Ghid pentru un Home Theater de Lux - partea 4.2

Scris de: Bogdan Stefanescu In: Home Cinema La: favorite Aprecieri: 1151

Formate audio si sisteme de sunet


Acest capitol va fi in doua parti: formate audio si sisteme de sunet.

Partea 2 – Sisteme de sunet

Cand vobim despre un sistem home cinema cu o instalare profesionala ne dorim sa cream o experienta similara cu cea pe care a avut-o in minte si in suflet regizorul care a realizat filmul.

Componenta audio a unui film este creata intr-o varietate de formate surround care sunt redate cu ajutorul unor sisteme audio pentru o performanta maxima.

Noi, „Cinema La Tine Acasa”, va putem oferi o paleta larga de echipamente care sa poata reda coloana sonora si efectele aferente acesteia exact asa cum trebuie ele experimentate.

Unele dintre cele mai cunoscute si faimoase branduri de boxe folosite in masterizare audio pentru cinema sunt MK Sound, Procella Audio, Meyer Sound si Alcons Audio, asta ca sa numim doar cateva dintre ele.

Foto

O boxa absolut extraordinara nu garanteaza o experienta sonora si un sunet de cinema foarte reusita. Imperechind boxa corecta cu un procesor de sunet sau amplificator incorect poate sa aiba rezultate foarte dezamagitoare. Unii producatori de boxe tin in asa de mare masura la calitatea echipamentului care da semnal catre boxa incat au dezvoltat propriile echipamente si software-uri de calibrare. Branduri precum  Steinway Lyngdorf, Meridian, Pro Audio Technology, dARTS Digital Theater, Meyer Sound si Alconis Audio au propria abordare care pentru a garanta cel mai bun si corect semnal care boxele proprii.

O companie care se ocupa de instalari de home theater adaptate pe camera  face ca partea audio a sistemului home theater sa sune exact asa cum a fost gandit si realizat de regizor.

Steinway & Sons P100

Data viitoare despre combinatia proiector, ecran

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password