Top 5 sfaturi profesioniste despre cinematografele private, partea a doua.

Scris de: Bogdan Stefanescu In: Home Cinema La: favorite Aprecieri: 208

Top 5 sfaturi profesioniste despre cinematografele private, partea a doua.

⭐⭐CONFORT❗ ⭐⭐

Bun venit in lista mea personala de 5 lucruri pe care trebuie sa luati in considerare cu mare atentie, atunci cand vreti sa va realizati visul de a avea un cinematograf privat, in propria voastra casa.

Aceasta este partea a doua.

⭐⭐CONFORT❗ ⭐⭐

Nu subestimati niciodata comfortul! Daca intentionezi sa investiti intr-un cinematograf privat in propria ta casa, cu un design impresionant si pe gustul tau si cu performante audio si video de invidiat, asigurati-va sa va simtiti foarte confortabil in acesta spatiu.

Cum "simti" acest spatiu, sentimentul pe care il genereaza trebuie sa fie o prioritate cand avem in vedere o zona de relaxare. Trebuie sa gandesti bine si in amanunt cum vrei sa percepi si sa simti acest spatiu.

Imagineaza-ti ca intri descult in camera de cinema si calti pe o mocheta moale si luxoasa care iti maseaza talpile dupa o zi grea si obositoare. Grosimea mochetei iti da senzatia ca te scufunzi ca si cum ai merge pe niste nori dar in acelasi timp ai si sentimentul de stabilitate si sustinere extrem de confortabil. Asadar, daca tot urmeaza sa petreci mult timp aici, vei dori sa te asezi si sa iti ridici picioarele mai devreme sau mai tarziu. De preferinta mai tarziu atunci cand vei fi terminat cu masajul lor minunat facut de mocheta.

Acum ce urmeaza este ca trebuie sa ai niste fotolii si/sau canpele de calitate care sa te ajute sa te eliberezi de grijile si tensiunile acumulate in fiecare bucata din corpul tau in momentele in care te asezi in ele. Avand un cinema privat, asta poate insemna orice interval de timp, de la 28-30 de minute ale unui episod al serialului The Kominsky Method pana la Avengers: Endgame cu cele 181 de minute.

Rezulta ca fotoliile sau canapelele pe care le avem trebuie sa ofere maximum de confort, sprijin si relaxare pentru toate tipurile de filme pe care le avem in vedere sa le urmarim stand asezati in ele. Tragem concluzia ca trebuie alese unele de o foarte buna calitate si, pe cat posibil, dedicate acestui tip de spatiu. Nu este absolut obligatoriu sa sa fie fotolii de cinema dar daca achizitionezi unele dedicate high-end de la un producator autorizat este modalitatea certa prin care poti fi sigur ca relazare si confortul sunt asigurate. Daca acestea sunt cu recliner, eventual electric, cu tetiera reglabila, cu suport lombar si alegi si materialul care iti satisface pretentiile, cu siguranta vor fi perfecte pentru tine si familia ta. Poti avea canapele, fotolii, pe un rand sau pe mai multe randuri, personalizate dupa dorinta, tapitate cu material textil sau piele, accesorizate cu masute de cafea, suporturi de pahare, incarcatoare pentru orice device-uri, chiar si ventilatie inglobata in acestea sau chiar mini frigidere in bartele acestora ... lista de optiuni este enorma.

Important este sa te simti CONFORTABIL in cinematograful tau privat!!

Pentru ca la fel ca in cazul designului, nu vei folosi niciodata camera daca nu te simti confortabil in ea. Construim sali de cinema private si putem spune cu certitudine ca daca ai cea mai spectaculoasa imagine oferita de cel mai bun proiector si cel mai imersiv sunet posibil este absolut inutil daca nu iti place sa petreci timp confortabil in sala ta de cinema.

Asa ca asigura-te ca ai un design pe care il iubesti si confortul dupa care sa tanjesti, iar noi iti voi garanta ca vei dori sa petreci si mai mult timp decat crezi in Cinematograful tau Privat!

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password