Boxa de centru Polk Audio ES35C

1.698,99 RON
cu TVA

Boxa centrala ingusta Hi-Fi Home Theatre de inalta rezolutie


Sunet puternic si captivant pentru filme, TV, muzica si jocuri cu

Cu boxa centrala de inalta performanta, cu profil redus, Signature Elite ES35, va veti bucura de filme, jocuri si muzica pe mai multe canale, cu dialog clar si sunet cinematografic puternic, fara a va bloca televizorul. Certificat Hi-Res, compatibil Dolby Atmos si DTS:X si la un pret accesibil, Signature Elite ES35 indeplineste promisiunea Polk de a sunet excelent pentru toti.

Culoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Profil redus si montabila pe perete pentru plasare flexibilă L/C/R


Boxa centrala subțire ES35 se poate plasea chiar sub televizor pentru a oferi un sunet de boxa mare, fara a va bloca zona de vizionare sau telecomanda IR. Designul flexibil, montabil pe perete al lui ES35, ii permite sa fie folosit si pentru canale stanga, dreapta sau surround pentru un sunet uimitor de home theater care nu necesita spațiu pe podea sau pe raft.

Faceti intregul dumneavoastra home theater un sweet spot


Experimentați o scena sonora perfecta, realista, indiferent de locul unde va aflati. Scena acustica echilibrata dinamic de la Signature Elite ES35, cu șapte drivere, cu crossover-uri in optimizate, asigura un dialog concentrat care se imbina perfect cu alte boxe Signature Elite.

Auziti mai multe detalii in muzica si filmele pe care le iubitiTweeter-ul Terylene, certificat Hi-Rez Audio ES10, ofera inalte cristaline ideale pentru sunetul de inalta rezolutie gasit in filme ultra-HD, videoclipuri de concerte cu cu sunet multi-canal si in varianta spatial audio mixed pentru Apple Music, Dolby Atmos sau DTS: X.

Doua porturi bass reflex Polk pentru bas fara efort


In filme, canalul central reda pana la 75% din continutul audio (voci, coloane sonore, efecte sonore), totusi majoritatea boxelor centrale sunt proiectate doar pentru dialog vocal. Porturile duble Polk Power ale lui ES35 ofera un bas fara efort, ceea ce inseamna ca veti auzi si veti simti un sunet de impact asa cum si-a propus regizorul.

2 Produse

Fisa tehnica

Greutate
6.35 kg
Dimensiuni produs
10.48 cm x 61.98 cm x 15.49 cm
Raspuns in frecventa
70 Hz - 40 kHz
Amplificator recomandat
20 - 150 W
Alta caracteristica
pretul este per bucata
Difuzor de medii
6 x 7.62 cm Mid/Woofer
Difuzor de inalte
1 x 2.54 cm tweeter

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password