Boxa de perete Focal Chora Surround

1.998,99 RON
cu TVA

Sunet pe 360 de grade

Boxa surround

Chora Surround este o boxa compacta care adauga canalele laterale si de spate sitemului tau home cinema, pentru o experienta si mai captivanta. Sunetul vine din toate partile punand accent pe realismul scenelor si cresterea senzatiilor.

Fabricate in atelierele Focal din Franta, Chora Surround beneficiaza de aceeasi tehnologie Slatefiber intalnita la toate difuzoarele boxelor Chora, asigurand o coerenta acustica de inalta calitate impreuna cu celelalte boxe din serie. Concept pentru a complete sistemul audio , aceasta boxa se asociaza perfect cu Chora 826-D Dolby Atmos® si boxa Chora Center. Iar pentru a amplifica profunzimea basului, inginerii de la Focal au dezvoltat subwooferul Sub 600P.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Aceasta boxa se fixeaza rapid si usor pe perete gratie suportului cu care aceasta este prevazuta. Totodata, datorita finisajelor de culoare neagra, a grilei magnetice si designului elegant se integreaza discret in ambientul camerei de auditie.

Performanta

Tweeterul TNF din aliaj aluminiu/magneziu

Inalte catifelate si perfecte

Legatura dintre calota si suportul tweeterului este facuta prin intermediul unuei spume cu memorie, Poron. Aceasta legatura deriva din vestitul tweeter cu beriliu al seriei Utopia si reduce distorsiunile cu o treime intre 2.000 Hz si 3.000 Hz, nivelul superior de sensibilitate al urechii. Spatializarea si directionalitatea scazuta a calotei inversate genereaza sunete inalte fine ce pot fi auzite din orice punct al incaperii.

Conul Slatefiber (Conul de ardezie)

Tehnologia Slatefiber, gasita, de asemenea, in exclusivitate la Focal, implica fibre netesute de carbon applicate ca un sednvis straturi de polimer thermoplastic. Din dorinta lor pentru perfectiune, inginerii de la Focal au ales fibrele netesute de carbon, toate orientate in aceeasi directive pentru a obtine o rigiditate mai mare si o amortizare mai buna.

Fabricat in atelierele Focal din Franta, folosind folosind unelte industriale ultramoderne, efectul de “ardezie” al conului confera o amortizare si rigiditate mai bune si, totodata, o greutate redusa – cele trei caracteristici esentiale pentru difuzor de boxa bun.

Fisa tehnica

Greutate
5,45 kg
Dimensiuni produs
44,5 x 32 x 10 cm
Raspuns in frecventa
80 Hz - 28 kHz
Sensibilitate
89 dB
Impedanta
8 ohmi
Amplificator recomandat
25 - 100 W
Alta caracteristica
pretul este per bucata
Crossover
3.000 Hz
Punct de frecventa joasa
67 Hz

Descarca

Boxa Focal Surround

Boxa Focal Surround_Specification_sheet

Descarca (474.86k)

Boxa Focal Surround

Boxa Focal Surround_Manual

Descarca (2.73M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password