Receiver multicanal Denon AVC-X4700H

10.498,99 RON
cu TVA

Denon AVR-X4700H cu 9.2ch, video 8K, sunet 3D, voice control si HEOS integrat

Discover a new world of home entertainment with the new Denon AVC-X4700H. Nine discrete, identical amplifiers rated at 200W each, and 11.2 channel processing capability with two ADI Griffing Lite DSPs will let your home cinema shine in breathtaking Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced and Auro-3D immersive surround sound. The AVC-X4700H supports the latest HDMI video technologies such as 8K/60Hz and 4K/120Hz** pass-through, Dolby Vision, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR, HLG, as well as 8K upscaling and HDCP 2.3 support on all HDMI inputs (8 in/3 out).

Culoare
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc



Suport complet 3D audio

Cufundati-va in sunet 3D cu Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X, DTS Virtual:X si IMAX Enhanced. AVC-X4700 suporta o procesare de pana la 11.2 canale cu amplificare pe 9 canale. Adaugati un amplificator de putere pe doua canale pentru a beneficia de cele 2 canale suplimentare si obtineti configuratii 7.2.4 sau 9.2.2 Atmos pentru o experienta audio 3D mai imersiva.

Sunet surround imersiv

Configurati un sistem surround 5.1.4 sau 7.1.2 Dolby Atmos utilizand cele noua canale amplificate incorporate in AVC-X4700H. Cu boxele de inaltime Dolby Atmos sau boxe dedicate, bucurati-va de cea mai buna experienta home theater Dolby.

Cu suport pentru Dolby Atmos Height Virtualization Technology, AVC-X4700H ofera de asemenea un sunet imersiv fara canale de inaltime, creand efecte virtuale de inaltime de care va puteti bucura intr-o configuratie 7.2, 5.2 sau 2.2.

Mai aproape de actiune

DTS:X si DTS Neural:X ofera filmelor, jocurilor si muzicii un realism fara egal, printr-un sunet surround traditional 5.1.

Tehnologia IMAX Enhanced

Obtineti cea mai buna experienta de divertisment la domiciliu cu IMAX Enhanced - cea mai recenta tehnologie de la DTS ce seteaza un nou standard pentru imaginea, sunetul scala si claritatea home theater. Priviti imagini mai clare si mai luminoase. Simtiti un sunet imersiv, zguduitor si experimentati continut premium digital, remasterizat de IMAX.

AURO-3D

Auro-3D imbunatateste experienta home theater prin oferirea entuziasmului unui sunet tri-dimensional pentru muzica, jocuri, broadcast si filme in timp ce imbunatateste colectia existenta AV, gratie motorului de up-mixing Auromatic.

 

Gata de 8K Ultra HD

Cu noul AVC-X4700H, va puteti bucura de toate formele de divertisment cu cele mai recente tehnologii disponibile si vizionati filmele cu o claritate fara rival. Bucurati-va de filmele preferate in 8K cu 8K/60Hz pass-through si upscaling, precum si de cea mai recenta tehnologie AV, precum Dynamic HDR si Quick Media Switching (QMS), ce este utilizata in filme pentru a elimina latenta.

Sectiune avansata 8K HDMI cu eARC

AVC-X4700H dispune de un etaj avansat HDMI (8in/3out) cu o intrare dedicata 8K ce suporta video pass-through 8K/60Hz si 4K/120Hz. Toate intrarile HDMI dispun de sub sampling 4:4:4 Pure Color, HDR10, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), si suport BT.2020 pass-through pentru claritate, contrast si culori uimitoare. Bucurati-va de upscaling 8K precum si de procesarea HDCP 2.3 pentru a reda continut protejat. AVC-X4700H utilizeaza de asemenea eARC (enhanced Audio Return Channel) pentru a suporta formatele audio 3D direct din aplicatiile TV-ului catre receiver-ul AV.

Control video avansat

Procesarea HDCP 2.3 este disponibila pe toate port-urile HDMI, permitand sa va bucurati de continut copy-protected fara inhibitii. Certificat de Imaging Sciente Foundation, AVC-X4700H dispune de o suita completa de controale de calibrare video (pentru utilizarea de un tehnician ISF), alaturi de moduri video ISF Day si ISF Night. Bucurati-va de compatibilitate fara efort cu cele mai recente TV-uri HD si Ultra HD, playere Blu-ray si console de jocuri.

Culori sclipitoare - compatibilitate universala, HDR10+ si Dynamic HDR

AVC-X4700H suporta formate video HDR, HDR10, Dolby Vision si HLG (Hybrid Log Gamma). Dolby Vision transforma experienta de vizionare cu luminozitate, contrast si culori uimitoare. HLG ofera tehnologie HDR continutului de broadcast pentru o imagine mai clara. AVC-X4700H suporta de asemenea HDR10+, ce trimite meta date dinamice catre TV pentru imagini mai realiste.

Noua generatie de Gaming

Bucurati-va de gaming la potential maxim, cu noul AVC-X4700H, cu 4K/120Hz pass-through, precum si cu Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT), si Auto Low Latency Mode (ALLM), ce reduc sau elimina latenta si frame tearing-ul pentru a oferi o experienta de gaming uniforma.

 

Functioneaza cu cei mai recenti asistenti vocali

Bucurati-va de control vocal fara efort si de flexibilitate totala cu ajutorul serviciilor vocale. Utilizand o boxa inteligenta sau telefonul, puteti rosti comenzi cu Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri si cu automatizarea high-end smart home, Josh.ai. Solicitati redarea muzicii preferate, mariti volumul, sariti la piesa urmatoare, comutati intrarile si multe altele. Comutati intre serviciile vocale sau alegeti unul preferat - alegerea este a dvs.

HEOS incorporat pentru streaming muzical wireless

Bucurati-va de muzica preferata in orice camera, wireless, cu tehnologia incorporata HEOS. Redati aceeasi melodie in fiecare camera sau selectati o piesa diferita pentru fiecare camera conectata - alegerea este a dvs. Functioneaza de asemenea cu Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri si osh.ai pentru o oferi un control vocal de ultima generatie si de un sunet incredibil pentru divertismentul la domiciliu. Conectati boxele Denon Home pentru o experienta audio completa. HEOS suporta Spotify, Pandora, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, SiriusXM, TIDAL si multe altele.

 

Suport audio high-resolution

Bucurati-va de o fidelitate audio superba din piesele audio high-resolution preferate. AVC-X4700H dispune de cele mai recente DAC-uri AKM 32-bit ce permit decodarea fisierelor audio de inalta rezolutie, inclusiv ALAC, FLAC si WAV pana la 192kHz/24bit. Este de asemenea compatibil cu fisiere DSD 2.8/5.6-MHz. Redati-le din memoria dispozitivelor prin port-ul USB de pe panoul frontal, sau din sursele de retea. AVC-X4700H suporta de asemenea alte tipuri de fisiere precum MP3 sau WMA.

Procesare AL32

Ascultati cu functiile de procesare audio avansate de la Denon precum AL32 Processing. Tehnologia proprietara Denon, AL32 Processing, ofera o filtrare audio digitala multi-canal de rezolutie foarte inalta pe toate canalele audio si livreaza un soundstage natural cu o imagine sonora imbunatatita.

Intrare Phono pentru pick-up

Cu intrarea phono incorporata, AVC-X4700H permite conectarea unui pick-up. Bucurati-va de colectia vintage cu o calitate si sunet exceptionale.

Doua iesiri pentru subwoofer

Cufundati-va intr-un bas precis, uniform distribuit. AVC-X4700H dispune de doua iesiri pentru subwoofer pentru a uniformiza frecventelor joase si pentru a oferi o dispersie mai buna. Subwooferele conectate pot fi calibrate independent cu Audyssey Sub EQ HT pentru performante de bas imbunatatite.

Certificare "ROON TESTED"

Noile controllere AV Denon dispun de certificare Roon Tested, inclusiv AVC-X4700H. Obtineti mai mult din libraria digitala muzicala cu informatii despre artistii sau piesele preferate. Gasiti versuri, date de concert, poze, review-uri si multe altele.

 

Procesare de sunet avansata

Experimentati o calitate a sunetului extraordinara pentru muzica si filme.

Procesare DSP

Mostenit de la receiver-ul Denon de top AVR-X8500H, un sistem sofisticat de procesare audio digitala ce incorporeaza doua cip-uri duale SHARC+ core DSP, este adoptat de AVC-X4700H ce permite o procesare de pana la 11 canale audio si capacitati de decodare fara efort.

Mod de pre-amplificare

Cu noul Pre-Amplifier Mode, controller-ul dvs. AV Denon functioneaza precum un pre-procesor AV perfect cu cea mai recenta conectivitate HDMI. Pre-Amplifier Mode ofera o cale de semnal mai curata si mai multa toleranta in nivelul de clipping prin deconectarea amplificatoarelor interne. 

Multi-Source, Multi-Room

Cu Denon AVC-X4700H, va puteti bucura de un sunet surround pe 9.2 canale intr-o camera, si de o sursa separata pentru a reda muzica in flux in pana la alte doua camera, pentru un total de 3 surse si 3 zone. Vizionati un film intr-o camera in timpe ce un alt membri al familiei asculta muzica intr-o zona diferita fara intreruperi. 

Bluetooth

Bucurati-va de muzica preferata fara a trezi intreaga casa, prin transmiterea sunetului din controller-ul AV la castile dvs. Bluetooth. AVC-X4700 permite sa redati sunetul si pe castile Bluetooth si pe boxele conectate, concomitent. 

 

Experienta usoara de configurare

 

Ghidul de initiere rapida inclus ofera instructiuni clare si simple pentru a incepe configurarea. Odata conectat la TV prin HDMI, AVC-X4700H, exclusivul asistent Denon apare pe ecranul TV-ului pentru a va ghida prin configurare, pas cu pas. De asemenea, pe spatele controller-ului AV, un rand de conexiuni cu cod de culoare este amplasat orizontal, facand organizarea si conectarea boxelor simpla. AVC-X4700H redenumeste intrarile HDMI automat cand sunt conectate, si le puteti redenumi manual.

Selectii rapide pentru o reglare audio usoara

Panoul frontal al controller-ului Denon AVC-X4700H dispune de patru butoane Quick Select ce stocheaza setarile audio preferate pentru fiecare sursa. Comutati intre TV, Blu-ray, media playere si altele, iar AVC-X4700H regleaza setarile de egalizare dupa bunul plac, pentru sursa respectiva. 

Conectivitate Smart TV

Controlati Denon AVC-X4700H cu telecomanda televizorului prin functionalitatea HDMI CEC asociata cu TV-ul dvs. Ecranul Smart Menu ofera acces rapid la surse si moduri surround.

Compatibilitate Bluetooth, Wi-Fi si Airplay 2

Nucleul retelei wireless. Pentru conectivitate de streaming wireless Bluetooth, Wi-Fi si AirPlay 2, Denon AVC-X4700H este echipat cu un sistem avansat de doua antene de emisie-receptie pentru streaming solid chiar si in cele mai aglomerate medii urbane. Bucurati-va de continutul audio preferat wireless de pe dispozitivele inteligente.

Cu tehnologia incorporata HEOS redati aceeasi piesa in toate camerele sau selectati o melodie diferita pentru fiecare camera conectata. HEOS functioneaza cu Amazon Alexa si Google Assistant, oferind control vocal fara efort.

Aplicatia Denon AVR Remote

Aplicatia gratuita Denon AVR Remote pentru iOS si Android simplifica utilizare receiver-ului AVC-X4700H - reglati volumul, puneti muzica pe mute, selectati o sursa sau comutati la HEOS.

Audyssey MultEQ XT32

Optimizati experienta audio cu Audissey MultEQ XT32 pentru o configurare usoara a mediului de ascultare. Cu microfonul de masurare furnizat, MultEQ XT32 analizeaza fiecare iesire de boxa, pana la opt locatii de masurare si genereaza filtre digitale de precizie ce optimizeaza fiecare canal pentru frecventa corecta. Audyssey Dynamic Volume uniformizeaza fluctuatiile de volum, permitand sa ascultati la un nivel mai redus in timp ce va bucurati de un dialog clar.

0 Obiect

Fisa tehnica

Consum de energie
710 W, ECO on / off - 65 W / 110 W, Standby - 0.1W
Greutate
13.7 kg
Dimensiuni produs
434 x 379x 167 mm
Alte caracteristici
DTS HD Master / DTS:X,

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password