Bluray player Sony UBP-X700

Descoperiti o experienta superioara de vizionare a filmelor cu 4K Ultra HD™

4K Ultra HD cu HDR pentru o imagine cu adevarat spectaculoasa
Reda mai multe formate CD, DVD si Blu-ray
Dolby Atmos - sunet incredibil de realist
Stream filme si TV in calitate de pana la 4K

Acest produs nu mai face parte din oferta si nu poate fi comandat!
Delectaţi-vă cu filme la o rezoluţie de patru ori mai bună decât rezoluţia Blu-ray™ standard (Full HD), cu noile discuri Blu-ray™ Ultra HD 4K şi serviciile de redare în timp real a conţinutului 4K.

HDR10

Un semnal HDR10 conţine o luminozitate de până la 100 de ori mai mare decât cea a semnalului standard (SDR), sporind semnificativ luminozitatea de vârf şi păstrând în acelaşi timp nuanţe de negru profund şi foarte detaliat pentru o experienţă cu totul nouă.

DOLBY VISION™2

Daţi viaţă scenelor cu nuanţe evidenţiate, un negru mai profund şi culori intense. Dolby Vision™ este o soluţie HDR care creează o experienţă cinematografică captivantă în locuinţa dvs.

Redati orice

Puterea de redare a playerului UBP-X700 se extinde cu mult dincolo de discurile Blu-ray™ UHD 4K. Puteţi să vizionaţi, să ascultaţi şi să redaţi în timp real aproape orice doriţi, inclusiv cele mai multe formate video şi audio de înaltă definiţie, şi puteţi să accesaţi o mulţime de servicii populare de redare în timp real.

O imagine mai bogata, pe orice ecran

Urmăriţi filme HDR 4K, chiar şi pe televizoare care nu sunt compatibile cu formatul HDR, şi bucuraţi-vă de plusul de detalii la nivelul umbrelor şi nuanţelor evidenţiate. Tehnologia de conversie HDR-SDR optimizează în mod inteligent gama de luminozitate superioară a formatului HDR într-o imagine SDR, menţinând o calitate excepţională a imaginii, chiar şi în cazul televizoarelor SDR convenţionale.

Toate culorile din natura

Suportul pentru noul spațiu colorimetric BT.2020 oferă acces la o gamă cromatică mult mai mare decât semnalele TV obișnuite. Cu acest spațiu ultralarg, creatorii de conținut pot produce culori mult mai saturate și realiste, de la albastru marin intens la verde natural și roșu vioi.

Compatibil cu formatele de muzica digitale

Playerul UBP-X700 este compatibil cu o gamă largă de formate audio, de la AAC şi PCM la DSD la 11,2 MHz.

Redati in timp real, vizionati si jucati-va

Redaţi filme prin USB sau prin intermediul reţelei dvs. de domiciliu. Playerul UBP-X700 este compatibil cu cele mai populare tipuri de fişiere video, pentru ca dvs. să puteţi viziona peliculele şi filmele de amator preferate.

Unitatea de disc suprema

Redaţi cu uşurinţă toate colecţiile de discuri CD, DVD şi Blu-ray™ cu un singur player universal.

Aduceti echipamentele laolalta

Conectaţi dispozitivele dvs. audio/video la playerul UBP-X700 prin Ethernet, HDMI şi SPDIF coaxial.

Construite pentru a fi ascultate împreuna

Duceţi divertismentul la următorul nivel. Puteţi asocia playerul UBP-X700 cu bara de sunet pentru o captivantă experienţă de sunet surround.

Redati in timp real filme si emisiuni TV la rezolutie 4K

Bucuraţi-vă de redare în timp real rapidă şi stabilă cu o varietate de servicii.3 Playerul UBP-X700 oferă redare video în timp real până la 4K, graţie conexiunii Wi-Fi cu tehnologie MIMO.

Modul inteligent de a prelua controlul

Folosiţi tableta sau smartphone-ul (Android sau iOS) pentru a controla playerul Blu-ray Disc™ şi pentru a afla mai multe despre conţinutul vizionat cu aplicaţia Video & TV Sideview.

Construite pentru a fi ascultate împreuna

Duceţi divertismentul la următorul nivel. Puteţi asocia playerul UBP-X700 cu bara de sunet pentru o captivantă experienţă de sunet surround.

Functionare perfecta

Cu un meniu simplu şi o interfaţă intuitivă, aplicaţiile şi funcţiile sunt organizate simplu şi inteligent, astfel încât să puteţi găsi întotdeauna ceea ce căutaţi.

SUR103101101

Descarca

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(7 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password