FONZO sau CAPONE

Scris de: Bogdan Stefanescu In: Film La: favorite Aprecieri: 994

Suntem pasionati de filme! Noile filme si modul in care le vizionam si ascultam, nebunia de culori si sunete, fac experienta de a vedea un film sa nu mai semene aproape deloc cu ceea ce se intampla acum zece ani. Nu mai spun ca diferenta creste exponential pe masura ce mergem inapoi in timp cu experienta unui film de acum douazeci de ani sau treizeci de ani.

Cred ca evolutia, din punct de vedere tehnic, a cinematografiei este indisolubil legata de felul in care vizionam acum produsele acesteia. Mai cred ca evolutia tehnologica pe care o experimentam,4K sau Dolby Atmos sau DTS-X, este evolutia directa a modului in care se produc si se doresc filmele.

Am ales sa va spunem exclusiv despre filme sau subiecte ale filmelor, actori, regizori sau muzica din filme care noua ne plac. Astazi este despre Tom Hardy. Edward Thomas Hardy, nascut pe 15.09.1977, laureat CBE, este unul dintre actorii care noua ne place foarte foarte mult.

Primul film in care l-am vazut dar fara sa il remarcam a fost "Black Hawk Down". Au urmat alte roluri in care, cel putin pentru noi, nu s-a vazut deloc dar parca au fost doua mai notabile in Star Trek: Nemesis si Sucker Punch. Apoi l-am VAZUT in Inception, i-am remarcat stilul si clasa, ca doar nu degeaba a studiat la "Drama Centre London" Am inceput sa il urmaresc si am fost absolut incantat de rolurile pe care le-a facut in Lawless, Child 44, Legend si in serialul Taboo. Aaaaaa sa nu credeti ca nu mi-a placut in Venom, ca mi-a placut!!

Josh Trank care a scris si scenariu pentru CAPONE, daca este sa spunem ceva despre el este: complet neremarcat si neremarcabil. A regizat cinci filme si se pare ca acesta, despre Al Capone, este practic revenirea lui dupa ce nu a spus nimic cu Fantastic Four si a spulberat 120 mil USD. Ca si punct de vedere personal pot sa va spun ca mie mi-a placut Chronicle (cautati-l).

Cred ca  FONZO sau CAPONE sau cum vor alege producatorii sa il numeasca in final, este genul de rol dement parca special creat pentru Tom Hardy. Filmul ne spune povestea lui Capone la 47 de ani, dupa zece ani de puscarie, suferind de dementa bantuit de propriul trecut foarte violent. Alaturi de Tom Hardy in film apar si Linda Cardellini, Matt Dillon, Kyle MacLachlan, si favoritul criticilor din “Dunkirk” Jack Lowden. Filmul este bazat pe evenimente reale si este povestea despre care nimeni nu a a vorbit a ultimilor luni din viata gangsterului Al Capone.

Un citat remarcat din film este: "Stii care este diferenta dintre Adolf Hitler si Al Capone, Hitler e mort iar Capone traieste ca un rege in Florida!"

Filmul va avea premiera pe streaming la data de 12.05.2020. si suntem curiosi pe care canal de streaming.

Ce spuneti de Tom Hardy? Ce va place la el si ce credeti despre acest film?

Imaginile courtesy to Men's journal, The CineRanter, Indie Wire si IMDB!!

Video courtesy to Vertical Entertainment US!!

CAPONE

CAPONE

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password