Bluray player Panasonic DP-UB320EGK

Playerul are performante fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea imaginii. Functia de upscaling la rezolutie 4K asigura redarea imiginilor la aceasta rezolutie. Toate aceste asigurand o experienta de vizionare si ascultare fara precedent.

Blu-Ray Panasonic DP-UB320EGK,UHD, 4K Pro HDR, HCX, Hi-Res Audio, negru


Tehnologii unice de procesare a imaginilor, pentru o experienta cinematografica de tip Hollywood

Solicita oferta

Procesor HCX pentru formatul Blu-ray Ultra HD

Playerul Blu-ray Ultra HD cu tehnologie 4K PRO HDR de la Panasonic dispune de un procesor HCX pentru formatul Blu-ray Ultra HD, dotat cu tehnologii originale de procesare a imaginilor pentru redarea de imagini la o calitate uimitoare. Culorile exacte si reproducerea HDR, care formeaza elementele esentiale ale rezolutiei Ultra HD, reprezinta baza imaginilor de inalta definitie. Acestea va ofera o experienta de vizualizare complet noua, de care nu ati mai avut niciodata parte.

* HCX inseamna Hollywood Cinema Experience (Experienta cinematografica de tip Hollywood).
* Supervizat de Laboratorul Panasonic de la Hollywoo
 
Detalii si culori uimitoare

Procesor Chroma de inalta precizie la rezolutie 4K

Tehnologiile produse in Laboratorul Panasonic de la Hollywood, baza de cercetare si dezvoltare pentru Blu-ray Disc, sunt aplicate „functiei de procesare cu procesor Chroma de inalta precizie la rezolutie 4K”, unice de la Panasonic. Semnalele color de imagine 4K (4:2:0) sunt interpolate in formatul 4K (4:4:4) printr-un proces de saturatie cromatica cu impulsuri multiple, pentru profunzime si texturi naturale.
 
Imagini vibrante chiar si in incaperi luminoase

Reglare HDR pentru diverse conditii de vizualizare

Utilizatorii pot activa functia de procesare optima HDR pentru a forta cresterea nivelului de luminozitate in zonele cu luminozitate redusa. Sunt redate imagini clare si exacte, cu culori vibrante, chiar si in incaperi cu lumina puternica.
 
Reproduce imagini uimitoare, chiar si pe un televizor SDR

Conversie de la HDR la SDR

Tehnologie unica de remapare optimizata a tonurilor pentru conversie de la formatul Blu-ray Ultra HD la SDR, ceea ce amplifica la maximum caracteristicile continutului 4K si asigura o experienta mai buna decat formatul Bluray pe un televizor SDR.
 
Bucurati-va de sunet la calitate de studio

Redare audio de inalta rezolutie

Acest model este proiectat pentru redare audio de inalta rezolutie. Pe langa formatele conventionale WAV/FLAC/MP3/AAC/WMA/AIFF, pot fi redate fisiere de muzica DSD (5,6 MHz/2,8 MHz/11,2 MHz) si ALAC. Nu trebuie decat sa il conectati la sistemul audio de domiciliu pentru a va bucura de surse de muzica la o calitate sonora echivalenta cu cea de studio.

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(10 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password