Receiver multicanal Denon AVC-X3800H

8.499,00 RON
cu TVA

Cu 9 canale de amplificare, pana la 4 subwoofere independente, Dolby Atmos si DTS:X, plus IMAX Enhanced si Auro-3D, AVC-X3800H invaluie spatii mari intr-un sunet de calitate cinematografica. Bucura-te de o calitate video 8K uimitoare si cu HEOS® Built-in, transmite wireless si partajeaza muzica online intre camere.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  1. Audio 3D învăluitor: Simte-te în centrul acțiunii cu un sunet 3D învăluitor.
  2. Pregatit pentru experti: Vei fi uimit de opțiunile de configurare disponibile pentru a se potrivi cel mai bine spațiului tau.
  3. Proiectat pentru 8K: Bucura-te de o calitate video uimitoare de la cea mai recentă tehnologie 8K disponibilă
  4. Optimizeaza-ti camera: Performanță îmbunătățită cu opțiuni de corecție a camerei de la Audyssey (instalat) sau Dirac Live (opțional).

Dolby Atmos

Simte fiecare dimensiune în Dolby Atmos. Imbunatateste-ti sistemul home theater cu o configurație de difuzoare 5.1.4 pentru a dezlănțui o experiență audio 3D complet captivantă din conținutul Dolby Atmos. Mixerul Dolby Surround implică toate difuzoarele pentru a crea senzații audio 3D din conținutul vechi. Tehnologia de virtualizare a înălțimii Dolby Atmos creează senzația de sunet deasupra capului chiar și fără difuzoare de tavan instalate.

DTS:X

Conținutul audio captivant DTS:X plasează sunetul acolo unde ar apărea în mod natural în spațiu, creând un sunet real, multidimensional. Mixerul DTS Neural:X oferă o imersiune îmbunătățită și un realism sporit pentru conținutul vechi. DTS Virtual:X oferă sunet captivant fără difuzoare de tavan, creând efecte virtuale de înălțime într-o configurație de difuzoare 7.1, 5.1 sau 2.1.

IMAX Enhanced

Obtine cea mai premium experiență de divertisment acasă cu IMAX Enhanced — cea mai recentă tehnologie de la DTS care stabilește un nou standard pentru imagini, sunet, scară și claritate home theater. Urmareste imagini mai clare și imagini mai luminoase. Simte un sunet captivant și zguduitor experimentand conținut premium remasterizat digital de IMAX. Te poti bucura de experiența IMAX Enhanced începând cu configurarea difuzoarelor 5.1.4. Este necesar un televizor sau un proiector compatibil IMAX Enhanced.

Auro 3D

Auro-3D ridică experiența home theater la noi niveluri uimitoare, oferind entuziasmul sunetului tridimensional pentru muzică, jocuri, difuzare și filme, plasandu-te într-un cocon de sunet asemănător realității. Transformă-ți colecția audiovizuală existentă într-o experiență Auro-3D, datorită motorului de mixare Auro-Matic. Suportă până la 7.1.4 configurație de difuzoare Auro-3D cu un amplificator extern cu 2 canale.

360 Reality Audio

Cufundă-te în sunet la fel de real ca și cum ai fi la un concert live sau alaturi de artist înregistrând într-un studio. Cu 360 Reality Audio, muzica nu a fost niciodată atât de reală. Anumite receptoare AV Denon sunt capabile de redare 360 ​​Reality Audio prin conectarea unui dispozitiv Google Chromecast la receptorul AV prin HDMI. În prezent, difuzarea conținutului 360 Reality Audio prin serviciile de streaming muzical nu este disponibilă. Rămâneți pe fază pentru noi actualizări!

Conectivitate HDMI cu ARC/eARC

Acceptă cea mai recentă tehnologie pe toate intrările și ieșirile HDMI. ARC (Audio Return Channel) sau eARC (Enhanced Audio Return Channel) simplifică redarea sunetului TV prin receptorul AV cu o singură conexiune HDMI. eARC oferă transmisie audio HD și 3D, cum ar fi Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio și Dolby Atmos, în timp ce ARC este limitat la formatele audio convenționale pe 5.1 canale sau PCM.

8K / HDCP 2.3

Bucurați-vă de calitatea impecabilă a imaginii 8K pe televizorul sau proiectorul dvs. 8K. Acceptă atât trecerea 8K, cât și upscalingul 8K a conținutului 4K. Acceptă HDCP 2.3, cel mai recent standard de protecție împotriva copierii, pentru liniște sufletească atunci când transmiteți conținut protejat împotriva copierii.

Culoare strălucitoare prin HDR 10+

Suportă HDR (High Dynamic Range), HLG (Hybrid Log Gamma), precum și Dynamic HDR și HDR10+ pass-through. HLG oferă tehnologie HDR peste conținutul difuzat. Atât Dynamic HDR, cât și HDR10+ folosesc metadate dinamice pentru a optimiza umbrele și luminile pe măsură ce ecranele se schimbă.

Dolby Vision

Compatibil cu Dolby Vision, astfel încât să te poti bucura de conținut Dolby Vision de la un dispozitiv compatibil și un televizor. Dolby Vision este o tehnologie de imagini HDR uimitoare care aduce ecranului culori, contrast și luminozitate extraordinare.

Jocuri de generație următoare

Acceptă rata de reîmprospătare variabilă (VRR), transport rapid de cadre (QFT) și modul automat de latență scăzută (ALLM) pentru o experiență de joc fluidă și fără întârzieri atunci când este conectat la dispozitive de joc compatibile.

HEOS încorporat

Cu HEOS® Built-in, receptorul tau AV poate transmite muzică fără fir prin sisteme compatibile HEOS dintr-o varietate de servicii de streaming premium si gratuite. De asemenea, consumatorii se pot bucura de muzica lor preferată în orice cameră a casei fără fir. Reda aceeași melodie în fiecare cameră sau selecteaza o melodie diferită pentru fiecare cameră conectată printr-o varietate de surse de streaming. Adauga difuzoare Denon Home în mai multe camere și controleaza totul cu aplicația HEOS.

Audio de înaltă rezoluție prin intrare USB

Descopera fidelitatea incredibilă a pieselor audio de înaltă rezoluție și bucura-te de muzică așa cum a intenționat artistul. Un port USB frontal acceptă redarea audio de până la 24 de biți/192 kHz de pe o unitate USB. Formatele audio acceptate sunt MP3, WMA, WAV, MPEG-4/AAC, FLAC și ALAC.

Asistent de configurare Denon

Asistentul de configurare Denon, premiat, oferă instrucțiuni simple și clare pentru a începe. Conectaza-ti receptorul AV la televizor și urmeaza instrucțiunile de pe ecranul televizorului pentru a conecta difuzoarele, a efectua măsurători ale difuzoarelor și a conecta dispozitivele sursă. Pentru un plus de confort, receptorul AV redenumește intrările HDMI automat atunci când este conectat sau poti redenumi manual in functie de preferinta.

Aplicația Audyssey MultEQ Editor

Poti merge și mai departe cu aplicația Audyssey MultEQ Editor, umbland „sub capotă” pentru a vizualiza și ajusta setările pentru reglarea detaliată - iti permite să personalizezi sunetul precis la problemele specifice din camera ta și să adaptezi sunetul la preferintele tale personale. Cu această aplicație cuprinzătoare, poti valorifica puterea Audyssey MultEQ XT32 pentru a prelua controlul total asupra modului în care sună home cinema. Aplicația este disponibilă pentru achiziție în magazinele iOS și Google Play.

Procesare cu 11 canale, amplificare cu 9 canale

Amplificarea pe 9 canale nu înseamnă că trebuie să te oprești. Cu o amplificare externă cu 2 canale, care poate fi atribuită fie in fața, la stânga și la dreapta, fie la o pereche de difuzoare de înălțime, poti crea o configurație cu 11 canale, cum ar fi 7.1.4, oferindu-ti și mai multă flexibilitate și o experinta audio captivanta.

Ieșiri și setări pentru subwoofer

Acopera-te cu un bas uniform distribuit si precis. Dispunând de până la patru ieșiri pentru subwoofer pentru a netezi frecvențele joase și pentru a oferi o dispersie mai bună. Fără vârfuri sau căderi perceptibile - doar bas puternic, care umple camera. Modifica setările subwoofer-ului după preferințele tale atunci când sunt conectate mai mult de două subwoofere. Selecteaza „Standard” dacă vrei performanțe de bas distribuite uniform. Selecteaza „Directional” dacă vrei performanțe mai direcționale de bas integrate perfect în canalul difuzorului cel mai apropiat de fiecare subwoofer din cameră.

Mod pre-amplificator

Amplificatorul tau AV Denon poate funcționa ca un preamplificator AV perfect cu cea mai recentă conexiune HDMI. Modul pre-amplificator oferă o cale de semnal mai curată și mai multă toleranță la nivelul de tăiere prin deconectarea amplificatoarelor interne. Adauga flexibilitatea de a deconecta canalele selectate ale difuzoarelor, astfel încât să poti utiliza amplificarea încorporată a receptorului AV pentru a conduce canale necritice si a obține o cale mai clară a semnalului pentru canalele conduse de amplificarea externă.

Capacitate de actualizare Dirac Live

Interacțiunea dintre sistemul tau de sunet și aspectul fizic al camerei tale are un impact enorm asupra calității sunetului. Dirac Live® Room Correction aplică algoritmi patentați de ultimă generație pentru a analiza și a reduce impactul digital în cameră și pentru a îmbunătăți performanța difuzoarelor. Receptoarele AV Denon selectate acceptă actualizarea Dirac Live. Poti achiziționa o cheie de licență Dirac Live pentru a debloca funcționalitatea. Viziteaza dirac.com/denon/ pentru mai multe informații. Actualizarea va fi acceptată printr-o viitoare actualizare de firmware.

Fisa tehnica

Intrari HDMI
6
Consum de energie
660W
Greutate
12.5 Kg
Putere
135W - 6 ohmi, 1 kHz, 0,7% unitate 2 canale
215W - (6 ohm, 1 kHz, 10% 1ch Drive
Numar canale amplificate
9
Bluetooth
Da
Preamplificator Phono
Da
Numar zone
2
Alte caracteristici
Audyssey MultEQ XT32 Dirac Live (upgrade)
Intrari analogice
5
Alta caracteristica
8K Signal Pass-Through, Scaling, GUI Overlay
ALLM (Auto Low Latency Mode) Pass-Through for Gaming
Capacitate audio DSD
DTS HD Master, DTS:X
Dolby Atmos Music
Enhanced ARC
HDCP2.3 support
HDR, HLG, Dolby Vision, HDR10+, Dynamic HDR
HEOS App Control
IMAX Enhanced, DTS Virtual:X, DTS Neural:X, Dolby Surround
Multichannel Stereo
Procesare pe un nr. maxim de canale (preamp)
Testat Roon
USB
Da
Caracteristici de retea
Da RJ32
Intrari digitale
2
Iesiri digitale
2
Iesiri HDMI
3
Iesiri subwoofer
4

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password