Receiver Marantz SR7015

10.998,99 RON
cu TVA

Marantz SR7015 receiver AV 9.2 8K cu sunet 3D si HEOS integrat

Scufundati-va intr-un uimitor sunet surround 3D cu cel mai complet suport pentru orice format, inclusiv Auro-3D și IMAX Enhanced. Marantz SR7015 gestioneaza cu usurinta cele mai exigente scene din filmele de actiune si ofera cea mai muzicala redare audio. Panoul frontal elegant din aluminiu cu afisaj iluminat al hubloului reprezinta luxul tipic Marantz. Redati muzica de la servicii de streaming de top si ascultati muzica in toata casa cu HEOS Built-in.

Culoare
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Amplificator puternic pe 9 canale

Dispunand de amplificatoare de putere de mare curent pe toate canalele, SR7015 livreaza 200W per canal. Cu capacitati de drivere de impedanta redusa, ofera stabilitate operationala cu o gama larga de boxe pentru un sunet echilibrat de calitate. Auto Eco Mode regleaza puterea de iesire spre boxe, bazat pe nivelul volumului si pe eco-metrul afisat pe ecran, oferind o reducere a consumului de putere in timp real fara a sacrifica sunetul superb Marantz.

Conectivitate 8K HDMI cu eARC

Noul Marantz SR7015 include 8 intrari si 3 iesiri HDMI pentru toate sursele preferate. O intrare dedicata 8K suporta 8K/60Hz si 4K/120Hz pass-through; 4:4:4 Pure Color sub-sampling, Dolby Vision, HLG, HDR10, video 21:9, 3D si BT.2020 pass-through. In plus, cel mai recent standard HDCP 2.3 este suportat pe toate port-urile HDMI. Prezentand ultimele tehnologii si specificatii HDMI, noul SR7015 duce divertismentul la urmatorul nivel cu suport HDR10+, Dynamic HDR, ALLM, VRR, QMS si QFT. Procesorul video este capabil de upscaling pentru surse video native pana la 8K. SR7015 dispune de suport HDMI eARC, ce suporta formate audio 3D precum Dolby Atmos si DTS:X. 

Dolby Atmos si Dolby Atmos Height Virtualization Technology

Simtiti fiecare dimensiune cu Dolby Atmos cu configuratii de pana la 7.1.4 (cu amplificator pe doua canale suplimentar). Bucurati-va de un sistem de sunet surround 5.1 sau 7.1 si de pana la patru boxe overhead sau patru boxe Dolby Atmos pentru cea mai buna experienta home theatre - inclusiv Dolby Surround upmixer. Pentru cei fara boxe de tavan, Dolby Atmos Height Virtualization Technology imbunatateste intelegerea profunda Dolby a perceptiei audio pentru a produce senzatia unui sunet overhead de la boxe situate la nivelul de ascultare.

DTS:X si DTS Virtual:X

Continutul audio imersiv DTS:X plaseaza sunetul unde ar aparea in mod natural in spatiu, producand un sunet plin de viata, multi-dimensional. Motorul inclus de remapare spatiala al DTS Neural:X ofera imersiune si realism imbunatatite pentru toate filmele preferate. DTS Virtual:X ofera sunet imersiv fara canale de inaltime, producand efecte virtuale de inaltime intr-un aranjament de boxe 7.1, 5.1 sau 2.1.

 

Tehnologia IMAX Enhanced

Obtineti o experienta de divertisment premium la domiciliu cu IMAX Enhanced - cea mai recenta tehnologie de la DTS ce seteaza un nou standard pentru imaginea, sunetul, scala si claritatea home theatre. Vizionati imagini mai clare si mai luminoase. Simtiti un sunet imersiv, cutremurator si experimentati continut premium remasterizat digital de IMAX.

Auro-3D Experience

Prin cufundarea completa a ascultatorului intr-un sunet plin de viata, Auro-3D ofera o experienta mai cuprinzatoare de sunet surround gratie canalelor dedicate de inaltime si overhead, fata de canalele obisnuite. SR7015 suporta configuratii Auro-3D 7.1, 9.1 si pana la 10.1, incluzand canalul surround de sus, sau boxa "Voice of God" deasupra pozitiei ascultatorului cu amplificare adaugata pentru setarea 10.1.

Experimentati urmatorul capitol in materie de divertisment

Noul SR7015 va permite sa va bucurati de intregul divertisment la cea mai inalta calitate posibila. Redati filmele in 8K cu 8K/60Hz pass-through sau upscaling, si profitati de tehnologiile video avansate precum Dynamic HDR, HDR10+ sau Dolby Vision. Quick Media Switching (QMS) elimina latentele video cunoscute anterior.

Compatibil cu asistentii vocali

Bucurati-va de control vocal si de flexibilitate totala de la asistentii vocali disponibili. Rostiti comenzile cu Amazon Alexa, Google Assitant si Apple Siri. Solicitati redarea muzicii preferate, modificarea volumului, sariti la urmatoarea piesa, comutati intrarile si multe altele.

*Disponibilitatea poate varia in functie de regiune

AirPlay 2

Redati sunet de pe serviciile muzicale preferate precum APple Music si Spotify sau vizionati clipuri de pe servicii precum YouTube sau Netflix de pe orice iPhone, iPad, Mac sau Apple TV. Auziti sunetul sincronizat perfect cu boxele din sursele AirPlay 2. AirPlay 2 suporta sunet multi-room - redati in flux continut catre multiple dispozitive compatibile cu AirPlay 2 pentru o redare audio fliuda.

HEOS Built-in

HEOS Built-in este calea catre o experienta de muzica fara limite, oriunde in casa dvs. Redati melodiile stocate pe dispozitivul inteligent sau pe serverul media personal, si redati in flux hit-urile preferate de la serviciile de streaming precum Spotify, Amazon Music HD, TIDAl, TuneIn Internet Raduio si multe altele, chiar si la inalta rezolutie. Imperecheati AVR-ul cu HEOS cu orice produs sau boxa HEOS Bulit-in, si distribuiti orice sursa de muzica sau sunet de pe TV oriunde in locuinta.

Configurare avansata si calibrare cu Audyssey MultEQ XT32

Optimizati experienta audio cu Audyssey MultEQ XT32 pentru o configurare usoara a mediului de ascultare. Cu microfonul de masurare furnizat, MultEQ XT32 analizeaza nivelul de iesire al fiecarei boxe pana la 8 locatii de masurare si genereaza filtre digitale de precizie ce optimizeaza fiecare canal pentru frecventa corecta. Audyssey Dynamic Volume uniformizeaza fluctuatiile volumului, permitand sa ascultati la un nivel mai redus in timp ce va bucurati de dialog, muzica si sunet clar.

Fisa tehnica

Consum de energie
710 W / in repaus 0.2W
Greutate
14.2 kg
Dimensiuni produs
440 x 401 x 185 mm
Numar canale amplificate
9
Iesiri preamplificate
11.2
HDMI in/out
7+1/3
Internet
Da
Bluetooth
Da
Preamplificator Phono
Da
Alte caracteristici
DTS HD Master / DTS:X, DTS Neural:X, Dolby TrueHD / Dolby Atmos, Auro 3D, IMAX Enhanced
HDMI max Resolution (8k / 4k), HDMI: 8K / 4K / CEC / eARC, HDMI: Dolby Vision / HDR 10+ / Dynamic HDR / HLG, HDMI: ALLM / QMS / QFT / VRR, HDMI pass-though in standby mode
TuneIn, Spotify Connect, Tidal, Deezer, Amazon Prime Music, Pandora
Alta caracteristica
HEOS Multiroom integrated
ISF certification

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password