Receiver AV Denon AVC-X8500HA

22.498,99 RON
cu TVA

Furnizand noua generatie a divertismentului, AVC-X8500HA ofera o amplificare puternica pe 13 canale cu o trecere full 8K si suport 3D surround complet. Cu sistemul HEOS® incorporat adauga difuzare wireless a muzicii, control vocal si capabilitate pentru difuzarea sunetului in mai multe camere.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Experienta home theater pe 13.2 canale

AVC-X8500HA suporta pana la 13.2 canale pentru a alimenta configuratii de boxe pana la 7.2.6 sau 9.2.4 pentru o experienta audio 3D mai intensa.

Sunet in locul potrivit

Lasa-te invaluit de un sunet multidimensional cu Dolby Atmos. Bucura-te de sunetul unui sistem de boxe in configuratie 7.1.6 sau 9.1.4 cu pana la 6 boxe incastrabile in tavan sau Dolby Atmos elevation speakers pentru o experienta home theater desavarsita.

Echipament pentru viitor

Bucura-te de filmele, show-urile si jocurile favorite cu cea mai buna imagine existenta. AVC-X8500HA dispune de o sectiune avansata HDMI (8intrari/3 iesiri) cu intrare dedicata 8K ce suporta o trecere video 8K/60 Hz sau 4K/120 Hz. Principal iesire HDMI a AVC-8500HA suporta eARC (enhanced audio return channel) pentru a permite transmiterea fisierelor audio necomprmate si OBA (object based transmission) precum Dolby Atmos si DTS:X, direct dintr-un televizor smart.

Echipat cu gama completa Audissey Platinum a algoritmilor performanti DSP, AVC-X8500HA dispune de corectia automata a acusticii camerei Audissey MultEQ XT32. Cu ajutorul microfonului de calibrare (livrat impreuna cu receiverul), MultEQ XT32 analizeaza emisia fiecarei boxe (inclusiv subwooferul) in pana la opt locatii de masuraresi genereaza filtre digitale de precizie care optimizeaza fiecare canal pe frecventa corecta si raspunsul temporal. In plus, aplicatia optionala Audissey MultiEQ iti permite sa vezi si sa modifici configurarile pentru o reglare mai detaliata si pentru a personalize sunetul mai precis pe potriva camerei sau a gustului personal.

Uimitoarea experienta HEOS

Poti partaja muzica stocata in echipamentele din retea, poti transmite muzica din serviciile de streaming cu ajutorul boxelor wireless HEOS sau chiar cu alte receivere HEOS-capable pe tot cuprinsul casei. Savureaza muzica de pe TuneIn, Internet Radio si o gama larga de servicii de streaming printre care Spotify®, Amazon Prime Music, Soundcloud®, Juke, Tidal, Napster, Deezer sau Mood Mix.

AIRPLAY 2

Poti reda fisiere audio din serviciile favorite precum Apple Music si Spotify sau poti urmari clipuri video de pe platforme precum YouTube sau Netflix de pe iPhone, iPad, Mac sau Apple TV in timp ce patrea audio este perfect sincronizata cu sursele AirPlay 2 ale boxelor.

AirPlay 2 permite transmitere de continut audio in mai multe camere wireless prin intermediul mai multor echipamente compatibile AirPlay 2 simultan, cu buffering sudio imbunatatit pentru a asigura o redare cursiva. AirPlay 2asigura controlul si gruparea dispozitivelor audio compatibilein cadrul aplicatiilor Apple Music sau Home. AirPlay 2 poate fi controlata vocal prin intermediul Siri.

Control extern si capabilitati de control IP

AVC-X8500HA prezinta posibilitatea de control IP pentru integrarea cu echipamente terte de control si certificare Control4 SDDP (simple device detection protocol) pentru o integrare usoara si rapida cu echipamente automatizate Control4. 

Pentru configurari mai simple AVC-X8500HA prezinta un input IR (infrarosu) ce permite controlul de la distanta prin intermediul telecomenzii.Dispunand de cel mai sofisticat si avansat design de amplificare Denon, AVC-X8500HA ofera performante de 210W per canal pentru a asigura o experienta de divertisment precisa si dinamica. Driverele cu impedanta redusa ofera o stabilitate operationala pentru o gama larga de boxe si ofera un sunet echilibrat.

Denon-AVC-X8500-HA-Feature-01-Europe
Denon-AVC-X8500-HA-Feature-02-Europe

Cele mai recente specificatii video

AVC-X8500HA ofera un etaj HDMI avansat (8 intrari/3 iesiri) cu o intrare 8K dedicata ce suporta 8K/60Hz sau 4K/120Hz video pass-through. Toate intrarile HDMI dispun de 4:4:4 Pure Color sub sampling, HDR10, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamm (HLG) si BT.2020 pass-through pentru o culoare, claritate si contrast exceptinale. Bucurati-va de upscaling 8K.

Simtiti fiecare dimensiune

Cufundati-va in sunetul 3D cu Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X, DTS Virtual:X, DTS:X Pro, IMAX Enhanced si Auro-3D. AVC-X8500HA suporta pana la 13.2 canale pentru a alimenta o configuratie de boxe 7.2.6 sau 9.2.4 pentru experiente audio 3D mai imersive.

Denon-AVC-X8500-HA-Feature-03-Europe
Denon-AVC-X8500-HA-Feature-04-Europe

Streaming muzical cu HEOS Built-in

Ascultati din orice camera pentru o experienta audio multi-room. AVC-X8500HA functioneaza de asemenea cu noile boxe Denon Home pentru a va permite sa va bucurati de muzica in fiecare camera.

Fisa tehnica

Intrari HDMI
1 (fata)/7 (spate)
Putere
150 W (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.05% 2ch Drive)
190 W (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Drive)
Iesiri preamplificate
13.2
HDMI in/out
Dolby Vision / HDR 10+ / Dynamic HDR / HLG / ALLM / QMS / QFT / VRR
Numar zone
3
Alte caracteristici
AirPlay Audio Streaming
Audyssey APP Support
Audyssey Dynamic EQ/Dynamic Volume
Audyssey LFC
Audyssey MultEQ XT32
Auro 3D
D.D.S.C. HD Digital 32 biti
DTS HD Master/DTS:X/ DTS Neural:X/DTS Virtual:X
Dolby TrueHD/Dolby Atmos/Dolby Surround
Gapless playback (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
HDCP2.3 support
IMAX enhanced
Internet Radio: TuneIn
Multichannel Stereo
Spotify Connect* / Tidal* / Deezer* / altele*
mufe RCA placate cu aur
Conectivitate
ethernet, wi-fi, bluetooth
Caracteristici de retea
HEOS Multiroom and Streaming
Format suportat
MP3 / WMA / AAC / FLAC / ALAC / WAV

Descarca

Amplif AV Denon AVC-X8500HA

Amplificator AV Denon AVC-X8500HA_Info_sheet

Descarca (319.16k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password