Cronica "VOYAGERS" dpdv MNeu

Scris de: Mugur Neuman In: Film La: favorite Aprecieri: 380

Azi dpdv MNeu ne vorbeste despre VOYAGERS.

VOYAGERS

Calatoria spre exoplaneta care va salva rasa umana dureaza 86 de ani. Staza nu este o solutie pentru echipaj. Se opteaza pentru copii crescuti si educati izolat de lumea exterioara pentru a nu resimti impactul psihologic cauzat de o calatorie de atatea decenii intr-un spatiu claustrofob. Urmasii copiilor imbarcati initial vor fi de fapt adevaratii colonisti ai noii lumi. Asa va fi pacalit timpul si asigurat succesul misiunii in viziunea initiatorilor. Natura umana nu se va dezminti insa nici cand este situata in cel mai indepartat punct al universului.


Un science-fiction care nu dezamageste la niciun capitol, filmul are de suferit in urma unui marketing superficial. Desi trailer-ul se bucura de un montaj inspirat, nu reuseste sa ofere niciun indiciu ca produsul promovat este unul peste medie la categorie.


De cativa ani incoace se prefera ca echipele care monteaza filmul sa fie diferite de cele care realizeaza partea de promo. Se considera ca in acest fel trailer-ul nu este alterat de subiectivismul celor care trec prin tot materialul filmat. O decizie care in cazul de fata nedreptateste produsul.


* la intervalul 1:36:21 pare ca o tranzitie "fade to black" are niste frame-uri ramase accidental. Ramane sa mai aruncati cate un ochi care sunteti in domeniu.

Colin Farrell

VOYAGERS -  Colin Farrell

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password