Boxa incastrabila DT UIW RLS III

3.198,99 RON
cu TVA

Sunet captivant, din orice directie

Cu UIW RLS III alegerea amplasarii cu greu poate fi o problema. Datorita performantelor extraordinare se incadreaza perfect ca boxa stanga, dreapta, centrala ori in sistem surround intr-un home theater sau sistem muzical multicanal.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Sunet invizibil, fara compromisuri:

Inalte clare si joase mai profunde

Combinatia dintre difuzorul de inalte cu calota de aluminiu, cele doua woofere de medii si cele doua radiatoare de bas, intr-un design discret, la nivelul blatului, UIV RLS III asigura un sunet uimitor la o calitate de referinta. RLS III asigura un sunet senzational cu un bas intens, detalii impresionante si niveluri ale volumului demne de un cinematograf ce pot concura cu cele mai bune boxe de podea.

Difuzoare si radiatoare la o calitate de referinta

Boxa cu performante de top

Ultima serie de boxe de perete sunt contruite cu aceleasi tehnologii ca si boxele de podea care permit aceleasi performante fie ca sunt montate in perete sau tavan.

Tweeter de 1” cu calota de aluminiu

Tweeterul de 1” cu calota de aluminiu al boxei RLS III furnizeaza un sunet clar cu un raspuns in frecventa exact. Structura superusoara si rigida permite redarea unor frecvente semnificativ crescute, asigurand fara efort sunete inalte fara distorsiuni in si peste spectrul audibil.

Difuzor dinamic de medii

Cele mai multe boxe incastrabile duc lipsa de spatiu pentru difuzoare mai mari spre deosebire de boxele de podea.  RLS III cu difuzorul de medii de 5,25” cu conurile din polipropilena rigida in cosuri turnate – care asigura o mai mare deplasare a conului decat cele ale altor boxe cu dimensiuni comparabile –  pot egala difuzoarele cu margini de cauciuc butilic.

Radiatoare de bas pasive

Fiecare RLS III include doua radiatoare de bas pasive identice. Radiatoarele pasive creeaza mai mult bas decat incintele inchise (sealed) sau cele cu bas reflex de dimensiuni comparabile. Suprafata suplimentara pune in miscare mai mult aer, fapt ce conduce la un sunet mai profund in spectrul inferior ce poate functiona fie de sine statator, fie imbinandu-se impecabil cu un subwoofer intr-o varietate de punte de crossover.

 

Fara complicatii

Fie ca vorbin de o constructive existenta, pereti sau tavan, de uz rezidential sau comercial, seria de boxe UIW vine cu solutii simple si sigure de instalare. De la balamale la grile sau rame pana la incinte complet inchise, inginerii de la Definitive Technology au conceput boxe care pun pe picior de egalitate instalarea facila cu calitatea sunetului.

Complet inchis, cu sunet puternic oriunde doresti

Seria de boxe UIW sunt complet inchise si etansate cu MDF inert din punct de vedere acustic si antirezonant. Cu RLS III vei auzi un sunet clar cu medii fara coloratura si bas puternic fara bazaituri si fara pierderi de sunet in pereti sau tavan.

 

 

Fisa tehnica

Raspuns in frecventa
24 Hz → 30 kHz
Sensibilitate
92 dB
Impedanta
8 ohmi
Alta caracteristica
grila poate fi vopsita

Descarca

Boxa DT UIW RLS III

Boxa incastrabila DT UIW RLS III Manual

Descarca (90.18k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password