Boxe active Argon Fenris A4

1.648,99 RON
cu TVA

Vom face o afirmatie indrazneata: nu vei gasi niciun alt produs cu versatilitatea si calitatea sunetului precum boxele FENRIS A4. Ele insele reprezinta o clasa proprie in aceasta marja de pret. Sunt echipate cu bluetooh, ARC pentru pentru TV, intrare pentru pickup si multe altele.

FENRIS A4 te va surprinde cu un sunet extraordinar pentru o boxa atat de mica.

Culoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

O MINUNE A SUNETULUI PLINA DE CARACTERISTICI

Fenris A4

O abundenta de conexiuniCu ARC pentru audio TV, Bluetooth 5.0, intrare fono pentru pickup, iesire pentru subwoofer si apoi inca o intrare atat analogica, cat si digitala, FENRIS administreaza aproape toate sursele pe care ai putea visa sa i le pui la indemana. De asemenea, FENRIS comuta automat intrarea intre sursele pe care le-ati conectat, astfel incat, in utilizarea de zi cu zi, rareori trebuie sa luati telecomanda. Pur si simplu conectati sursele preferate, așezati-va lejer pe canapea si bucurati-va de calitatea fantastica a sunetului.

FENRIS A4

REGLAT LA PERFECTIE

Deoarece amplificatorul digital din FENRIS are patru canale, am putut aloca fiecarui difuzor canale separate de amplificare. Facand acest lucru, rezolvam una dintre provocarile clasice ale boxelor traditionale: ne asiguram ca tranzitia intre inalte (tonurile inalte) si woofer (tonurile mai grave) este lina si suna natural. Tehnologia pe care o folosim aici se numește „active crossover” si este in general mult mai precisa decat un crossover „pasiv” clasic. Dar stai, mai sunt! Deoarece atat amplificatorul, cat si difuzoarele din aceste boxe au design propriu, le-am optimizat pentru a functiona perfect impreuna si am reglat totul folosind un DSP avansat. Ceea ce spunem este: inginerii nostri calificați au petrecut nenumarate zile modificând totul pentru a se asigura ca boxele tale FENRIS au rezultate optime. Am spune ca sunt mai performante decat multe boxe clasice care costa de multe ori mai mult. Partea buna este ca nu trebuie sa va faceti griji pentru toate aceste lucruri tehnice. Conectati-le si apasati pe play!

Fenris A4

CONCEPUTE PENTRU A IMPRESIONA

La Argon Audio credem cu tarie ca si tu asculti si cu ochii. De aceea am proiectat FENRIS pentru a arata asa cum suna: impresionant si totusi elegant si detaliat. Grila frontala este atasata magnetic, ceea ce inseamna ca, chiar daca decideti sa o scoateti pentru a vedea inelele elegante din aluminiu, nu trebuie sa va faceti griji pentru aspect inestetic sau suruburi vizibile ale difuzorului. FENRIS este disponibil in trei finisaje.

2 Produse

Fisa tehnica

Greutate
5.5 kg (set)
Dimensiuni produs
14 x 24 x 22 cm
Iesiri preamplificate
1 - poate fi folosita pentru subwoofer
Preamplificator Phono
Intrare phono (MM)
Alte caracteristici
Four-channel digital amplifier with advanced DSP and active crossover for a dynamic and punchy sound
Front grille mounted with magnets
Conectivitate
ARC pentru TV audio
Bluetooth 5.0
digital optic - suporta audio de inalta rezolutie de pana la 24 biti/48 kHz
stereo line-in (L / R RCA)
Alta caracteristica
control ton - nu
pretul este pe set

Descarca

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password