Noutati de la CES 2020 - prima zi

Scris de: Bogdan Stefanescu In: News La: favorite Aprecieri: 825

CES 2020: stiri, noutati si cele mai bune produse noi

CES 2020 marchează cel de-al 50-lea an al Consumer Electronics Show, in ceea ce se conturează a fi un an interesant pentru tehnologie - Olimpiada de la Tokyo urmand sa fie difuzată in 8K, PlayStation5 urmeaza sa apara si lansarea probabila a primului 5G iPhone.

In timp ce marile marci de electronice sunt, de regulă, cu buzele lipite, inainte ca dezvaluirile si conferintele de presa oficiale la fata locului, AKG, JBL, LG, Panasonic, Samsung, Sony si Technics organizează evenimente.

Klipsch va dezvălui trei noi soundbars Dolby Atmos, bogate in caracteristici, la CES 2020

Technics intra pe piata adevarata a castilor wireless cu o pereche cu anulare a zgomotului

JBL lansează bara de sunet Dolby Atmos cu sunet surround wireless adevarat

Sony dezvaluie logo-ul oficial al PS5 (si este foarte familiar)

Sony anunta televizor LED de 75 inch 8K și de 48 inch 4K OLED la CES 2020

LG confirmă la CES 2020 14 noi televizoare OLED 4K ce vor intra pe piata în 2020

Focal si-a extins gama accesibila Chora si lanseaza prima boxa Dolby Atmos la CES

Cel mai interesant lucru prin prisma Cinema La Tine Acasa este Modul Filmmaker ar putea fi cel mai bun lucru care se va intampla televizoarelor în 2020

Oricine este suficient de insistent pentru a viziona intregul generic al unui film va sti cati oameni sunt implicați in procesul de realizare a filmului. Există desigur distribuția și regizorii și apoi mai mulți producători, cinematografi, editori, designeri de producție, regizori de imagine ... lista continuă.

Toti cei din acest proces contribuie la viziunea creativa a filmului. Dar ce se intampla daca producatorii de televiziune si-au adaugat propriile prevederi despre modul in care ar trebui sa arate continutul si, la randul lor, adopta viziunea respectiva? Deoarece multi oameni cumpara un televizor si nu se ating niciodată de setarile sale, nu ar primi exact experienta pe care regizorul filmului si-a propus-o.

Asta este un fapt despre care multi din industria cinematografica au avut iesiri publice în ultimii ani. Sigur stii nenumarte cazuri in care persoane importante din industrie au avut de comentat impotriva motion smoothing-ului.

Intr-adevar, motion smoothing sau „soap opera effect” (si alte moduri de imbunatatire a imaginii televizizorului) au devenit un subiect fierbinte la Hollywood - și, în consecință, în industria TV.

Modul Filmmaker este un mod de imagine pentru televizoare pe care Alianța UHD - un grup din industrie care ii cuprinde pe Dolby, LG, Netflix, Panasonic, Samsung și Warner Bros - a creat în colaborare cu producătorii de film și studiourile de la Hollywood. Odată activat, promite să ofere experiența cinematografică, așa cum intenționează regizorul.

Tags: CES2020
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password