Cronica "THE MARKSMAN" dpdv MNeu

Scris de: Mugur Neuman In: Cinema La: favorite Aprecieri: 189

Azi dpdv MNeu ne vorbeste despre THE MARKSMAN.

THE MARKSMAN

Vrei sa realizezi un film prost? Liam Neeson nu poate fi oprit sa-ti ocupe prima pozitie in distributie. Toate rolurile din ultima decada respecta un pattern. Liam salveaza babe, salveaza plozi, navetiste, in general salveaza tot ce misca, exceptie facand cariera sa. Te salveaza si daca nu vrei, exact ca in filmul de fata. Aflam ca un cumatru trage o țeapa unui cartel din Mexic, apoi isi ia rudele si vrea sa o stearga in SUA. Acolo intentioneaza sa stea pe burta si sa roada linistit la banii traficantilor. Schema nu-i merge. Traficantii pun mana pe cumatru care primeste cadou un cutit ascutit. In gat. De aici treaba se complica, pentru ca aflati la un pas sa puna mana pe celelalte rude ale cumatrului, o doamna insipida si un copil suspect de tacut, traficantii dau in nas cu Liam Neeson.


Urmeaza un joc clasic de-a soarecele si pisica in care traficantii se lasa omorati de actorul ratat si copilul suspect de tacut.


Se recomanda vizionarea sarind din 20 in 20 de minute.

THE MARKSMAN

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password