Cronica "Bloodshot" dpdv MNeu

Scris de: Mugur Neuman In: Film La: favorite Aprecieri: 386

Azi dpdv MNeu ne spune despre Bloodshot.

BLOODSHOT


Intors in sac dintr-un teatru de operatiuni, Vin Diesel intra pe mana unui mester care îi face un update. Acum, omul la minte nu a avut ce sa-i faca, nu poti interveni pe ceva ce nu exista, asa ca a umblat si el pe unde a putut, l-a facut si mai batauş pe malac, apoi l-a imbrancit in lume sa rezolve cate una, alta.


Filmul se bucura de VFX ultimul racnet, sta bine la capitolul suspans, soundtrack-ul sustine fericit imaginea, ba chiar realizatorii au avut grija ca finalul sa nu scoata din zona de confort audienta. Cu siguranta vom asista la "Bloodshot 2". Despre conceptul in sine al filmului, acela de implementare a tehnologiilor nano pe campul de lupta, stim ca Pentagon racaie oficial la tema de prin 2000, deci zilele cand primii combatanti augmentati vor iesi din cazarma nu sunt departe.


Indiferent cate progrese vor fi facute, cercetatori de incredere afirma ca mintea lui Diesel nu poate fi tunata. Nu s-a construit inca microscopul necesar interventiei.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password