BOXA AUDIOVECTOR QR C

5.599,00 RON
cu TVA

Boxa de centru Audiovector QR C este echipata cu aceleasi difuzoare avansate ca si celelalte boxe din gama QR.

Culoare
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Difuzorul dublu AMT are o camera dubla, cu ochiuri S-stop placate cu aur și drivere sandwich Pure Piston. Exista porturi de bas-reflex, boxa a fost configurata pentru a oferi placere de ascultare maxima, cu o multitudine de detalii si o dinamica fara restrictii in orice sistem de sunet surround.

In ceea ce priveste tweeterul, placa de fascia este prelucrata dintr-o singura bucata din aluminiu de calitate superioara, folosit in industria aerospatiala. A fost prelucrat cu precizie, sticla turnata, periata si apoi anodizat intr-o frumoasa culoare Tungsten Titanium Gray.

Dispune de o plasa de dispersie placata cu aur, care functioneaza ca un filtru S-Stop. Boxa are implementata noua tehnologie Audiovector, Pure Piston Dual Magnet Bass Driver. Are capacitatea de a functiona ca un piston perfect pe mai multe octave ale benzii de frecventa, fara denaturarea intalnită in mod normal in unitatile de actionare din aluminiu / diamant. Aceasta inseamna ca sunetul este cald, precis si detaliat, dar, in acelasi timp, dinamic si muzical.

Fisa tehnica

Raspuns in frecventa
-6DB 45-45 kHz
Sensibilitate
(8 OHM) 90 dB
Impedanta
4 Ω
Dimensiuni (HxWxD) cm
19 x 49 x 22
Putere
200 W

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password