Cinema La Tine Acasa in vremuri de carantina

Scris de: Bogdan Stefanescu In: Home Cinema La: favorite Aprecieri: 1546

Ceea ce spuneam in articolul Film la Mall sau Cinema La Tine Acasa, din nefericire pentru noi toti, este acum doar partial adevarat. Nu mai putem sa mergem la la mall sa vedem filmul pe care doream sa il vedem. Brusc aflam ca pentru cel putin opt saptamani de acum inainte trebuie sa stam in casa. Vremuri de majora intrerupere a vietii noastre obisnuite si perioada de masive schimbari pentru noi toti.

Ce faci daca esti impatimit de filme,de relatia ta cu actorii, regizorii si filmele preferate si aceasta devine mult prea rarefiata?

Daca tot am scapat de aranjatul consoartei ca sa iasa din casa la mall, de minunatul trafic bucurestean si de achizitia biletelor, cum facem sa vedem un film in conditii tehnice, cel putin, ca cele de mall?

Tot avem in momentul acesta cele mai bune locuri din sufragerie, nu ne deranjaza nimeni si nimic, putem merge la baie absolut cand vrem. In plus peste toate acestea putem sa mancam ceea ce ne dorim si chiar sa bem o bere. Telefonul poate sa sune oricand deoarece avem buton de „pause” pe telecomanda.

In modul in care conditiile de vizionare a unui film sunt complet schimbate in situatia actuala cred ca trebuie sa ne punem intrebarile, cum aducem cinematograful acasa?, cum ne organizam ca in momentul in care toata debandada asta se va fi sfarsit, pentru ca se va sfarsi, vom avea sala de cinema de la mall in sufrageria apartamentului/casei noastre ori o camera dedicata, un mini cinema privat, un Cinema La Tine Acasa?



Avand convingerea ca sigur vor veni zile mai bune, aici si acum noi venim cu doua propuneri de solutiile pentru voi si in momentul acesta ele sunt urmatoarele:

1.    Iti acordam tot necesarul de cunostinte printr-o aplicatie video ca sa stii ce sa iti cumperi pentru tine si locatia pe care o ai. Iti livram echipamentele si te ajutam sa le instalezi tot cu ajutorul unei aplicatii. Vei afla ce si unde sa pui, cum sa le conectezi intre ele ca sa le poti pune in functiune cat de repede.
2.    Iti acordam si de data aceasta tot necesarul de cunostinte printr-o aplicatie video ca sa stii ce sa iti cumperi pentru tine si locatia pe care o ai. Iti livram echipamentele si asteptam sfarsitul debandadei ca sa venim sa ti le instalam noi.

Distantarea sociala ne impune sa gasim solutii noi astfel incat sa putem veni in ajutorul si sprijinul dumneavoastra. Impreuna chiar daca nu putem sa mergem la cinema nu vom muri de plictiseala si cu siguranta putina activitate si interactiunea cu cei din casa dar si cu noi in realizarea unui nou proiect comun poate face carantina nu chiar atat de neplacuta. Noi stim ca fara sa te fortezi foarte mult poti sa vezi un film in conditii de imagine si sunet net superioare celor de la mall in confortul propriei locuinte.

Cu siguranta Netflix-ul poate fi vizionat mai bine, cu siguranta colectia de filme pe care o ai deja poate fi vizionata in conditii mult superioare, cu siguranta inca nu ai vazut toate filmele si serialele pe care voiai sa le vezi si cu certitudine poti sa iti oferi un mic cadou care sa iti ridice moralul in niste vremuri si asa foarte sumbre.

Impreuna putem reusi sa trecem peste acest moment de intrerupere a vietii noastre obisnuite si citand-o pe regina Elisabeta din discursul catre natiunea britanica: "We will meet again"

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password