Reciever Denon AVC-X6700H

17.498,99 RON
cu TVA

Denon AVC-X6700 dispune de un design de amplificare monolitic cu tranzistori personalizati si o topologie de circuit identica pe toate cele 11 canale, evaluate la 205W fiecare. Aceasta calitate de constructie garanteaza cea mai buna calitate audio cu interferente minime, claritate uimitoare, putere, detaliu si profunzime. Cele dous DSP-uri ADI Griffin Lite suporta cea mai avansata suita 3D audio cu procesare de pana la 13.2 canale, precum Dolby Atmos, DTS:X, DTS:X Pro, IMAX Enhanced si Auro-3D. AVC-X6700H suporta cele mai recente tehnologii video HDMI precum 8K/60Hz si 4K/120Hz pass-through, Dolby Vision, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR, HLG, precum si 8K upscaling si HDCP 2.3 pe toate intrarile HDMI.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stocRedati in flux de pe serviciile muzicale populare precum Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL, sau prin Bluetooth, Apple AirPlay 2 si Wi-Fi cu HEOS Built-in. Redati fisiere MP3 si chiar formate audio Hi-Res (WAV, FLAC, ALAC si DSD 2.8/5.6MHz) prin USB sau prin retea. Denon AVC-X6700H functioneaza cu Amazon Alexa, Google Assistant si Apple Siri pentru un control vocal fara efort (disponibilitatea variaza in functie de regiune).

Suport audio 3D cu procesare de pana la 13.2 canale

Cufundati-va in sunetul 3D cu Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X, DTS Virtual:X, DTS:X Pro, IMAX Enhanced si Auro-3D. AVC-X6700H proceseaza pana la 13.2 canale si amplifica 11 canale. Adaugati un amplificator pe doua canale pentru a completa cele 2 canale suplimentare si construiti o configuratie de boxe 7.2.6 sau 9.2.4 pentru o experienta audio 3D imersiva.

Dolby Atmos

Configurati un sistem surround 7.1.4 sau 9.1.2 Dolby Atmos utilizand cele unsprezece canale amplificate incorporate in AVC-X6700H. Cu boxele de inaltime Dolby Atmos sau cu boxe overhead dedicate, bucurati-va de cea mai buna experienta home theatre Dolby. Cu Dolby Atmos Height Virtualization Technology, AVC-X6700H ofera un sunet imersiv fara canale de inaltime, producand efecte de inaltime virtuale de care v-ati bucura pe un aranjament de boxe 7.1, 5.1 sau 2.1.

DTS:X

DTS:X si DTS Neural:X ofera filmelor, jocurilor si muzicii un realism fara egal cu un sunet surround 5.1 traditional.

Cu DTS Virtual:X Height Virutalization Technology, AVC-X6700H ofera de asemenea sunet imersiv fara canale de inaltime, creand efecte de inaltime virtuale de care v-ati bucura intr-un aranjament 7.1, 5.1 sau 2.1.

DTS:X Pro

Cu un update de firmware viitor, va puteti bucura de divertismentul dvs. decodat cu cea mai recenta tehnologie 3D DTS. Bucurati-va de procesare audio pe 13.2 canale cu DTS:X Pro pentru a va bucura de un sunet surround plin cu detalii uimitoare. Veti avea nevoie de un amplificator stereo suplimentar conectat la AVC-X6700H pentru a conduce cele doua canale suplimentare.

IMAX ENHANCED

Obtineti cea mai buna experienta de divertisment la domiciliu cu IMAX Enhanced - cea mai recenta tehnologie de la DTS ce seteaza un nou standard pentru imagine, sunet, scala si claritate home theatre. Vizionati imagini mai clare si mai luminoase. Simtiti sunetul imersiv, cutremurator si experimentati continut premium digital remasterizat de IMAX.

Auro-3D

Auro-3D imbunatateste experienta home theatre prin livrarea unui sunet tri-dimensional pentru muzica, jocuri, broadcast si filme in timp ce va imbunatatiti colectia existenta, gratie motorului Auromatic.

Pregatit pentru 8K Ultra HD

Cu noul AVC-X6700H, va bucurati de cea mai recenta tehnologie de divertisment disponibila si vizionati filmele cu o claritate fara rival. Bucurati-va de filme in 8K cu 8K/60Hz pass-through si upscaling, precum si cele mai recente tehnologii de amplificare AV precum Dynamic HDR si Quick Media Switching (QMS), utilizat in filme pentru a elimina latenta.

Sectiune HDMI 4K avansata

Bucurati-va de filmele, serialele si jocurile preferate cu cea mai buna imagine disponibila. AVC-X6700H dispune de o sectiune HDMI avansata (8 in/3 out) cu o intrare 8K dedicata ce suporta 8K/60Hz si 4K/120Hz pass-through. Toate intrarile HDMI dispun de 4:4:4 Pure Color sub sampling, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR, si BT.2020 pass-through, pentru claritate, contrast si culori uimitoare. Bucurati-va de upscaling 8K precum si de procesare HDCP 2.3 pentru a reda continut protejat. AVC-X6700H adopta eARC pentru a suporta formate audio 3D direct de pe aplicatiile TV-ului inteligent la amplificatorul AV.

Controale video avansate

Procesarea HDCP 2.3 este disponibila pe toate port-urile HDMI, permitand sa va bucurati de continut protejat. Certificat de Imaging Science Foundation, AVC-X6700H dispune de o suita completa de controale de calibrare, precum si de moduri video ISF Day si ISF Night. Bucurati-va de compatibilitate fara efort cu cele mai recente TV-uri, Blu-ray playere si console de jocuri HD si Ultra HD.

Culori sclipitoare

AVC-X6700H suporta formate video HDR, HDR10, Dolby Vision si HLG. Dolby Vision transforma experienta de vizionare cu luminozitate, contrast si culori uimitoare. HLG ofera continutului de broadcast tehnologia HDR pentru o imagine mai clara. AVC-X6700H suporta HDR10+, ce trimite meta date dinamice la TV pentru imagini mai realiste, precum si Dynamic HDR.

Noua generatie de gaming

Cu cel mai recent suport HDMI, noul AVC-X6700H va duce experienta de gaming la urmatorul nivel. Jucati-va cu 4K/120Hz pass-through si upscaling, precum si cu Variable Refresh Rate, Quick Frame Transport, si Auto Low Latency Mode, ce reduce sau elimina latenta si degradarea cadrelor pentru a oferi o experienta de gaming mai fluida, fara lag.

Suport audio de inalta rezolutie

Bucurati-va de o fidelitate audio superba cu fisierele audio de inalta rezolutie. AVC-X6700H dispune de cele mai recente convertoare D/A AKM 32-bit permitand decodare audio de inalta rezolutie cu multiple tipuri de fisiere losless, inclusiv ALAC, FLAC si WAV pana la 192/24bit. Este compatibil cu fisiere 2.8/5.6-MHz DSD. Redati-le de pe dispozitive de memorie prin port-ul USB de pe panoul frontal, sau peste surse de retea. AVC-X6700H suporta de asemenea alte tipuri de fisiere precum MP3 si WMA.

Procesare AL32

Ascultati cu functiile de procesare audio avansate Denon AL32 Processing. Tehnologia proprietara Denon AL32 Processing ofera filtrare audio digitala de inalta rezolutie pe toate canalele si livreaza o scena naturala cu o imagine sonora imbunatatita.

Intrare phono

Cu intrarea phono incorporata, AVC-X6700H permite sa conectati un pick-up pentru redarea de viniluri. Bucurati-va de colectia vintage cu o claritate exceptionala.

Doua iesiri de subwoofer

Cufundati-va intr-un bas precis, uniform distribuit. AVC-X6700H dispune de doua iesiri de subwoofer pentru a fluidiza frecventele joase si pentru a oferi o dispersie imbunatatita. Subwooferele conectate pot fi calibrate independent cu Audyssey Sub EQ HD pentru performante de bas superioare, croite in functie de camera de ascultare.

Certificare "Roon Tested"

Toate amplificatoarele AV Denon dispun acum de certificare Roon Tested. Obtineti mai mult din libraria de muzica digitala cu informatii navigabile despre artistii si melodiile preferate. Gasiti versuri, date de concert, poze, biografii, recenzii si multe altele.

DSP

Mostenit de pe modelul de top Denon AVC-X8500H, un sistem sofisticat de procesare audio digitala ce incorporeaza doua cip-uri SHARC+ core DSP este adoptat pe AVC-X6700H. Acest lucru permite capacitati de decodare si procesare pe 13 canale, inclusiv suport DTS:X Pro, si noul DTS:X pe 13 canale (printr-un update de firmware viitor).

Fisa tehnica

Greutate
14.8 kg
Dimensiuni produs
(W x D x H): 434 x 389 x 167 mm (cu antenele pliate) 454 x 389 x 235 mm (cu antenele ridicate)
Putere
140 W (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.05% 2ch Drive) 175 W (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Drive) 205 W (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive)
Numar canale amplificate
11
HDMI in/out
8/3
Internet
Da
Bluetooth
Da
Preamplificator Phono
Da
Numar zone
2
Alte caracteristici
Audio coaxial in: 2
Audio optic in: 2
Audyssey Dynamic EQ/Dynamic Volume, Audyssey LFC, Audyssey APP support
DTS HD Master/DTS:X, DTS:X Pro (cu un update viitor), DTS Neural:X, DTS Virtual:X, Dolby TrueHD/Dolby Atmos, Dolby Surround, Dolby Height Virtualization Auro 3D (13ch) IMAX Enhanced Multichannel Stereo
HDMI in zona 2
Upscale video
Video Component (in/out): 2/1
Video Composite (in/out): 4/2
Conectivitate
HEOS Multiroom si streaming, AirPlay 2, Internet Radio, Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth, Bluetooth Headphone transmission
Caracteristici multicanal surround
13.2

Descarca

Denon_AVC-X6700H_Information_EU

Denon_AVC-X6700H_Information_sheet_EU.pdf

Descarca (1.22M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password