Boxa incastrabila DT UIW RSS III

2.498,99 RON
cu TVA

Sunet surround natural

Recomandat pentru montare in perete sau tavan

Sunet surround la 360 grade

Cu doua tweetere cu calota de aluminiu, o pereche de difuzoare de 3,5” in cosuri turnate si doua radiatoare de bas cuplate prin presiune, boxa UIW RSS III genereaza o experienta coplesitoare si unica ce invaluie ascultatorii intr-o ambianta sonora de 360 de grade.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Tehnologie bipolara pentru o prezentare ca la cinematograf

Folosind faimoasa arhitectura a boxelor bipolare de la Definitive Technology, boxa incastrabile (in tavan sau perete) UIW RSS Bipolar va umple camera cu o combinatie perfecta de sunete directe si reflectate generand un efecte de surround extraordinare.

Varful de gama al boxelor Definitive Technology

Boxele incastrabile din seria UIW RSS sunt concepute cu aceleasi tehnologii ca si varfurile de gama al boxelor de podea pentru a creea o experienta ultrarealista ca in sala de cinematograf.

Doua tweetere de 1” cu calota de aluminiu

Tweeterul de 1” cu calota de aluminiu al boxei RSS III furnizeaza un sunet clar cu un raspuns in frecventa exact. Structura superusoara si rigida permite redarea unor frecvente semnificativ crescute, asigurand fara efort sunete inalte fara distorsiuni in si peste spectrul audibil.

Difuzor dinamic de medii

Cele mai multe boxe incastrabile duc lipsa de spatiu pentru difuzoare mai mari spre deosebire de boxele de podea.  RSS III cu difuzorul de medii de 3,5” cu conurile din polipropilena rigida in cosuri turnate – care asigura o mai mare deplasare a conului decat cele ale altor boxe cu dimensiuni comparabile –  pot egala difuzoarele cu margini de cauciuc butilic.

Radiatoare de bas pasive

Fiecare RSS III include doua radiatoare de bas pasive identice de 3,5”. Radiatoarele pasive creeaza mai mult bas decat incintele inchise (sealed) sau cele cu bas reflex de dimensiuni comparabile. Suprafata suplimentara pune in miscare mai mult aer, fapt ce conduce la un sunet mai profund in spectrul inferior ce poate functiona fie de sine statator, fie imbinandu-se impecabil cu un subwoofer intr-o varietate de punte de crossover.

Fara complicatii

Sunet surround ca la cinema pretutinden

Fie ca vorbim de o constructive existenta, pereti sau tavan, de uz rezidential sau comercial, seria de boxe UIW vine cu solutii simple si sigure de instalare. De la balamale la grile sau rame pana la incinte complet inchise, inginerii de la Definitive Technology au conceput boxe care pun pe picior de egalitate instalarea facila cu calitatea sunetului.

Vectori rotativi pentru directionare optima

Atunci cand boxa RSS III este instalata in tavan, vectorii difuzoarelor pot fi rotiti cu 90° pentru a optimiza performanta in zona de ascultare.

Complet inchis, cu sunet puternic oriunde doresti

Seria de boxe UIW sunt complet inchise si etansate cu MDF inert din punct de vedere acustic si antirezonant. Cu RSS III vei auzi un sunet clar cu medii fara coloratura si bas puternic fara bazaituri si fara pierderi de sunet in pereti sau tavan.

Fisa tehnica

Dimensiuni produs
240 x 251 x 99 mm
Raspuns in frecventa
40 Hz → 30 kHz
Sensibilitate
92 dB
Impedanta
8 ohmi → 4 ohmi
Amplificator recomandat
10 W → 300 W
Alta caracteristica
min. 1 buc.
Crossover
120 Hz

Descarca

Boxe incastrabile DT RCS/RSS

Boxe incastrabile DT RCS/RSS Info sheet

Descarca (893.17k)

Boxa incastrabila DT UIW RSS III

Boxa incastrabila DT UIW RSS III_Manual

Descarca (529.81k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password