Panasonic lanseaza seria de televizoare HZ ale anului 2020

Scris de: Bogdan Stefanescu In: News La: favorite Aprecieri: 1138

Panasonic  lanseaza seria de  televizoare HZ ale  anului 2020 in Romania in showroom-ul Cinema La Tine Acasa

Recunosc ca acum doua saptamani cand am fost sunat de reprezentantii Panasonic Romania pentru a organiza lanzarea seriei HZ de televizoare la noi la sediu am fost extrem de magulit. Am stat si m-am intrebat ce am facut noi la Cinema La Tine Acasa atat de bine sau diferit fata de altii pentru ca sa meritam asta. Mi-am dat seama apoi ca, fara sa vreau sa copiez ceva, avem valori comune. Aceste valori sunt redarea cat mai fidela a tuturor materialelor atat din punct de vedere video cat si din punct de vedere audio, transpunerea cat mai exacta catre utilizator de filme a ceea ce si-a propus regizorul, producatorul si intreaga echipa ce a contribuit la realizarea filmului. Cu alte cuvinte am pus omul in centru activitatii si ne-am concentrate sa ii facem viata mai placuta si mai usoara.

Panasonic Romania mi-a adus in showroom cel mai bun produs al lor si anume televizorul 65HZ2000. Televizorul in sine, din punct de vedere al tehnologiei inglobate, este o capodopera si nu cred ca are rival pe piata din perspectiva acuratetii reproducerii culorilor.  Ei se lauda ca este cel mai bun, noi l-am calibrat si confirmam ca este din multe puncte de vedere fara egal. Ceea ce eu personal imi doresc este ca Panasonic sa scape odata de redeventele catre LG care sunt propierari de drept a tehnologiei OLED si sa produca propriul panel OLED, sau cum il vor numi ei, si sa vedem cam ce va putea acel panel cand i se va alatura procesorul HCX-Pro. Sunt convins ca vom avea parte de surprise placute din partea lor. Cu aceasta ocazie am folosit impreuna cu HZ2000, ca sursa de semnal, blu-ray playerul Panasonic UB-9000 care la randul lui este o bijuterie tehnologica. Confirmam ca rezultatul a fost unul la superlative care cu greu se atinge pe piata video de la noi.

Ne-au facut deosebita placere sa fie alaturi de noi Laurentiu Faur si Alexandru Rizolu (Panasonic Romania), Laurentiu Matache (realizator 24it – Antena Group), Masius Cucu (mariuscucucu.ro) si Gabriel Cristian (arenaIT)

Panasonic 65HZ2000

Cu panoul sau OLED Pro Edition de inalta performanta, sistem de sunet Dolby Atmos si cu un sistem HDR imbunatatit cu IQ, HZ2000 este cel mai bun televizor OLED 4K pe care nu ti-l poti permite.

Panasonic HZ2000 este in varful ierarhiei televizoarelor la nivel mondial. Bazat pe panelul OLED Pro Edition si bazandu-se pe procesorul de imagine HCX Pro “tunat” la Hollywood HZ2000 reda un nivel de calitate al imaginii arareori vazut in afara studiourilor de masterizare video. Detaliile fine sunt la superlative iar culorile sunt impresionante. Ecranul poate livra un nivel de negru atat de subtil incat in scenele intunecate sunt vizibile si cele mai mici detalii.

Modurile de imagine Dolby Vision IQ si Filmmaker cu Intelligent Sensing (caracteristica unica a Panasonic) asigura ca si cele mai fine detalii sunt vizibile in timpul vizionarii pe timp de zi chiar si intr-o camera cu un nivel de iluminare relativz crescut. HZ2000 ofera suport deasemenea pentru HDR, HDR10+, Dolby Vision, HLG si pentru foarte comunul acum HDR10. Performanta HDR este fara seaman! Am masurat 856 de niti (cd/m2) fapt care il inscrie in elita televizoarelor OLED.

HZ2000 suna la fel de bine precum arata cu sistemul Dolby Atmos integrat caruia i se poate conecta un subwoofer in portul pentru casti. Noi credem ca are cel mai bun sunet pe care il poate oferi un televizor la momentul actual poate si din cauza ca toate difuzoarele sunt dezvoltate de Technics. Noi l-am probat cu un subwoofer SVS SB-2000 si a fost, pentru un televizor, foarte bun sunetul.

L-am testat si cu ajutorul unei console PlayStation 4 Pro si rezultatul a fost absolut incantator poate si din cauza ca este ajutat de tehnologia ALLM (Auto Low Latency game Mode). Vom vedea cum se comporta cu viitorul PlaySation 5 intrucat nu are suport pentru 4K la 120fps.

Din punct de vedere al designului, bezelul este unul foarte subtire care incorporeaza si boxele care directioneaza sunetul in fata. In spate sunt la propriu difuzoare care proiecteaza sunetul in sus pentru o experienta Dolby Atmos extrem de reusita pentru un televizor. De remarcat in spate, pe langa porturile HDMI, USB, optic, Ethernet si AV input, un port HDMI cu capabilitati  eARC.

Ca si Smart TV Panasonic ofera setul obisnuit de butoane customizabile de data aceasta. Absenta notabila este noul Disney+ (poate va veni intr-un viitor update)

Mai jos cateva caracteristici notabile ale modelului Panasonic 65HZ2000!

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password