Receiver Marantz CINEMA 60 DAB

6.998,99 RON
cu TVA

Marantz CINEMA 60 este construit pe zeci de ani de bogata mostenire Marantz, proiectat cu un stil atemporal pentru performanta maxima, receiverele din seria Marantz CINEMA se constituie in baza oricarui cinema la tine acasa din Romania.

Culoare
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Excelenta Incepe Doar cu Performanta.


Performanta fara egal

Spatialitate captivanta, ton cald si bogat si dinamica reala sunt semnele distinctive si legendare ale sunetului Marantz.

Tehnologie de varf

O expresie modernă a principiilor de design atemporal, CINEMA 60 include hubloul nostru emblematic, simetria și reperele vizuale care reprezintă calitatea legendară Marantz.

Marantz CINEMA 60

Lider Tehnologic

CINEMA 60 vine cu cele mai recente formate audio captivante, video 8K, optimizare a camerei, streaming și mai multă tehnologie pentru a simplifica și a vă spori plăcerea.

Marantz Sound Master

Performanta

Marantz Sound Master a reglat meticulos CINEMA 60 pentru performanțe uimitoare cu circuitele noastre de amplificare HDAM proprietare pentru a crea cel mai muzical sunet din casa dumneavoastră.

Stil

Excelența se aude și se vede. CINEMA 60 are un design arhitectural care poate fi prezentat sau rămâne discret în orice mediu luxos.

Conectivitate

Personalizare

Opțiunile de conectivitate atent selectate, aranjamentele flexibile ale difuzoarelor și capacitatea de reglare fină vă permit să vă faceți propriul CINEMA 60.

Telecomanda

Fara efort

Telecomanda inclusa, comenzile accesibile de pe panoul frontal si un proces intuitiv de configurare pe ecran va fac sa va simtiti imediat ca un utilizator expert.

Compatibilitate

Compatibilitate

Sase intrari HDMI, plus intrari digitale, analogice si fono plus iesiri pentru difuzor si preamplificator asigura conectivitate la aproape orice alte componente pe care le aveti.

Capacitate de actualizare

Capacitate de actualizare

Opțiunile extinse de intrare și ieșire plus un ecosistem software puternic fac CINEMA 60 ușor de actualizat pe măsură ce sistemul dvs. home theater crește.

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password