Filme care noua ne-au placut dar care nu si-au scos nici banii pentru realizarea lor

Scris de: Bogdan Stefanescu In: Home Cinema La: favorite Aprecieri: 863

Filme care noua ne-au placut dar care nu si-au scos nici banii pentru realizarea lor

Cu toate ca aceste filme nu si-au scos banii investiti in ele, noi am fost foarte incantati de ele. Acum ca tot sta toata lumea in casa ne-am gandit sa v-i le recomandam ca sa va petreceti timpul in mod cat mai placut.

#stamacasa cu #cinemalatineacasa

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (2007)

Buget: 30 milioane USD
Incasari in toata lumea: 15 milioane USD


Beneficiind de o distributie solida si ca sa enumar doar pe cei foarte cunoscuti, Brad Pitt, Casey Affleck, Sam Rockwell si Sam Rockwell filmul se concentreaza pe ultimele luni din viata lui Jesse James. Andrew Dominik, regizorul filmului, nu se concentreaza ca in orice western clasic pe sex si violenta, ci face un studiu asupra jelozie si faimei pe care, Robert Ford, personajul lui Casey Affleck le traieste fata de Jesse James pe care il si omoarea la final si pe care initial l-a idolatrizat.


Unde poate fi vazut acum: Amazom, iTunes, YouTube si Netflix.

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

Blow Out (1981)

Buget: 18 milioane USD
Incasari in toata lumea: 12 milioane USD


In regia lui Brian De Palma, John Travolta interpreteaza un inginer de sunet care fara sa vrea inregistreaza un accident de masina care se dovedeste a fi o crima si de aici incepe toata aventura.


Unde poate fi vazut acum: Amazom Prime

Blow Out

Children of Men (2006)

Buget: 76 milioane USD
Incasari in toata lumea: 70,5 milioane USD


Femeile nu mai pot face copii. Filmul SF al lui Alfonso Cuarón cu Clive Owen, Julianne Moore, Michael Caine si Chiwetel Ejiofor ne duce in Londra anului 2027, o lume distopica in care in absenta nasterilor finalul se pare a fi foarte apropiat.


Unde poate fi vazut acum: Amazon, iTunes, si YouTube

Children of Men

Dune (1984)

Buget: 40 milioane USD
Incasari in toata lumea: 30.9 milioane USD


Kyle MacLachlan sub bagheta lui David Lynch ecranizeaza romanul SF al lui Frank Herbert DUNE. Il putem vedea si pe Sting intr-un rol mai mic. Au incercat o adaptare cat mai fidela a romanului si au avut marele ghinion sa apara la cateva luni dupa Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi drept care nu au realizat mare lucru dpdv financiar. Distributia, pe langa MacLachlan si Sting, a fost una care pe mine m-a impresionat: Virginia Madsen, Francesca Annis, José Ferrer, Kenneth McMillan, Jürgen Prochnow, Patrick Stewart, Dean Stockwell, Max von Sydow si Sean Young.


Unde poate fi vazut acum: Amazon, iTunes, si YouTube

dune

The Insider (1999)

Buget: 90 milioane USD
Incasari in toata lumea: 60 milioane USD


Cam ce ti-ai putea dori mai mult in afara de Al Pacino, Russell Crowe si Christopher Plummer si regia lui Michael Mann. Rezulta un thriller despre industria tutunului in care intriga si suspansul te tin pe muchie de cutit.


Unde poate fi vazut acum: Amazon, iTunes, si YouTube

the insider

Promitem ca vom reveni si cu partea a doua. Ce spuneti de selectia noastra?

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password