Boxa centru Polk Audio Signature S30e

Noua serie de la Polk Audio este construita pentru a aduce cea mai bună experiență muzicală in confortul casei dvs., Seria Polk Signature "E" continuă tradiția Polk cu sunet HiFi de cea mai buna calitate.

Modelul S30e este o boxa centru de dimensiuni rezonabile si cu sunet mare.

Acest produs nu mai face parte din oferta si nu poate fi comandat!

Construite pentru a aduce performanta de sunet surround și experiența muzicală în confortul camerei dvs. de zi, boxele turn Polk Signature S50e continuă tradiția Polk de înaltă performanță la un preț accesibil. Dispunând de certificarea Hi-Res, o noua tipologie de sunet, foarte dinamic, o gamă acustică de precizie, o grila anti-difracție, stilul modern al cabinetului și tehnologia exclusivă de amplificare a intensității basului, veți obține un sunet fabulos pentru filme și muzică.

Dynamic Balance Technology Design Driver


Indiferent dacă vă faceți upgrade la configurația home theater cu o configurație avansată Atmos sau vă bucurați de muzica preferată, Dynamic Balance vă asigură un sunet bogat, curat și complet, indiferent de ceea ce ascultați. Această tehnologie brevetată creste întregul sistem electro-acustic și mecanic al difuzorului pentru o selecție îmbunătățită a materialului și o geometrie mai eficientă. Acesta identifică și elimină problemele care diminuează performanțele înainte de a deveni parte a produsului finit.

 

Bucurați-vă de un sunet mai bogat si mai curat, cu boxele Polk S20e, in configuratie stereo sau home cinema , pentru filme și muzică.

 1 "tweeter de înaltă rezoluție Terylene pentru un răspuns clar de înaltă frecvență, care reproduce perfect cele mai recente fișiere audio de înaltă rezoluție

 5,25 "con de polipropilenă armate cu mica, pentru o distorsiune redusă, pentru un bas curat, clar, o mai bună liniaritate și o intensitate medie dinamică crescută

Portul de bass reflex Polk Power Exclusive a fost creat pentru un bass mai clar și mai puternic.

Formatul incintei : Tip bass reflex ventilat

Prezentarea difuzoarelor:

(2)  5.25" (13.34 cm) d (Round) - Midbass

(1)  1" (2.54 cm) d (Round) - Tweeter

Audio Inputs

Speaker Inputs (1) Pair of 5-way Binding Posts - Gold Plated


BOX102105101

Fisa tehnica

Greutate
8.6 kg
Dimensiuni produs
508 x 269 x 190 mm
Raspuns in frecventa
55 Hz → 40 KHz
Sensibilitate
89 dB
Impedanta
8 ohm
Amplificator recomandat
20 - 125 W

Descarca

Boxe Polk Audio

Manual Signature E Series

Descarca (4.09M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password