Boxa incastrabila DT DI 5.5R

1.248,99 RON
cu TVA

Acopera clar orice unghi

Cu diametrul sau mic si grila subtire, boxa DI 5.5R este aproape invizibila in pereti sau tavan. Aceasta boxa de dimensiuni reduse ofera o experienta sonora deplina si veridica ce depaseste cu mult dimensiunile sale.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Tehnologie pentru boxe de sine statatoare

Performanta uluitoare

Boxele din seria DI reprezinta transmit un sunet de o calitate exceptionala in timp ce sunt “ascunse” in tavan sau pereti. Rasfata-te cu un bas dinamic, medii delicate si inalte spumoase.

EQ ambiental

Regleaza butonul de EQ ambiental (Environmental EQ) pentru a personaliza randamentul tweeterului conform ambientului. Activeaza setarea [+] pentru a amplifica sunetele inalte in incaperi fonoabsorbante sau [-] pentru a reduce inaltele in incaperile insufletite. Pozitia centru (center) este pentru incaperile cu grad normal de reflexie.

Tehnologie  BDSS pentru mai mult bas intr-un spatiu mai restrans.

Pentru a obtine mai mult bas intr-un spatiu mai restrains in timp ce sunetele medii raman detaliate si reactive, difuzorul de medii/bas al boxei DI 5.5R de 5,5” valorifica tehnologia noastra BDSS™ (balanced double surround system). Marginile duble de izopren asigura o mai mare deplasare a conului fata de alte boxe de aceleasi dimensiuni. Iar cosul rigid PolyStone™ asigura rampa de lansare pentru o incursiune performanta.

Tehnologii avansate pentru detalii care fac toata diferenta

DI 5.5R prezinta o retea crossover reglabila cu componente ajustabile de inalta precizie pentru puritate sonora.

Difuzorul BDSS este inconjurat de un inel AeroRing™ care distribuie cu precizie in mod natural un sunet echilibrat prin minimizarea difractiei.

Configuratia de aliniere axiala a tweeterului cu wooferul asigura o dispersie mai larga a sunetului si un balans mai natural.

Fara complicatii

Fie ca vorbim de o constructive existenta, pereti sau tavan, de uz rezidential sau comercial, seria de boxe DI vine cu solutii simple si sigure de instalare. De la balamale pana la grila ce poate fi vopsita si pana la ramele cu magneti puternici pentru atasarea grilei, boxele din seria DI sunt atat de usor de instalat chiar si pentru un incepator.

Grila magnetica ce poate fi vopsita

Toate grilele boxelor din seria DI cat si ramele acestora pot fi vopsite (instructiuni facile pes cu pas). Odata ce ai obtinut aspectul aspectul perfect, magnetii puternici de neodim ataseaza grila de boxa sigur si fara unelte.

Fisa tehnica

Dimensiuni produs
188 x 188 x 92 mm
Raspuns in frecventa
28 Hz → 30 kHz
Impedanta
8 ohmi
Alte caracteristici
min 1 buc.
pret per bucata
Varf de putere acceptat
175 W
Crossover
80 Hz

Descarca

Boxe incastrabile DT seria DI

Boxe incastrabile DT seria DI_Info_sheet

Descarca (990.27k)

Boxe incastrabile DT seria DI

Boxe incastrabile DT seria DI_Manual

Descarca (2.92M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password