Receiver multicanal Denon AVC-X3700H

6.998,99 RON
cu TVA

Receiver AV 7.2ch 8K cu sunet 3D, HEOS integrat si control vocal

Denon AVC-X3700H este un receiver AV de 9.2 canale 8K cu 180W pe canal accepta pe deplin tehnologia Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS: X, DTS Virtual: X și IMAX Enhanced, precum și cele mai recente specificații HDMI precum 8K / 60Hz, pass-through pentru 4K / 120Hz, VRR, ALLM, Dynamic HDR, HDR10 + și eARC.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Cufundati-va in divertisment home theatre de mare putere. Cu 180W per canal, Denon AVC-X3700H livreaza o experienta imersiva audio 3D prin Dolby Atmos, DTS:X si IMAX Enhanced. Etajul de amplificare pe 9 canale dispune de doua radiatoare si de o sursa de alimentare puternica pentru a livra sunetul renumit, puternic si precis Denon. AVC-X3700H dispune de cele mai recente tehnologii video HDMI precum 8K/60Hz si 4K/120Hz pass-through, Dolby Vision, HDR10, HDR10+, DYnamic HDR, HLG, precum si de 8K upscaling si suport HDCP 2.3 pe toate intrarile HDMI.

Redati in flux de pe serviciile muzicale populare precum Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL si prin Bluetooth, Apple AirPlay 2 si Wi-Fi cu HEOS Built-in. Bucurati-va de colectia MP3 si chiar de formate audio Hi-Res (WAV, FLAC, ALAC si DSD 2.8/5.6MHz) prin USB sau prin retea. Denon AVC-X3700H functioneaza cu Amazon Alexa, Google Assistant si Apple Siri pentru control vocal.

Prin ghidarea vizuala a fiecarui pas in procesul de configurare, asistentul premiat Denon Setup Assistant asigura o configurare corecta. Fiecare sistem home theatre este diferit, de aceea Denon utilizeaza tehnologia premium de calibrare a camerei Audyssey MultEQ XT32 de la Audyssey ce masoara si optimizeaza automat amplificatorul AV pentru a oferi o experienta audio 3D imersiva personalizata.

Cea mai buna experienta Home Theatre - 8K Ready

AVC-X3700H livreaza cea mai buna experienta home theatre cu 8K/60Hz pass-through si upscaling, 4K/120Hz pass-through pentru gaming, si suport pentru cele mai recente specificatii HDMI. Noul AVC-X3700H permite construirea celui mai bun sistem home theatre 4K si ofera confortul de a sti ca amplificatorul AV este 8K ready. Bucurati-va de cea mai buna calitate 3D audio si video chiar si pentru cele mai pretentioase nevoi de divertisment.

Amplificator puternic pe 9 canale

Dispunand de amplificare pe toate canalele, AVC-X3700H livreaza performante de inalta putere de 180W per canal pentru a asigura o experienta de divertisment puternica si precisa, de fiecare data.

Sunet surround imersiv

Configurati un sistem surround Dolby Atmos 5.2.4 sau 7.2.2 utilizand cele noua canale amplificate. Cu boxele de inaltime sau boxe overhead dedicate Dolby Atmos, va puteti bucura de experienta home theatre Dolby.

Cu suport pentru Dolby Atmos Height Virtualization Technology, AVC-X3700H ofera de asemenea un sunet imersiv fara canale de inaltime, creand efecte virtuale de inaltime de care va puteti bucura intr-o configuratie 7.2, 5.2 sau 2.2.

Mai aproape de actiune

DTS:X si DTS Neural:X ofera filmelor, jocurilor si muzicii un realism fara egal, printr-un sunet surround traditional 5.1.

Cu suport DTS Virtual:X Height Virutalization Technology, AVC-X3700H ofera sunet imersiv fara canale de inaltime, creand efecte virutale de inaltime de care v-ati bucura intr-o configuratie 7.1, 5.1 sau 2.1. Cu suport DTS Virtual:X Height Virtualization Technology, AVC-X3700H ofera de asemenea un sunet imersiv fara canale de inaltime.

Tehnologia IMAX Enhanced

Obtineti cea mai buna experienta cinematografica la domiciliu cu IMAX Enhanced - cea mai recenta tehnologie de la DTS ce seteaza un nou standard pentru imagine, sunet scala si claritate home theatre. Vizionati imagini mai clare si mai luminoase. Simtiti un sunet imersiv si experimentati continut premium digital remasterizat de IMAX.

Echipat pentru 8K Ultra HD

Cu noul AVC-X3700H, va puteti bucura de intregul divertisment cu cele mai recente tehnologii si vizionati filmele cu o claritate fara rival. Bucurati-va de filme in 8K cu 8K/60Hz pass-through si upscaling, alaturi de cele mai recente tehnologii precum Dynamic HDR si Quick Media Switching (QMS), utilizata in filme pentru a elimina latenta.

Sectiune avansata 8K HDMI cu eARC

Bucurati-va de filmele, serialele si jocurile preferate cu cea mai buna imagine disponibila. AVC-X3700H dispune de o sectiune HDMI avansata cu o intrare dedicata 8K ce suporta 8K/60Hz si 4K/120Hz video pass-through. Toate intrarile HDMI dispun de sub sampling 4:4:4 Pure Color, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR si BT.2020 pass-through pentru culori exceptionale, claritate si contrast. Bucurati-va de upscaling 8K precum si de procesare HDCP 2.3 pentru a reda continut protejat fara inhibitii. AVC-X3700H adopta de asemenea eARC pentru suport pentru formate audio 3D direct de pe aplicatiile TV-ului catre amplificatorul AV.

Controale video avansate

Procesarea HDCP 2.3 este disponibila pe toate port-urile HDMI, permitand sa va bucurati de continut copy-protected fara inhibitii. Certificat de Imaging Sciente Foundation, AVC-X3700H dispune de o suita completa de controale de calibrare video (pentru utilizarea de un tehnician ISF), alaturi de moduri video ISF Day si ISF Night. Bucurati-va de compatibilitate fara efort cu cele mai recente TV-uri HD si Ultra HD, playere Blu-ray si console de jocuri.

Culori sclipitoare - Compatibilitate universala, HDR10+ si Dynamic HDR

AVC-X3700H suporta formate video HDR10, Dolby Vision si HLG (Hybrid Log Gamma). Dolby Vision transforma experienta de vizionare cu luminozitate, contrast si culori uimitoare. HLG ofera tehnologie HDR continutului de broadcast pentru o imagine mai clara. AVC-X3700H suporta de asemenea HDR10+, ce trimite meta date dinamice catre TV pentru imagini mai realiste.

Urmatoare generatie de gaming

Cu suport pentru cea mai recenta tehnologie HDMI, noul AVC-X3700H va duce gaming-ul la urmatorul nivel. Bucurati-va de gaming cu 4K/120Hz pass-through si upscaling, precum si cu Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT), si Auto Low Latency Mode (ALLM), ce reduce sau elimina latenta si frame tearing-ul pentru a oferi o experienta de gaming uniforma.

Functioneaza cu cei mai recenti asistenti vocali

Bucurati-va de control vocal fara efort si de flexibilitate totala cu ajutorul serviciilor vocale. Utilizand o boxa inteligenta sau telefonul, puteti rosti comenzi cu Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri. Solicitati redarea muzicii preferate, mariti volumul, sariti la piesa urmatoare, comutati intrarile si multe altele. Comutati intre serviciile vocale sau alegeti unul preferat - alegerea este a dvs.

Suport audio high-resolution

Bucurati-va de o fidelitate audio superba cu piesele preferate high-resolution. AVC-X3700H dispune de cele mai recente convertoare AKM 32-bit D/A ce permit decodare audio de inalta rezolutie cu multiple tipuri de fisiere losless, incluzand ALAC, FLAC si WAV pana la 192kHz/24bit. Este compatibil de asemenea si cu fisiere DSD 2.8/5.6MHz. Redati fisiere de pe dispozitive prin port-ul USB, sau de pe surse de retea. AVC-X3700H suporta si alte tipuri de fisiere precum MP3 sau WMA.

Intrare Phono pentru pick-up

Cu intrarea phono incorporata, AVC-X3700H permite conectarea unui pick-up pentru redarea de viniluri. Bucurati-va de colectia vintage cu un sunet exceptional.

Doua iesiri de subwoofer

Cufundati-va intr-un bas precis, uniform distribuit. AVC-X3700H dispune de doua iesiri de subwoofer pentru a uniformiza frecventele si pentru a oferi o dispersie superioara. 

Certificare "Roon Tested"

Noile receivere AV Denon dispun de certificare Roon Tested. Obtineti mai mult din libraria digitala muzicala cu informatii despre artistii sau piesele preferate. Gasiti versuri, date de concert, poze, review-uri si multe altele.

Procesare de sunet avansata

Experimentati o calitate extraordinara a sunetului pentru muzica si filme.

Procesare audio DSP

AVC-X3700H dispune de doua seturi de cip-uri DSP pentru ultimele decodari si procesari de sunet surround, inclusiv Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced (pana la 11 canale), Audyssey MultEQ XT32 si EQ HT.

Multi-source, Multi-room

Cu Denon AVC-X3700H, va puteti bucura de un sunet surround 9.2 multi-canal intr-o camera si de o sursa separata sau de streaming muzical in alta. Vizionati un film intr-o camera in timp ce alti membrii ai familiei asculta muzica intr-o zona diferita fara intreruperi. 

Bluetooth

Bucurati-va de muzica si filmele preferate fara a trezi intreaga casa, prin transmiterea sunetului din AV receiver catre castile Bluetooth. AVC-X3700H permite sa redati sunet pe castile Bluetooth si pe boxe simultan.

Pre-amplifier mode

Cu noul Pre-Amplifier Mode, amplificatorul AV Denon functioneaza ca un pre-procesor AV cu cele mai recente conectivitati HDMI. Pre-Amplifier Mode ofera o cale de semnal mai curata si o toleranta sporita la nivelul de clipping prin deconectarea amplificatoarelor interne.

Experienta usoara de configurare

Ghidul de initiere rapida inclus ofera instructiuni clare si simple pentru a incepe configurarea. Odata conectat la TV prin HDMI, exclusivul asistent Denon apare pe ecranul TV-ului pentru a va ghida prin configurare, pas cu pas. De asemenea, pe spatele controller-ului AV, un rand de conexiuni cu cod de culoare este amplasat orizontal, facand organizarea si conectarea boxelor simpla. AVC-X3700H redenumeste intrarile HDMI automat cand sunt conectate, si le puteti redenumi manual.

Selectii rapide pentru o reglare audio usoara

Panoul frontal al receiver-ului Denon AVC-X3700H dispune de patru butoane Quick Select ce stocheaza setarile audio preferate pentru fiecare sursa. Comutati intre TV, Blu-ray, media playere si altele, iar AVC-X3700H regleaza setarile de egalizare dupa bunul plac, pentru sursa respectiva. 

Conectivitate Smart TV

Controlati Denon AVC-X3700H cu telecomanta televizorului inteligent prin functionalitatea HDMI CEC asociata cu TV-ul dvs. Ecranul principal Smart Menu ofera acces rapid la surse sau selectii de moduri surround, meniul de configurare al AV receiverului si patru butoane Quick Select.

Conectivitate

Centrul retelei tale wireless. Pentru streaming wireless Bluetooth si Wi-Fi, Denon AVC-X3700H este echipat cu un sistem avansat de emisie receptie cu doua antene pentru streaming solid chiar si in medii aglomerate. Bucurati-va de continutul audio preferat wireless de pe dispozitivele inteligente.

Cu tehnologia HEOS Built-in puteti reda aceeasi melodie in fiecare camera sau selectati o melodie diferita pentru fiecare camera conectata. HEOS functioneaza cu Amazon Alexa si Google Assistant, oferind control vocal usor.

Aplicatia Denon AVR Remote

Aplicatia gratuita Denon AVR Remote pentru iOS si Android simplifica utilizare receiver-ului AVC-X3700H - reglati volumul, puneti muzica pe mute, selectati o sursa sau comutati la HEOS.

Audyssey Room Correction

AVC-X3700H dispune de sistemul de masurare Audyssey MultEQ XT. Cu microfonul furnizat, analizeaza precis nivelul de iesire al fiecarei boxe pentru a optimiza fiecare canal. In plus, aplicatia suplimentara Audyssey MultEQ Editor permite utilizatorilor avansati sa regleze mediul audio.

Fisa tehnica

Consum de energie
660 W, (ECO on / off) in W 45 W / 80 W
Greutate
12.5 kg
Dimensiuni produs
434 x 379x 167 mm
Numar canale amplificate
9
Iesiri preamplificate
11
HDMI in/out
7/3
Internet
Da
Bluetooth
Da
Preamplificator Phono
Da
Alte caracteristici
DTS HD Master / DTS:X, Dolby TrueHD / Dolby Atmos, IMAX Enhanced,
Alta caracteristica
DAC AKM 32-bit
Suport HDCP 2.3

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password