Boxa incastrabila DT UIW RLS II

4.498,99 RON
cu TVA

Sunet premium,

Din orice directie

Cu UIW RLS II alegerea amplasarii cu greu poate fi o problema. Datorita performantelor extraordinare se incadreaza perfect ca boxa stanga, dreapta, centrala ori in sistem surround intr-un home theater sau sistem muzical multicanal.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Sunet invizibil, fara compromisuri:

Inalte clare si joase mai profunde

Combinatia dintre difuzorul de inalte cu calota de aluminiu, cele doua woofere de medii si cele doua radiatoare de bas, intr-un design discret, la nivelul blatului, RLS II asigura un sunet uimitor la o calitate de referinta. RLS II asigura un sunet senzational cu un bas intens, detalii impresionante si niveluri ale volumului demne de un cinematograf ce pot concura cu cele mai bune boxe de podea.

 

Difuzoare si radiatoare la o calitate de referinta

Boxa cu performante de top

Ultima serie de boxe de perete sunt contruite cu aceleasi tehnologii ca si boxele de podea care permit aceleasi performante fie ca sunt montate in perete sau tavan.

 

Tweeter de 1” cu calota de aluminiu

Tweeterul de 1” cu calota de aluminiu al boxei RLS II furnizeaza un sunet clar cu un raspuns in frecventa exact. Structura superusoara si rigida permite redarea unor frecvente semnificativ crescute, asigurand fara efort sunete inalte fara distorsiuni in si peste spectrul audibil.

 

Fara complicatii

Fie ca vorbin de o constructive existenta, pereti sau tavan, de uz rezidential sau comercial, seria de boxe UIW vine cu solutii simple si sigure de instalare. De la balamale la grile sau rame pana la incinte complet inchise, inginerii de la Definitive Technology au conceput boxe care pun pe picior de egalitate instalarea facila cu calitatea sunetului.

 

Complet inchis,cu sunet puternic oriunde doresti

Seria de boxe UIW sunt complet inchise si etansate cu MDF inert din punct de vedere acustic si antirezonant. Cu RLS II vei auzi un sunet clar cu medii fara coloratura si bas puternic fara bazaituri si fara pierderi de sunet in pereti sau tavan.

Fisa tehnica

Dimensiuni produs
207 x 756 x 97 mm
Raspuns in frecventa
22 Hz → 30 Hz
Sensibilitate
92 dB
Impedanta
8 ohmi
Alta caracteristica
grila poate fi vopsita
min. 1 buc,
Varf de putere acceptat
350 W

Descarca

Boxa DT UIW RLS II

Boxa incastrabila DT UIW RLS II Manual

Descarca (89.69k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password