Boxa incastrabila DT UIW RCS II

3.698,99 RON
cu TVA

Clar deasupra…

Boxa de tavan UIW RCS II genereaza un sunet extraodinar de amplu si captivant in timp ce este camuflata in tavan. Conceperea sa a avut nevoie de decenii pentru a fi perfectata, dar iti va lua numai cateva milisecunde ca s-o apreciezi.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Sunet ‘invizibil”, fara compromisuri

Boxele UIV RCS II dispun de difuzoare ce sunt orientate cu precizie in configurarea noastra brevetata Wave Launch – incluzand doua woofere in cosuri turnate si un tweeter din aluminiu pur – sunt orientate in joss pre zona de ascultare pentru o experienta audio deplina.

Boxa cu performante de top

Ultimele serii de boxe de perete sunt contruite cu aceleasi tehnologii ca si boxele de podea care permit aceleasi performante fie ca sunt montate in perete sau tavan.

Tweeter de 1” cu calota de aluminiu

Tweeterul de 1” cu calota de aluminiu al boxei RCS II furnizeaza un sunet clar cu un raspuns in frecventa exact. Structura superusoara si rigida permite redarea unor frecvente semnificativ crescute, asigurand fara efort sunete inalte fara distorsiuni in si peste spectrul audibil.

Difuzor dinamic de medii

Cele mai multe boxe incastrabile duc lipsa de spatiu pentru difuzoare mai mari spre deosebire de boxele de podea.  RCS II cu difuzorul de medii de 5,25” cu conurile din polipropilena rigida in cosuri turnate – care asigura o mai mare deplasare a conului decat cele ale altor boxe cu dimensiuni comparabile –  pot egala difuzoarele cu margini de cauciuc butilic.

Radiatoare de bas pasive

Fiecare RCS II include doua radiatoare de bas pasive identice de 6,5”. Radiatoarele pasive creeaza mai mult bas decat incintele inchise (sealed) sau cele cu bas reflex de dimensiuni comparabile. Suprafata suplimentara pune in miscare mai mult aer, fapt ce conduce la un sunet mai profund in spectrul inferior ce poate functiona fie de sine statator, fie imbinandu-se impecabil cu un subwoofer intr-o varietate de punte de crossover.

Tehnologie Wave Launch™

Pentru o prezentare ca la cinematograf

Tehnologia Wave Launch™ a RCS II transforma aceste boxe intr-un miracol de inginerie folosind deflectoare configurate cu precizie in unghi dublu ce creeaza asemenea acustica incat vei crede ca te afli in primul rand al salii de cinema.

Fara complicatii

Fie ca vorbin de o constructive existenta, pereti sau tavan, de uz rezidential sau comercial, seria de boxe UIW vine cu solutii simple si sigure de instalare. De la balamale la grile sau rame pana la incinte complet inchise, inginerii de la Definitive Technology au conceput boxe care pun pe picior de egalitate instalarea facila cu calitatea sunetului.

Complet inchis, cu sunet puternic oriunde doresti

Seria de boxe UIW sunt complet inchise si etansate cu MDF inert din punct de vedere acustic si antirezonant. Cu RCS II vei auzi un sunet clar cu medii fara coloratura si bas puternic fara bazaituri si fara pierderi de sunet in pereti sau tavan.

 

Fisa tehnica

Dimensiuni produs
394 x 394 x 149 mm
Raspuns in frecventa
22 Hz → 30 kHz
Sensibilitate
92 dB
Impedanta
8 ohmi
Alta caracteristica
min. 1 buc.

Descarca

Boxe incastrabile DT RCS/RSS

Boxe incastrabile DT RCS/RSS Info sheet

Descarca (893.17k)

Boxa incastrabila DT RCS II

Boxa incastrabila DT RCS II Manual

Descarca (163.21k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password