Receiver multicanal Yamaha RX-A680

Yamaha RX-A680 este un receiver multicanal 7.2 care ofera un sunet de top si foloseste ultimele tehnologii in materie de conectivitate la retea si network pentru o experienta AV de neuitat.

Solicita oferta

 • 80 W per canal (6 ohms, 20 Hz-20 kHz, 0.09% THD, 2-ch)
 • 115 W per canal (6 ohms, 1 kHz, 0.9% THD, 1-ch)
 • 145 W per canal (6 ohms, 1 kHz, 10% THD, 1-ch)
 • Ofera posibilitatea de a adauga boxe wireless surround (MusicCast 20 sau MusicCast 50)
 • Compatibil Dolby Atmos® si DTS:X™
 • Compatibil Amazon Alexa
 • Anti Resonance Technology (A.R.T.)
 • Panou frontal din aluminiu
 • Optimizarea sunetului YPAO™
 • Servicii de streaming incorporate
 • HDMI® (4 in / 1 out) cu Dolby Vision™ si Hybrid Log-Gammacat toate aparatele se afla sub acoperirea retelei WiFi.

 

Dolby Atmos, DTS:X si Cinema DSP HD3 : compatibilitatea cu aceste tehnologii audio va transforma o experienta ordinara intr-una extraordinara, cu un sunet surround realist, bine pozitionat in orice zona a camerei de Home Cinema.

 

 

Optimizare profesionala a sunetului prin YPAO - RSC (Reflected Sound Control) : sistemul YPAO - RSC analizeaza prin intermediul microfonului inclus si al semnalului de test acustica camerei si masoara diversi parametri ai boxelor instalate, apoi modifica si calibreaza parametrii interni de amplificare pentru a se atinge un sunet optim din combinatia camera - boxe.

Este ca si cum ati avea un inginer de sunet profesionist acasa ce va seteaza optim sistemul Home Cinema pentru un sunet perfect balansat.

 

 

Receiverele AV Yamaha folosesc amplificatoare discrete pentru a minimaliza distorsiunile si au alimentari dedicate diferite pentru sectiunile digitala si analogica, DAC-uri de inalta performanta pentru reproducerea muzicii inclusiv in High-Resolution, atentie este acordata fiecarui detaliu de proiectare pentru a asigura cel mai bun sunet posibil.

 

 

Usurinta in instalarea boxelor Surround : puteti combina acest receiver cu boxe active wireless Yamaha MusicCast 50 sau MusicCast 20 pentru a configura boxe surround spate fara a mai folosi cabluri de boxe, prin intermediul aplicatiei Musicast.

 

 

O lume intreaga de muzica si servicii de streaming : explorati o infinitate de surse de muzica din internet radio si servicii de streaming online prin instalarea aplicatiei dedicate pe smartphone sau tableta pentru un control complet si usor.

 

 

Comenzi vocale prin intermediul tehnologiei Alexa : receiverele Yamaha ofera compatibilitate cu dispozitivele Amazon dedicate pentru comenzi vocale.

 

 

Aplicatia AV Controller App este disponibila pentru a fi instalata pe smartphone sau tableta si permite controlul diverselor functii ale receiverului si ofera acces la serviciile de streaming.

 

 

Advanced GUI : aveti la dipozitie pe ecranul televizorului o interfata GUI (Graphical User Interface) ce permite setarea parametrilor receiverului prin intermediul meniurilor si al setarilor specifice.

 

 

AV Receiverul ofera posibilitatea de a transmite semnale audio-video si intr-o alta camera / zona prin intermediul mufelor dedicate si al configurarii amplificatoarelor interne (prin cablurile instalate deja).

Exista si posibilitatea de a transmite sunetul wireless, fara cabluri si fire, prin intermediul boxelor active Yamaha MusicCast 50 sau MusicCast 20 atata timp cat toate aparatele se afla sub acoperirea retelei WiFi.

 

 

AV Receiverul ofera posibilitatea de a transmite semnale audio-video si intr-o alta camera / zona prin intermediul mufelor dedicate si al configurarii amplificatoarelor interne (prin cablurile instalate deja). Exista si posibilitatea de a transmite sunetul wireless, fara cabluri si fire, prin intermediul boxelor active Yamaha MusicCast 50 sau MusicCast 20 atata timp cat toate aparatele se afla sub acoperirea retelei WiFi.

3 Produse

Fisa tehnica

Greutate
8,3 kg
Dimensiuni produs
435 x 161 x 330 mm
Impedanta
4 - 8 ohms
Serie
Aventage
Numar canale amplificate
7 + 2 x Subwoofer
HDMI in/out
4/1 cu Dolby Vision™ si Hybrid Log-Gamma
Internet
Da
Bluetooth
Da
Preamplificator Phono
Da
Numar zone
2
Alte caracteristici
Compatibil Amazon Alexa
Dac performant de ESS Burr-Brown 384 kHz / 32-bit DAC x 4
Dolby Atmos® si DTS:X™

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password