Ce se intampla cu artistii trecuti de 60 de ani?

Scris de: Bogdan Stefanescu In: Home Cinema La: favorite Aprecieri: 1206

Ce se intampla cu artistii trecuti de 60 de ani?

Va fi o discriminare bazata pe criterii de varsta? Asa va fi inteleasa protectia seniorilor care inca activeaza in industria entertainment-ului? Cei care deja sunt consacrati nu cred ca vor avea probleme financiare, dar sunt multi artisti in varsta care traiesc, la propriu, de pe urma actului artistic pe care il fac, ei in ce situatie financiara se vor afla?

Industria entertainment-ului in mod cert se teme ca seniorii, care datorita vartei sunt intr-o grupa cu risc crescut de infectare, sunt cei mai expusi la complicatii severe si vor ajunge la concluzia ca ei trebuie ocrotiti. Sper ca ocrotirea lor sa nu insemne si eliminarea din viata artistica. Sunt multe productii care ruleaza inca, in care rolurile principale sunt ale unor domni si doamne a caror varsta este cel putin respectabila.

"There is no business like show business" Din asta eu inteleg, nu ca nu as sti asta, ca in aceasta industrie se invart bani, extrem de multi bani. In mod evident ca profitul este cel ce ii "mana in lupta" pe toti cei care activeaza in zona asta. Cred ca este o industrie foarte sensibila si foarte reactiva la tot ceea ce o poate influenta atat pozitiv cat si negativ. Ce s-ar fi intamplat daca in timp ce unul dintre ei isi exercita actul artistic se simte rau si se dovedeste ca ar fi infectat? Ce bani s-ar pierde! Ce scandal enorm ar izbucni! Nici nu vreau sa ma gandesc la scenariul acesta.

Din acest motiv cred ca toti seniorii vor fi inlaturati cu gratie si nu imi dau seama cum ar fi Grace and Frankie fara Jane Fonda şi Lily Tomlin, Star Trek: Picard fara Patrick Stewart sau The Kominsky Method fara Michael Douglas?

Lista poate fi foarte lunga..... adica nu o sa mai dea concerte Rolling Stones?

Cum ati vedea si cum ar fi muzica fara interventia atenta a lui Herbie Hancock?

Va intreb ceva, nu ati vrea sa vedeti un concert cu Tom Jones? Prestatia lui SIR Tom Jones intrece mai bine de 90% dintre prestatiile cantaretilor profesionisti si cu mare statut ai momentului, si asta netinand cont de varsta acestora!!

Va imaginati filme fara Meryl Streep, Harvey Keitel, Martin Sheen, Judi Dench, James Caan, Danny DeVito, Al Pacino ..... DeNiro? Va imaginati muzica fara muzicieni care sunt intr-o forma absolut deosebita cum ar fi Barbra Streisand, Roger Daltrey, Mick Jagger, Bruce Springsteen, Willie Nelson si multi altii. Cei pe care i-am enumerat sunt doar cei care mi-au venit acum, repede in minte, fara sa vreau sa ii enumar pe toti ca nu avem spatiu pe server.

Cred ca industia entertainment-ului va fi lovita mai ales prin faptul ca seniorii nu vor mai avea un rol important, rol pe care l-au castigat cu sacrificii facute in detrimentul vietii personale. Cred ca este foarte tris si extrem de regretabil ce este pe cale sa se intample.

Poate gresesc .... sper sa gresesc.

Imaginile courtesy treknews.net, life.ro, andreipartos.ro si news.ro

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password