AV Receiver Denon AVE-X2700H

4.498,99 RON
cu TVA

Faceti upgrade la sistemul home theatre cu Denon AVR-X2700H. Cu 150W per canal, acest receiver AV ofera o experienta audio 3D imersiva cu Dolby Atmos sau DTS:X. Chiar daca nu detineti boxe de tavan, Dolby Atmos Height Virtualization Technology si DTS Virtual:X vor imbunatati noptile de film ca niciodata. AVR-X2700H suporta cele mai recente tehnologii video HDMI ppreum 8K/60Hz si 4K/120Hz pass-through, Dolby Vision, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR, HLG, precum si 8K upscaling si suport HDCP 2.3 pe toate intrarile HDMI.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Redati in flux serviciile muzicale populare precum Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL si multe altele prin Bluetooth, Apple AirPlay 2 si Wi-Fi cu HEOS Built-In. Bucurati-va de colectia MP3 si chiar de formate audio Hi-Res (WAV, FLAC, ALAC si DSD 2.8/5.6MHz) prin USB sau retea. Denon AVR-X2700 functioneaza cu Amazon Alexa, Google Assistant si Apple Siri.

Prin ghidarea vizuala a fiecarui pas in procesul de configurare, premiatul asistent Denon Setup Assistant asigura o configurare corecta. Fiecare home theatre este diferit - de aceea Denon utilizeaza tehnologia de calibrare premium de la Audyssey ce masoara si optimizeaza automat receiverul dvs. AV pentru a oferi o experienta audio imersiva 3D personalizata dupa mediul unic de ascultare.

Cea mai buna experienta Home Theatre - 8K Ready

AVR-X2700H livreaza cea mai buna experienta home theatre cu 8K/60Hz pass-through, 4K/120Hz pass-through pentru gaming, precum si suport pentru cele mai recente specificatii HDMI. Noul AVR-X2700H permite construirea celui mai bun sistem home theatre 4K si ofera confortul de a stii ca receiver-ul dvs. AV este 8K ready. Bucurati-va de sunet 3D si video de cea mai inalta calitate, chiar si pentru cele mai pretentioase nevoi de divertisment.

Amplificator puternic pe 7 canale

Dispunand de amplificatoare de mare curent pe toate canalele, AVR-X2700H livreaza performante de mare putere de 150W per canal. Driverele de joasa impedanta ofera stabilitate operationala pentru o gama larga de boxe pentru un sunet echilibrat. 

Sunet surround imersiv

Configurati un sistem surround 5.1.2 Dolby Atmos utilizand boxele de inaltime Dolby Atmos, sau boxe dedicate, pentru cea mai buna experienta home theatre.

Cu suport pentru Dolby Atmos Height Virtualization Technology, AVR-X2700H ofera de asemenea un sunet imersiv fara canale de inaltime, creand efecte virtuale de inaltime de care va puteti bucura intr-o configuratie 7.1, 5.1sau 2.1.

Mai aproape de actiune

DTS:X si DTS Neural:X ofera filmelor, jocurilor si muzicii un realism fara egal, printr-un sunet surround traditional 5.1.

Cu suport DTS Virtual:X Height Virutalization Technology, AVR-X2700H ofera sunet imersiv fara canale de inaltime, creand efecte virutale de inaltime de care v-ati bucura intr-o configuratie 7.1, 5.1 sau 2.1.

Gata de 8K Ultra HD

Cu noul AVR-X2700H, va puteti bucura de toate formele de divertisment cu cele mai recente tehnologii disponibile si vizionati filmele cu o claritate fara rival. Bucurati-va de filmele preferate in 8K cu 8K/60Hz pass-through si upscaling, precum si de cea mai recenta tehnologie AV, precum Dynamic HDR si Quick Media Switching (QMS), ce este utilizata in filme pentru a elimina latenta.

Sectiune avansata 8K HDMI cu eARC

AVR-X2700H dispune de un etaj avansat HDMI (6in/2out) cu o intrare dedicata 8K ce suporta video pass-through 8K/60Hz si 4K/120Hz. Toate intrarile HDMI dispun de sub sampling 4:4:4 Pure Color, HDR10, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR si suport BT.2020 pass-through pentru claritate, contrast si culori uimitoare. Bucurati-va de upscaling 8K precum si de procesarea HDCP 2.3 pentru a reda continut protejat. AVR-X2700 utilizeaza de asemenea eARC (enhanced Audio Return Channel) pentru a suporta formatele audio 3D direct din aplicatiile TV-ului catre receiver-ul AV.

Controale video avansate

Procesarea HDCP 2.3 este disponibila pe toate port-urile HDMI, permitand sa va bucurati de continut copy-protected fara inhibitii. Certificat de Imaging Sciente Foundation, AVR-X2700H dispune de o suita completa de controale de calibrare video (pentru utilizarea de un tehnician ISF), alaturi de moduri video ISF Day si ISF Night. Bucurati-va de compatibilitate fara efort cu cele mai recente TV-uri HD si Ultra HD, playere Blu-ray si console de jocuri.

Culori sclipitoare - Compatibilitate universala, HDR10+ si Dynamic HDR

AVR-X2700H suporta formate video HDR, HDR10, Dolby Vision si HLG (Hybrid Log Gamma). Dolby Vision transforma experienta de vizionare cu luminozitate, contrast si culori uimitoare. HLG ofera tehnologie HDR continutului de broadcast pentru o imagine mai clara. AVR-X2700H suporta de asemenea HDR10+, ce trimite meta date dinamice catre TV pentru imagini mai realiste.

Noua generatie de Gaming

Cu suport pentru cea mai recenta tehnologie HDMI, noul AVR-X2700H va duce gaming-ul la urmatorul nivel. Bucurati-va de gaming cu 4K/120Hz pass-through si upscaling, precum si cu Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT), si Auto Low Latency Mode (ALLM), ce reduce sau elimina latenta si frame tearing-ul pentru a oferi o experienta de gaming uniforma.

Functioneaza cu cei mai recenti asistenti vocali

Bucurati-va de control vocal fara efort si de flexibilitate totala cu ajutorul serviciilor vocale. Utilizand o boxa inteligenta sau telefonul, puteti rosti comenzi cu Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri. Solicitati redarea muzicii preferate, mariti volumul, sariti la piesa urmatoare, comutati intrarile si multe altele. Comutati intre serviciile vocale sau alegeti unul preferat - alegerea este a dvs.

Suport audio high-resolution

Bucurati-va de o fidelitate audio superba cu piesele preferate high-resolution. AVR-X2700H dispune de cele mai recente convertoare AKM 32-bit D/A ce permit decodare audio de inalta rezolutie cu multiple tipuri de fisiere losless, incluzand ALAC, FLAC si WAV pana la 192kHz/24bit. Este compatibil de asemenea si cu fisiere DSD 2.8/5.6MHz. Redati fisiere de pe dispozitive prin port-ul USB, sau de pe surse de retea. AVR-X2700H suporta si alte tipuri de fisiere precum MP3 sau WMA.

Intrare Phono pentru pick-up

Cu intrarea phono incorporata, AVR-X2700H permite conectarea unui pick-up pentru redarea de viniluri. Bucurati-va de colectia vintage cu un sunet exceptional.

Doua iesiri de subwoofer

Cufundati-va intr-un bas precis, uniform distribuit. AVR-X2700H dispune de doua iesiri de subwoofer pentru a uniformiza frecventele si pentru a oferi o dispersie superioara. 

Certificare "Roon Tested"

Noile receivere AV Denon dispun de certificare Roon Tested, inclusiv AVC-X2700H. Obtineti mai mult din libraria digitala muzicala cu informatii despre artistii sau piesele preferate. Gasiti versuri, date de concert, poze, review-uri si multe altele.

Procesare de sunet avansata

Experimentati o calitate extraordinara a sunetului pentru muzica si filme.

Procesare audio DSP

AVR-X2700H include un cip DSP avansat pentru o procesare de putere extraordinara. Cu patru nuclee 300Mhz DSP capabile de procesarea a peste un miliard de calcule pe secunda, AVR-X2700H suporta cele mai recente nevoi de procesare si decodare a sunetului surround.

Multi-source, Multi-room

Cu Denon AVR-X2700H, va puteti bucura de un sunet surround multi-canal intr-o camera si de o sursa separata sau de streaming muzical in alta. Vizionati un film intr-o camera in timp ce alti membrii ai familiei asculta muzica intr-o zona diferita fara intreruperi. 

Bluetooth

Bucurati-va de muzica si filmele preferate fara a trezi intreaga casa, prin transmiterea sunetului din AV receiver catre castile Bluetooth. AVR-X2700H permite sa redati sunet pe castile Bluetooth si pe boxe simultan.

Experienta usoara de configurare

Ghidul de initiere rapida inclus ofera instructiuni clare si simple pentru a incepe configurarea. Odata conectat la TV prin HDMI, exclusivul asistent Denon apare pe ecranul TV-ului pentru a va ghida prin configurare, pas cu pas. De asemenea, pe spatele controller-ului AV, un rand de conexiuni cu cod de culoare este amplasat orizontal, facand organizarea si conectarea boxelor simpla. AVR-X2700H redenumeste intrarile HDMI automat cand sunt conectate, si le puteti redenumi manual.

Selectii rapide pentru o reglare audio usoara

Panoul frontal al receiver-ului Denon AVR-X2700H dispune de patru butoane Quick Select ce stocheaza setarile audio preferate pentru fiecare sursa. Comutati intre TV, Blu-ray, media playere si altele, iar AVC-X2700H regleaza setarile de egalizare dupa bunul plac, pentru sursa respectiva. 

Conectivitate Smart TV

Controlati Denon AVR-X2700H cu telecomanta televizorului inteligent prin functionalitatea HDMI CEC asociata cu TV-ul dvs. Ecranul principal Smart Menu ofera acces rapid la surse sau selectii de moduri surround, meniul de configurare al AV receiverului si patru butoane Quick Select.

Conectivitate

Centrul retelei tale wireless. Pentru streaming wireless Bluetooth si Wi-Fi, Denon AVR-X2700H este echipat cu un sistem avansat de emisie receptie cu doua antene pentru streaming solid chiar si in medii aglomerate. Bucurati-va de continutul audio preferat wireless de pe dispozitivele inteligente.

Cu tehnologia HEOS Built-in puteti reda aceeasi melodie in fiecare camera sau selectati o melodie diferita pentru fiecare camera conectata. HEOS functioneaza cu Amazon Alexa si Google Assistant, oferind control vocal usor.

Aplicatia Denon AVR Remote

Aplicatia gratuita Denon AVR Remote pentru iOS si Android simplifica utilizare receiver-ului AVR-X2700H - reglati volumul, puneti muzica pe mute, selectati o sursa sau comutati la HEOS.

Audyssey Room Correction

AVR-X2700H dispune de sistemul de masurare Audyssey MultEQ XT. Cu microfonul furnizat, analizeaza precis nivelul de iesire al fiecarei boxe pentru a optimiza fiecare canal. In plus, aplicatia suplimentara Audyssey MultEQ Editor permite utilizatorilor avansati sa regleze mediul audio.

Fisa tehnica

Intrari HDMI
6 (panelul din spate)
Consum de energie
500 W
Greutate
9.5 kg
Dimensiuni produs
434 x 341 x 167 mm
Putere
95 W (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2ch Drive)
125 W (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Drive)
Numar canale amplificate
7
HDMI in/out
6 / 2
Alte caracteristici
Audyssey: MultEQ XT / Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume
Conectivitate
AirPlay2 / TuneIn / Spotify / Pandora / SiriusXM
Ethernet / Wi-Fi / Bluetooth
Caracteristici multicanal surround
DTS HD Master / DTS:X / DTS Neural:X
Dolby TrueHD / Dolby Atmos/Dolby Atmos Height Virtualization / Dolby Surround
Multichannel Stereo
Format suportat
(lossless): FLAC / ALAC / WAV / DSD Audio Streaming (2.8/5.6 MHz)
(lossy): MP3 / WMA / AAC
Numar terminale
7
Telecomanda
RC-1239
Consum de energie in stand-by
0.1 W
Iesiri HDMI
2 (main)
Zone audio source
HDMI (2 ch) / Opt, Coax (2 ch) / Network, USB / Analog
Zone audio output
Speaker / Preout

Descarca

Receiver AV Denon AVR-X2700H

Receiver AV Denon AVR-X2700H_Manual

Descarca (7.1M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password