Receiver multicanal YAMAHA RX-S602

Receiver Yamaha RX-S602 MusicCast

Solicita oferta

SLIM, high-quality 5.1-channel network AV receiver with enhanced functionality and advanced features.

5-channel powerful surround sound

60 W per channel (6 ohms, 20 Hz-20 kHz, 0.09% THD, 2-ch driven)

95 W per channel (6 ohms, 1 kHz, 0.9% THD, 1-ch driven)

125 W per channel (6 ohms, 1 kHz, 10% THD, 1-ch driven)

Ability to add wireless surround speaker/s* (*MusicCast 20 or MusicCast 50)

HD Audio with CINEMA DSP 3D

Amazon Alexa voice control compatibility* (*Availability varies by region)

YPAO™ sound optimisation

Music streaming services built-in

HDMI® (4 in / 1 out) with Dolby Vision™ and Hybrid Log-Gamma

 

 

Cinema DSP 3D este o optiune oferita de acest receiver ce va ofera un sunet tri-dimensional fara a avea instalate difuzoarele de prezenta (specifice Dolby Atmos), astfel cu 5.1 boxe veti experimenta un sunet bogat, realist, echivalent cu 7.1 boxe.

 

 

Optimizare profesionala a sunetului prin YPAO - RSC (Reflected Sound Control) : sistemul YPAO - RSC analizeaza prin intermediul microfonului inclus si al semnalului de test acustica camerei si masoara diversi parametri ai boxelor instalate, apoi modifica si calibreaza parametrii interni de amplificare pentru a se atinge un sunet optim din combinatia camera - boxe.

Este ca si cum ati avea un inginer de sunet profesionist acasa ce va seteaza optim sistemul Home Cinema pentru un sunet perfect balansat.

 

 

Receiverele AV Yamaha folosesc amplificatoare discrete pentru a minimaliza distorsiunile si au alimentari dedicate diferite pentru sectiunile digitala si analogica, DAC-uri de inalta performanta pentru reproducerea muzicii inclusiv in High-Resolution, atentie este acordata fiecarui detaliu de proiectare pentru a asigura cel mai bun sunet posibil.

 

 

Usurinta in instalarea boxelor Surround : puteti combina acest receiver cu boxe active wireless Yamaha MusicCast 50 sau MusicCast 20 pentru a configura boxe surround spate fara a mai folosi cabluri de boxe, prin intermediul aplicatiei Musicast.

 

 

O lume intreaga de muzica si servicii de streaming : explorati o infinitate de surse de muzica din internet radio si servicii de streaming online prin instalarea aplicatiei dedicate pe smartphone sau tableta pentru un control complet si usor.

 

 

Comenzi vocale prin intermediul tehnologiei Alexa : receiverele Yamaha ofera compatibilitate cu dispozitivele Amazon dedicate pentru comenzi vocale.

 

 

Aplicatia AV Controller App este disponibila pentru a fi instalata pe smartphone sau tableta si permite controlul diverselor functii ale receiverului si ofera acces la serviciile de streaming.

 

 

Setari avansate : aveti la dipozitie o aplicatie speciala (pentru smartphone sau tableta) pentru a primi asistenta la conexiunea cablurilor dintre AV Receiver si sursele de semnal, dar si pentru conectarea boxelor si a televizorului si alte setari specifice unui AV Receiver.

3 Produse

Fisa tehnica

Greutate
7,8 kg
Dimensiuni produs
435 x 111 x 328 mm
Numar canale amplificate
5 + 1 x Subwoofer
HDMI in/out
4/1 - HDCP2.2, HDR10 / Dolby Vision / HLG and BT.2020 compatible
Internet
Da
Bluetooth
Da
Preamplificator Phono
Nu
Numar zone
2
Alte caracteristici
4K Ultra HD Pass-through and upscaling
DA Converter: Burr-Brown 384 kHz / 32-bit DAC x 3
Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master Audio
HDMI eARC - (via future firmware update)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password