BOXE SURROUND AUDIOVECTOR QR WALL

4.749,00 RON
cu TVA

Acest model nou, produs de Audiovector reprezinta boxele surround perfecte pentru un sistem audio.

Culoare

QR Wall este un difuzor de perete destul de compact, care functionează la fel de bine ca si difuzorul lateral sau spate, intr-un sistem de sunet surround, dar si ca difuzoare stereo pentru camere mici, bucatarii, etc. Include difuzoare avansate, pentru care seria QR este deja renumita. Poate fi comutat intre „modul direct” si „modul difuz”, ceea ce il face cel mai versatil difuzor compact disponibil. Si impreuna cu noul QR Sub, QR Wall vor forma un sistem stereo puternic si compact.

Placa frontala este prelucrata dintr-o singura bucata de aluminiu utilizat in domeniul aerospatial. Aceasta a fost prelucrata cu precizie, sablata, curatata si anodizata in culoarea superba Tungsten Titanium Grey. Acesta are o plasa de dispersie placata cu aur roz, ce actioneaza ca un filtru S-Stop.

Noul difuzor Audiovector este capabil sa functioneze ca un piston perfect peste cateva octave ale bandei de frecvente fara distorsiunile regasite in mod normal la difuzoarele din aluminiu/diamant. Rezultatul este un sunet cald, precis si detaliat, dar in acelasi timp dinamic si muzical.

3 Produse

Fisa tehnica

Raspuns in frecventa
-6DB 55-45 kHz
Sensibilitate
(8 OHM) 86 dB
Impedanta
4 Ω
Dimensiuni (HxWxD) cm
30,8 x 19 x 9,5
Putere
150 W

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password