Bluray Player Pioneer UDP-LX500

4.798,99 RON
cu TVA

Noul player universal Pioneer UDP-LX500 aduce spectacolul Ultra HD Blu-ray™ in cinematograful tau de acasa, avand o constructie interna pe trei blocuri separate.

Dispunand de o constructie ultra rigida si sasiu dublu stratificat pentru o constructie robusta, mod prestabilit SDR/HDR si suport pentru HDR10/Dolby Vision pentru o imagine de calitate, UDP-LX500 va permite sa va bucurati de cea mai buna rezolutie video. 

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Redare Blu-ray Ultra HD

Ultra HD Blu-ray este ultimul format cu o rezolutie de pana la 3840x2160, avand o calitate de patru ori mai buna decat rezolutia 1080p Full HD. In plus fata de Ultra HD Blu-ray, UDP-LX500 este compatibil si cu discurile uzuale Blu-ray, DVD, SACD si Audio CD, pentru a va bucura de cea mai buna rezolutie video.Zero Signal Terminal

Zero Signal Terminal este o caracteristica originala Pioneer dedicata reglarii audio si video fara transmiterea de semnal. Prin conectarea Zero Signal Terminal cu terminalul de intrare audio/video al unui receptor AV, nivelul de referinta al semnalelor este aliniat intre cele doua dispozitive, permitand o transmisie de semnal precisa si de inalta calitate.

Greutate: 10.3 kg

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(6 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password