Un nou serviciu de streaming

Scris de: Bogdan Stefanescu In: Streaming La: favorite Aprecieri: 742

Bob Iger Seful Disney declara: " Stiam ca cea mai buna abordare de piata va fi sa producem continuturi grozave si sa le distribuim pe platforme inovatoare. E simplu"




Aceste cuvinte marcheaza lansarea de catre Walt Disney Co pe 12 noiembrie a unui nou serviciu de streaming numit Disney+  Va fi lansat initial in SUA apoi treptat in restul lumii pe durata a doi ani incepand cu Europa.


In ceea ce priveste preturile acestea vor fi 6,99 dolari sau abonament anual de 69,9. Acest pret va declansa un mic razboi tinand cont ca Netflix tocmai a majorat tarifele la 12.99. O sa vedem cum se vor desfasura ostilitatile .... pentru noi consumatorii va fi foarte bune.


Cand vine vorba de continut, Disney + va oferi peste 500 de filme și mai mult de 7500 de episoade ale unor seriale dezvoltate de Disney, Pixar, Marvel și National Geographic. În exclusivitate, Disney+ va difuza toate cele 30 de sezoane ale The Simpsons. Utilizatorii Disney + vor avea acces, totodata, la intreaga colecție Disney Signature, animațiile Pixar și filmele si serialele Star Wars.



Disney anunta ca va dezvolta, de asemenea, un continut original dedicat serviciului de streaming. The Falcon and The Winter Soldier de la Marvel Studios, WandaVision, Loki, What if…?, Hawkeye, Ms. Marvel, documentarul Into the Unknown: Making Frozen 2, noul serial Star Wars – The Mandalorian și filmul animat The Phineas and Ferb Movie se află printre vedetele noului serviciu Disney+, care va include mai mult de 25 de serii originale și 10 filme originale în primul său an.

Cand este lansat Disney+ in lume:
* America de Nord - 12.11.2019
* Olanda - 12.11.2019
* Australia - 19.11.2019
* Noua Zeelanda - 19.11.2019
* Europa de Veste - prima jumatate 2020
* Europa de este - prima jumatate 2021
* America Latina - prima jumatate 2021
* Asia - 2020,2021

In Romania, Disney permite inscrierea adresei de email pe platforma Disneyplus.com, insa fara sa ofere alte detalii. Disney + va fi disponibil pe o gamă largă de dispozitive mobile și conectate, inclusiv console de jocuri, gadgeturi media streaming și televizoare inteligente 4K HDR.


Piata serviciilor de streaming devine din ce in ce mai competitiva. Neflix si Amazon cheltuie miliarde pe continut original, Youtube s-a transformat dintr-o platforma de distributie de continut intr-o televiziune on-line moderna. Pe langa toate acestea Apple a anuntat planuri pentru servicii de streaming video, stiri si jocuri pe baza de abonament. Serviciul acestora din urma va fi lansat tot anul acesta in 100 de tari si se va numi Apple+ on-demand.


Cum era de asteptat toti jucatorii importanti se cam muta cu arme si bagaje in on-line. Cred ca tot ceea ce inseamna continut video si audio pe suport fix in urmatoarea perioada va intra intr-un oarecare declin. Timpul va confirma daca am sau nu dreptate, voi ce spuneti?

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password