Bluray Player Pioneer UDP-LX800

11.498,99 RON
cu TVA

Noul player universal Pioneer UDP-LX800 aduce spectacolul Ultra HD Blu-ray™ in cinematograful tau de acasa, avand o constructie interna pe trei blocuri separate.

Dispunand de o constructie ultra rigida si sasiu dublu stratificat pentru o constructie robusta, mod prestabilit SDR/HDR si suport pentru HDR10/Dolby Vision pentru o imagine de calitate, UDP-LX800 va permite sa va bucurati de cea mai buna rezolutie video. 

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Pioneer a lansat noul flagship player UDP-LX800 4K. Asa cum ne-am fi si asteptat de la un asemenea pret, Pioneer a lucrat din greu la constructia UDP-X800 pentru a-i maximiza integritatea structurala si a minimiza vibratiile (de la sasiul gros de 4.6 mm, din dublu strat de otel si pana la drive-ul Blu-Ray gazduit intr-o carcasa rigida, anti-vibratii). Pioneer a inserat, de asemenea, o rama rigida la interiorul player-ului pentru a incastra toate cele 3 “blocuri” care separa si segrega alimentarea de sectiunile de procesare si analog audio, reducand interferenta electromagnetica dintre ele.

UDP-LX800 neutralizeaza gaurile de ventilare din panourile laterale si din cel superior pentru a elimina scurgerile de zgomot din mecanismul de transport, si concepe un taler de amortizare care are rolul de a izola discul.

Pioneer anunta, de asemenea, ca a redus zgomotul digital la panoul in care este printat circuitul principal, ceea ce conduce la cresterea capabilitatii de transmitere a semnalelor (high-speed) pentru discurile Ultra HD Blu-ray.

UDP-LX800 ofera doua iesiri gemene HDMI, presetari pentru continut HDR si SDR, suport Dolby Vision si compatibilitate cu PQLS (Precision Quartz Locking System) – marca inregistrata de Pioneer, care poate fi utilizat cu receiverele AV de la Pioneer pentru a imbunatati acuratetea semnalelor trimise de player.

Noul spinner 4K largeste lista de caracteristici incluzand playback-ul SACD. Sectiunea analog audio a lui UDP-LX800 este derivata direct din flagship-ul PD-70AE SACD/CD de la Pioneer, implicand aceeasi schema a circuitului si perechea de DAC-uri Parallel Drive ESS Sabre de 32-bit, in 8 canale.

Aditional, o functie “Transport” reduce alimentarea circuitului analogic al transformatorului audio la conectarea cu HDMI, alimentand doar circuitele digitale, in timp ce functia “Direct” opreste circuitele audio si video digitale pentru a imbunatati redarea muzicala.

Greutate: 13.8 kg

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(6 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password