Filme care noua ne-au placut dar care abia si-au scos banii pentru realizarea lor

Scris de: Bogdan Stefanescu In: Home Cinema La: favorite Aprecieri: 987

Filme care noua ne-au placut dar care abia si-au scos banii pentru realizarea lor

In continuarea celor scrise aici, continuam cu cinci filme care abia si-au scos banii investiti in ele si asta in foarte mult timp. Noi am fost extrem de incantati de ele, de regie, de actori si de tot produsul final in ansamblu. Acum ca tot sta toata lumea in casa ne-am gandit sa v-i le recomandam si pe acestea ca sa va petreceti timpul in mod cat mai placut.

#stamacasa cu #cinemalatineacasa

Blade Runner (1982)


Buget: 28 milioane USD
Incasari in toata lumea: 41.1 milioane USD


Pe scurt in film actiune se desfasoara in secolul XXI, cad corporatie dezvolta androizi pentru a fi folositi ca sclavi in coloniile din afara Pamantului, identificati ca „replicanti”. In 2019, un fost ofiter de politie este angajat sa vaneze un grup fugitiv, de replicanti, care traiesc sub acoperire in Los Angeles, California.

Regia este semnata de Ridley Scott care, din punctul nostru de vedere, ii dirijeaza magistral pe Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Edward James Olmos, Daryl Hannah si inca o pleiada de actori foarte buni.

Urmarea filmului din 2017 in regia lui Denis Villeneuve, Blade Runner 2049, este o continuare de exceptie a unui film pe care il recomandam cu mare caldura.


Unde poate fi vazut acum: Amazom, iTunes, YouTube.

Blade Runner 1982

Cloud Atlas (2012)


Buget: 102 milioane USD
Incasari in toata lumea: 130 milioane USD


Sumarul filmului ar fi: o explorare a modului in care actiunile vietii individuale se impacteaza reciproc in trecut, prezent si viitor, intrucat un suflet se modeleaza dintr-un criminal intr-un erou și un act de bunatate se raspandeste de-a lungul secolelor pentru a inspira o revolutie.

Din distributie fac parte: Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, Susan Sarandon, Hugh Grant si multi altii care in regia lui Tom Tykwer, Lana Wachowski si Lilly Wachowski ne aduc in prim plan actiunea care se desfasoara in cele sase povesti diferite care se interconecteaza atat tematic cat si vizual. Daca cele aproape 3 ore nu te fac sa te temi ca vei anchiloza in fotoliu iti recomandam acest film.


Unde poate fi vazut acum: Amazom, iTunes, YouTube.

Cloud Atlas 2012

Ender's Game (2013)


Buget: 110 milioane USD
Incasari in toata lumea: 125.5 milioane USD


Pamantul a fost distrus de Formici, o rasa extraterestra aparent hotarata sa distruga omenirea. Cincizeci de ani mai tarziu, oamenii ramasi pe Pamant se raliaza pentru a preveni propria lor anihilare de catre aceasta specie extraterestra superioara din punct de vedere tehnologic. Ender Wiggin, un baiat linistit, dar foarte destept, poate deveni salvatorul rasei umane. Este despartit de familie si este adus la o scoala de lupta situata pe orbita in jurul Pamantului. El va fi testat, invatat si transformat intr-un criminal empatic care incepe sa dispretuiasca tot ceea ce face in timp ce invata sa lupte in speranta salvarii Pamantului si a familiei sale.

Gavin Hood ii coordoneaza exceptional pe Asa Butterfield, Harrison Ford, Ben Kingsley, Viola Davis si ceilalti actori, rezultatul fiind un film de actiune SF care te tine lipit de scaun pentru aproape 120 de minute.


Unde poate fi vazut acum: Amazom, iTunes, YouTube.

Ender's Game   2013

Fight Club (1999)


Buget: 63 milioane USD
Incasari in toata lumea: 101.1 milioane USD


David Fincher ii aduce in prim plan pe Brad Pitt, Edward Norton, Meat Loaf si Helena Bonham Carter intr-un film care intre timp a devenit film cult despre un suferind de insomnie si eforturile lui disperate de a gasi un sens intr-o existenta disfunctionala.

Un tanar duce o viata destul de sumbra evaluand accidentele de masini pentru a stabili daca compania sa de automobile trebuie sa emita notificari pentru a remedia problemele. De asemenea, sufera de insomnie si are nevoie sa participe la sedinte de terapie de grup pentru persoanele care au supravietuit diferitelor boli. Acolo o initalneste pe Marla care ca el participa la aceste sedinte, desi nu este nici victima, nici supravietuitoare. Viața lui se schimba atunci cand il întalnește pe Tyler Durden in drum spre casa. Tyler pare sa fie tot ceea ce nu este el si impreuna creeaza un grup doar pentru barbati de lupta cu mainile goale. Pe masura ce actiunea curge furia cluburilor de lupta se raspandeste in toata tara si grupul devine o organizatie terorista interna anticapitalista. Tyler și Marla dezvoltă o relație lasandu-l pe personajul lui Norton deseori in afara a ceea ce se intampla. In curand constata ca grupul este scapat de sub control si dupa o revelatie majora decide ca exista o singura cale de ieșire din situatia creeata.


Unde poate fi vazut acum: Amazom, iTunes, YouTube.

Fight Club 1999

Hugo (2011)


Buget: 150 milioane USD
Incasari in toata lumea: 185 milioane USD


Un film foarte placut si cald in regia lui Martin Scorsese in care stralucesc Ben Kingsley, Sacha Baron Cohen, Asa Butterfield, Jude Law si Chloë Grace Moretz.

Hugo este un baiat orfan care traia intre zidurile unei gari din 1930 din Paris. A invatat sa repare ceasuri si alte dispozitive de la tatal si unchiul sau, pe care le-a folosit sa tina ceasurile garii functionale. Singurul lucru care i-a ramas sa ii aduca aminte de tatal sau mort este un automat (om mecanic) care nu functioneaza fara o cheie speciala. Hugo trebuie sa gaseasca cheia pentru a debloca secretul pe care il intuieste. In aventurile sale, il intalneste pe George Melies, un negustor, care lucreaza in gara, si pe fina sa dornica de aventuri. Hugo afla ca au o legatura surprinzatoare cu tatal sau si automatul lui si descopera lucruri surprinzaroare despre trecutul batranului.


Unde poate fi vazut acum: Vudu, Amazom, iTunes, YouTube.

HUGO 2011

Care este parerea voastra despre filmele de mai sus? Dupa ani de la lansarea lor credeti ca ar fi trebui sa realizeze macar banii care au fost cheltuiti pentru realizarea lor?

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password