4 (necesita un amplificator de putere), sau utilizati amplificatoarele integrate pentru o schema 5.2.4 sau 7.2.2. Bucurati-va de titlurile clasice prin sistemul height-enabled cu Dolby Surround si DTS Neural:X.

Image result for dolby atmos dts:X

Image result for sonos connect logo

Functioneaza cu Sonos

TX-RZ740 se poate alatura sistemului existent Sonos Home prin simpla imperechere cu Sonos Connect. 

Chromecast incorporat cu Google Assistant

Redati muzica de pe smartphone, laptop, sau PC catre reciever cu usurinta. Controlati redarea cu aplicatiile compatibile Chromecast de pe iPhone, iPad, Android sau tableta, laptopuri Mac sau Windows, sau Chromebook. Daca detineti o boxa inteligenta care dispune de Google Assistant, puteti reda si controla muzica doar cu vocea.

Image result for google assistant

Related image

AccuEQ Advance cu AccuReflex™

Calibrearea acustica a camerelor AccuEQ utilizeaza un microfon nine-point pentru a calibra si egaliza boxele si subwooferele pentru a elimina undele care se ridica atunci cand sunetul din boxe rezoneaza cu sunetul reflectat de pereti. In timpul acestui proces, zgomotul de fond este ignorat pentru a garanta o egalizare precisa. AccuReflex optimizeaza sunetul 3D prin boxele de inaltime prin rezolvarea defazajelor.

Fisa tehnica

Greutate
10.8kg
Dimensiuni produs
435 x 77 x 379.5mm
Raspuns in frecventa
5 Hz–100 kHz/+1 dB, -3 dB (Direct Mode)
Impedanta
boxe: 4 Ω–16 Ω
Numar canale amplificate
9
Iesiri preamplificate
11.2
HDMI in/out
7/2
Internet
Da
Bluetooth
Da
Preamplificator Phono
Da
Numar zone
3
Alte caracteristici
3D Video, ARC (Audio Return Channel), DeepColor™, x.v.Color, and LipSync via HDMI
Dolby Atmos, DTS:X, Dolby® TrueHD, and DTS-HD Master Audio®
HDCP 2.2, 4K/60p, HDR (Dolby Vision™, HDR10, HLG), BT.2020, 4:4:4/24-bit
IMAX Enhanced

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password