Bluray player Panasonic DP-UB9000

4.999,99 RON
cu TVA

Acest bluray player reprezinta o clasa de referinta si utilizeaza tehnologii unice Panasonic de procesare cromatica si HDR pentru a reproduce imagini la nivel cinematografic acasa.

Tehnologii unice de procesare a imaginilor, pentru o experienta cinematografica de tip Hollywood

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Procesor HCX pentru Blu-ray Ultra HD
Playerul Blu-ray Ultra HD cu tehnologie 4K PRO HDR de la Panasonic dispune de un procesor HCX pentru formatul Blu-ray Ultra HD, dotat cu tehnologii originale de procesare a imaginilor pentru redarea de imagini la o calitate uimitoare. Culorile exacte si reproducerea HDR, care formeaza elementele esentiale ale Ultra HD, reprezinta baza imaginilor de inalta definitie. Acestea va ofera o experienta de vizualizare complet noua, de care nu ati mai avut niciodata parte.
* HCX inseamna Hollywood Cinema Experience (Experienta cinematografica de tip Hollywood).
* Supervizat de Laboratorul Panasonic de la Hollywood.

Bucurati-va de imagini 4K uimitoare
Suport HDR multiplu
Playerele Blu-ray Ultra HD Panasonic accepta mai multe formate HDR, cum ar fi HDR10, care reprezinta formatul HDR standard pentru filme, precum si discuri Blu-ray UHD. Acestea accepta acum si redarea HDR a metadatelor dinamice HDR10+TM, standardul de generatie urmatoare. De asemenea, sunt compatibile cu Dolby VisionTM si Hybrid Log-Gamma. Efectul sinergic obtinut de tehnologiile de imagine de inalta calitate, originale de la Panasonic permite o redare chiar mai exacta a imaginilor.
Continut HDR cu un nivel de realism superior
Optimizator HDR
Tehnologiile de procesare a imaginii, originale de la Panasonic, asigura imagini HDR cu o definitie mai ridicata. Luminozitatea continutului se ajusteaza prin maparea tonurilor. Chiar si imaginile HDR din inregistrari HDR10 si TV obisnuite, care nu accepta noile formate speciale, precum HDR10+ si Dolby Vision, sunt redate optim.
Calitate la nivel de cinematograf
Imagini si sunete cu certificare THX®
Modelul cu certificat THX® reproduce nuantele de culoare fine si imaginile bogate si detaliate conform intentiei cineastului, redand si sunet surround realist. Puteti viziona filme acasa la o calitate comparabila cu cea de care va bucurati la cinematograf.
* THX si sigla THX sunt marci comerciale ale THX Ltd. inregistrate in SUA si in alte tari.
Reducerea optima a vibratiilor pentru a obtine sunet de calitate premium
Carcasa cu rigiditate mai buna si centru de greutate coborat
O baza nou dezvoltata, cu o placa de otel groasa, tridimensionala, fixeaza unitatea de disc optic in centrul carcasei cu 2 straturi pentru a reduce vibratiile si zgomotul in timpul rotirii discului. Panourile frontal si laterale sunt confectionate din aluminiu gros. Acest lucru creste rigiditatea carcasei si reduce vibratiile.
Sunet clar, cu nivel de zgomot minim
Circuit de conversie c.a./c.c.
Sursa de alimentare principala, care asigura curentul pentru discul optic si pentru circuitele de procesare a semnalelor video, genereaza o varietate de zgomote cu diverse frecvente (de la joase la inalte). Acestea apar, de exemplu, atunci cand motorul este pus in functiune la redarea de pe disc, cand se acceseaza memoria sau au loc comunicatii intre circuitele periferice. Separarea la origine a alimentarii convertorului audio D/A si a circuitului analogic de iesire asigura reducerea efectelor de zgomot. In plus, comutarea „soft” reduce zgomotul propriu al sursei de alimentare.
Iesiri audio versatile, de calitate superioara
Iesiri pe 2 canale (XLR/RCA) si 7.1 canale
Iesirile pe 2 canale, respectiv 7.1 canale sunt separate. De asemenea, in afara de iesirea RCA, iesirea pe 2 canale are si iesire XLR echilibrata.
Designul elegant asigura o prezenta de calitate superioara

Design de referinta
Panourile din fata si laterale sunt realizate din aluminiu gros, tratate cu alunit. Acest lucru reduce vibratiile si mareste rigiditatea carcasei pentru a produce sunet de calitate superioara intr-un design ideal pentru un model din clasa de referinta.


SUR101101101
2 Produse

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(4 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password