Boxa incastrabila DT DI 6.5R

1.398,99 RON
cu TVA

Boxa discreta, sunet dramatic

DI 6.5R livreaza o dinamica mult mai mare din spatele grilei sale de 8.31” putandu-se compara cu boxe mult mai mari. Multitudinea de tehnologii patentate, tweeterul pivotabil si inovatiile din domeniul acusticii ii confera boxei DI 6.5R puterea de a furniza o experienta sonora complete, bogata, in timp ce ramane practic invizibila.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Tehnologie pentru boxe de sine statatoare, performanta uluitoare

Boxele din seria DI reprezinta transmit un sunet de o calitate exceptionala in timp ce sunt “ascunse” in tavan sau pereti. Rasfata-te cu un bas dinamic, medii delicate si inalte spumoase. 

EQ ambiental

Regleaza butonul de EQ ambiental (Environmental EQ) pentru a personaliza randamentul tweeterului conform ambientului. Activeaza setarea [+] pentru a amplifica sunetele inalte in incaperi fonoabsorbante sau [-] pentru a reduce inaltele in incaperile insufletite. Pozitia centru (center) este pentru incaperile cu grad normal de reflexie.

Tehnologie BDSS pentru mai mult bas intr-un spatiu mai restrans

Pentru a obtine mai mult bas intr-un spatiu mai restrains in timp ce sunetele medii raman detaliate si reactive, difuzorul de medii/bas al boxei DI 6.5R valorifica tehnologia noastra BDSS™ (balanced double surround system). Marginile duble de izopren asigura o mai mare deplasare a conului fata de alte boxe de aceleasi dimensiuni. Iar cosul rigid PolyStone™ asigura rampa de lansare pentru o incursiune performanta.

Tehnologii avansate pentru detalii care fac toata diferenta

DI 6.5R prezinta o retea crossover reglabila cu componente ajustabile de inalta precizie pentru puritate sonora.

Difuzorul BDSS este inconjurat de un inel AeroRing™ care distribuie cu precizie in mod natural un sunet echilibrat prin minimizarea difractiei.

Configuratia de aliniere axiala a tweeterului cu wooferul asigura o dispersie mai larga a sunetului si un balans mai natural.

Fara complicatii

Fie ca vorbim de o constructive existenta, pereti sau tavan, de uz rezidential sau comercial, seria de boxe DI vine cu solutii simple si sigure de instalare. De la balamale pana la grila ce poate fi vopsita si pana la ramele cu magneti puternici pentru atasarea grilei, boxele din seria DI sunt atat de usor de instalat chiar si pentru un incepator.

Grila magnetica ce poate fi vopsita

Toate grilele boxelor din seria DI cat si ramele acestora pot fi vopsite (instructiuni facile pes cu pas). Odata ce ai obtinut aspectul aspectul perfect, magnetii puternici de neodim ataseaza grila de boxa sigur si fara unelte.

Fisa tehnica

Dimensiuni produs
211 x 211 x 92 mm
Raspuns in frecventa
26 Hz → 30 kHz
Sensibilitate
90 dB
Impedanta
8 ohmi
Alte caracteristici
min. 1 buc.
pret per bucata
Crossover
60 Hz

Descarca

Boxe incastrabile DT seria DI

Boxe incastrabile DT seria DI_Info_sheet

Descarca (990.27k)

Boxe incastrabile DT seria DI

Boxe incastrabile DT seria DI_Manual

Descarca (2.92M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password