Receiver multicanal Yamaha RX-A1080

Yamaha RX-A1080 este un receiver multicanal 7.2 high-end care ofera cel mai avansat sunet surround: Este compatibil AI si cu ultimele tehnologii in materie de conectivitate la retea si network.

Solicita oferta

 • 110 W per canal (8 ohms, 20 Hz-20 kHz, 0.06% THD, 2-ch)
 • 165 W per canal (8 ohms, 1 kHz, 10% THD, 1-ch)
 • 170 W per canal (4 ohms, 1 kHz, 0.9% THD, 1-ch)
 • AI: calibreaza sunetul in timp real pentru a obtine cele mai spectaculoase efecte
 • Dolby Atmos® si DTS:X™ cu CINEMA DSP HD3
 • Optimizarea sunetului YPAO™
 • Optimizarea sunetului R.S.C. (Reflected Sound Control) si posibilitatea masurarii camerei folosind un EQ de mare precizie
 • Ofera posibilitatea de a adauga boxe wireless surround (MusicCast 20 sau MusicCast 50)
 • Compatibil Amazon Alexa
 • Sasiu rigid ce foloseste Anti Resonance Technology (A.R.T.)
 • Componente de calitate pentru sunet de top
 • Dac performant de ESS DAC
 • Compatibil MusicCast
 • Servicii de streaming incorporate
 • HDMI® (7 in / 3 out) cu Dolby Vision™ si Hybrid Log-Gamma
 • Intrare Phono

 

 

Dolby Atmos, DTS:X si Cinema DSP HD3 : compatibilitatea cu aceste tehnologii audio va transforma o experienta ordinara intr-una extraordinara, cu un sunet surround realist, bine pozitionat in orice zona a camerei de Home Cinema.

 

 

Optimizare profesionala a sunetului prin YPAO - RSC (Reflected Sound Control) : sistemul YPAO - RSC analizeaza prin intermediul microfonului inclus si al semnalului de test acustica camerei si masoara diversi parametri ai boxelor instalate, apoi modifica si calibreaza parametrii interni de amplificare pentru a se atinge un sunet optim din combinatia camera - boxe.

Este ca si cum ati avea un inginer de sunet profesionist acasa ce va seteaza optim sistemul Home Cinema pentru un sunet perfect balansat.

 

 

Receiverele AV Yamaha folosesc amplificatoare discrete pentru a minimaliza distorsiunile si au alimentari dedicate diferite pentru sectiunile digitala si analogica, DAC-uri de inalta performanta pentru reproducerea muzicii inclusiv in High-Resolution, atentie este acordata fiecarui detaliu de proiectare pentru a asigura cel mai bun sunet posibil.

 

 

Usurinta in instalarea boxelor Surround : puteti combina acest receiver cu boxe active wireless Yamaha MusicCast 50 sau MusicCast 20 pentru a configura boxe surround spate fara a mai folosi cabluri de boxe, prin intermediul aplicatiei Musicast.

 

 

O lume intreaga de muzica si servicii de streaming : explorati o infinitate de surse de muzica din internet radio si servicii de streaming online prin instalarea aplicatiei dedicate pe smartphone sau tableta pentru un control complet si usor.

 

 

Comenzi vocale prin intermediul tehnologiei Alexa : receiverele Yamaha ofera compatibilitate cu dispozitivele Amazon dedicate pentru comenzi vocale.

 

 

Aplicatia AV Controller App este disponibila pentru a fi instalata pe smartphone sau tableta si permite controlul diverselor functii ale receiverului si ofera acces la serviciile de streaming.

 

 

Advanced GUI : aveti la dipozitie pe ecranul televizorului o interfata GUI (Graphical User Interface) ce permite setarea parametrilor receiverului prin intermediul meniurilor si al setarilor specifice.

 

 

AV Receiverul ofera posibilitatea de a transmite semnale audio-video si intr-o alta camera / zona prin intermediul mufelor dedicate si al configurarii amplificatoarelor interne (prin cablurile instalate deja).

Exista si posibilitatea de a transmite sunetul wireless, fara cabluri si fire, prin intermediul boxelor active Yamaha MusicCast 50 sau MusicCast 20 atata timp cat toate aparatele se afla sub acoperirea retelei WiFi.

 

 

Receiverul RX-A1080 este echipat cu procesoare DSP de inalta performanta si viteza, capabile sa proceseze semnalul audio multi-canal.

Prin urmare Cinema DSP HD3 poate simula pana la 11 canale de sunet folosind doar cele 7 canale existente, cu un sunet spatial 3D inclusiv pe verticala ceea ce conduce la o experienta sonora realista. (necesita si 2 boxe Front Presence)

 

AMP142114101
3 Produse

Fisa tehnica

Greutate
14,9 kg
Dimensiuni produs
435 x 182 x 439 mm
Impedanta
2-8 ohms
Serie
AVENTAGE
Numar canale amplificate
7
Iesiri preamplificate
7
HDMI in/out
7 / 3
Internet
Da
Bluetooth
Da
Preamplificator Phono
Da
Numar zone
2
Alte caracteristici
DA Converter: ESS 384 kHz / 32-bit SABRE Premier DAC ES9007S
Dolby Digital+ / Atmos / TrueHD / DTS:X / DTS-HD / Cinema DSP HD3
FLAC: up to 192 kHz / 24-bit, WAV / AIFF: up to 192 kHz / 32-bit, DSD: up to 11.2 MHz
HDCP2.2, HDR10 / Dolby Vision / HLG and BT.2020 compatible
MP3 / WMA / MPEG-4 AAC: up to 48 kHz / 16-bit, ALAC: up to 96 kHz / 24-bit
SILENT CINEMA / Virtual CINEMA DSP

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password