Top 5 sfaturi profesioniste despre cinematografele private, partea 1

Scris de: Bogdan Stefanescu In: Home Cinema La: favorite Aprecieri: 200

Top 5 sfaturi profesioniste despre cinematografele private, partea 1

⭐⭐DESIGN❗ ⭐⭐

Bun venit in lista mea personala de 5 lucruri pe care trebuie sa luati in considerare cu mare atentie, atunci cand vreti sa va realizati visul de a avea un cinematograf privat, in propria voastra casa.

Aceasta este partea 1.

⭐⭐DESIGN❗ ⭐⭐

Prima impresie conteaza! Asigurati-va ca realizati un design care sa va placa. Senzatia asta de placere trebuie sa dureze.

Daca planuiesti sa realizazi o camera ca sa te transporte in alte lumi .... o camera in care planuiesti sa petreci multe ore cu familia si prietenii ai face bine sa faci un spatiu in care chiar sa iti faca placere sa stai. Trebuie sa realizezi un spatiu dupa care tanjesi si care te face sa te simti bine si confortabil.

Temele de design sunt distractive si pot parea o buna optiune, dar ai grija. Vei trai cu acel design si in acea camera destul timp deci, trebuie sa iti placa in timp pentru ca nu il poti schimba deloc cu usurinta.

Construim sali de cinema private si putem spune cu certitudine ca daca ai cea mai spectaculoasa imagine oferita de cel mai bun proiector sau cel mai imersiv sunet posibil este absolut inutil daca nu iti place sa petreci timp in sala ta de cinema. Facand asa vei fi folosit doar o mica parte din timpul sau potential.

Asigura-te ca primesti ceva care te impresioneaza si senzatia este una de WOW‼

Asigura-te ca vei avea o camera fantastica dupa propriul gust‼

Imi pare rau sa iti spun, dar cu exceptia cazului in care arhitectul tau/ designerul tau de interior/ managerul de santier cunoasc foarte multe despre acustica, amplasarea corecta a boxelor, reproducerea sunetelor, proiectie si izolare acustica, ei singuri nu iti pot oferi acel design.

Ei trebuie sa implice pe cineva cu cunostinte profunde in constructia de cinematografe private adaptate in spatiul pe care il pui la dispozitie.

Numai acea persoana poate si trebuie obligatoriu sa lucreze indeaproape cu echipa de design interior.

Impreuna putem si sigur vom face ca magia sa se intample❗

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password